lacul cerna sau lacul lui iovanu

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nair_olf
junior
junior

Re: lacul cerna sau lacul lui iovanu

Mesaj de Nair_olf » 27 Sep 2012, 09:59

A mai fost cineva la pescuit in aceasta zona?

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 27 Sep 2012, 13:57

am fost in zona intersectiei de drumuri spre baia de arama, multi pastravi touch&go, doar unul punctabil, locuri superbe dar cam atat...pe lac n-am ajuns, drumul ala e criminal.... vezi ca din 15sep devii braconier

salmonico
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de salmonico » 07 Oct 2012, 12:58

De ce braconier ? In lac predomina...90% clean, dupa cate stiu, cleanul nu e trecut la prohibitie, si potrivit regulamentului nr. nu mai stiu care, facut chiar de RNP, si al prohibitiei anului 2012, pescuitul la clean este permis !.....Lacul Iovanul are regim special facut de Acvila Cernei ?

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 10 Oct 2012, 22:45

Am fost la deschidere pe lac.N-am platit nimic nimanui,am pescuit doar vreo 2 -3 ore dimineata, am prins doi pastravi (40 si 30 cm) la un taifun,i-am eliberat ,erau f. supli (de foame).A aparut un tip cu un audi (chiar m-am mirat cine isi mai rupe masina ca mine) cu o tolba de bete de stationar si cu nevasta dupa el.M-a intrebat daca am prins, si dupa ce i-am spus ca am eliberat pestii s-a mirat, spunandu-i nevestei ca el nu da drumul la nimic, de... omu platise chitanta regulamentar.Mi-a spus ca cei de jos din sat unde platise l-au insarcinat sa le spuna tuturor celor pe care ii intalneste pe lac si care n-au platit sa treaca la intoarcere sa plateasca.Eu n-am platit nimic.

pogonel
junior
junior

Mesaj de pogonel » 03 Feb 2013, 21:37

razvan cristescu scrie:Am fost la deschidere pe lac.N-am platit nimic nimanui,am pescuit doar vreo 2 -3 ore dimineata, am prins doi pastravi (40 si 30 cm) la un taifun,i-am eliberat ,erau f. supli (de foame).A aparut un tip cu un audi (chiar m-am mirat cine isi mai rupe masina ca mine) cu o tolba de bete de stationar si cu nevasta dupa el.M-a intrebat daca am prins, si dupa ce i-am spus ca am eliberat pestii s-a mirat, spunandu-i nevestei ca el nu da drumul la nimic, de... omu platise chitanta regulamentar.Mi-a spus ca cei de jos din sat unde platise l-au insarcinat sa le spuna tuturor celor pe care ii intalneste pe lac si care n-au platit sa treaca la intoarcere sa plateasca.Eu n-am platit nimic.

Salut, vreau sa merg si eu pe acest lac imediat cum da caldura si sunt conditii, ce momeli ai folosit? care este tariful care trebuie platit?

pogonel
junior
junior

Mesaj de pogonel » 03 Feb 2013, 21:38

razvan cristescu scrie:Am fost la deschidere pe lac.N-am platit nimic nimanui,am pescuit doar vreo 2 -3 ore dimineata, am prins doi pastravi (40 si 30 cm) la un taifun,i-am eliberat ,erau f. supli (de foame).A aparut un tip cu un audi (chiar m-am mirat cine isi mai rupe masina ca mine) cu o tolba de bete de stationar si cu nevasta dupa el.M-a intrebat daca am prins, si dupa ce i-am spus ca am eliberat pestii s-a mirat, spunandu-i nevestei ca el nu da drumul la nimic, de... omu platise chitanta regulamentar.Mi-a spus ca cei de jos din sat unde platise l-au insarcinat sa le spuna tuturor celor pe care ii intalneste pe lac si care n-au platit sa treaca la intoarcere sa plateasca.Eu n-am platit nimic.

Salut, vreau sa merg si eu pe acest lac imediat cum da caldura si sunt conditii, ce momeli ai folosit? care este tariful care trebuie platit?

pogonel
junior
junior

Mesaj de pogonel » 04 Feb 2013, 01:46

http://www.domogled-cerna.ro/regulament.pdf

Pescuitul
Art. 12. Pescuitul se poate practica pe raza PNDVC numai pe următoarele sectoare ale
râului Cerna:
-Băile Herculane – Cheile Bobotului
-Lacul de acumulare Iovanu, cu respectarea legislaţiei în vigoare.
Art. 13. La solicitarea expresă a APNDVC se pot constitui zone de protecţie integrala in
care pescuitul să fie interzis, în scopul protejării ecosistemelor care conform rezultatelor
monitorizării pot fi la un moment dat periclitate.

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 04 Feb 2013, 21:56

Cheile Bobotului se afla la in amonte de herculane, la km 28,8 al soselei Baile Herculane - Cerna sat

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 04 Feb 2013, 22:16

as merge si eu pe lacul ala, am auzit numai de bine, insa as cauta niste pesti cu dintii ceva mai mari :twisted:
Urasc atarnatorii!

pogonel
junior
junior

Mesaj de pogonel » 05 Feb 2013, 17:28

ar fii frumos sa mergem mai multi acolo, amicii mei din zona mi-au spus ca au luar pastravi la 1kg in acel lac, nu stiu cat de adevarat este?

Scrie răspuns