lacul cerna sau lacul lui iovanu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
lacul cerna sau lacul lui iovanu
Cine ma ajuta si pe mine cu niste informatii, vreau sa merg la deschiderea sezonului la lacul Cerna ( lacul lui Iovanu ), muntii Godeanu. As vrea sa stiu cum se ajunge acolo cum este drumul, cine administreaza lacul unde se plateste, cat este taxa si nu in lutimul rand mai este ceva pastrav pe acolo sau merg sa dau ca in vana.
Drumul necesita rabdare , daca nu o masina de teren , nu ramai nici cu Dacia nicaieri dar mergi mai incet , eu l-am facut cu supernova fara probleme anul asta .
Pana la Cerna la baraj ...in jurul lacului nu am mai mers.
Daca e scazut ...e deranj cu accesul pana la apa , abrubt si pamant, pune umezeala de rigoare si ai grija
)
Pana la Cerna la baraj ...in jurul lacului nu am mai mers.
Daca e scazut ...e deranj cu accesul pana la apa , abrubt si pamant, pune umezeala de rigoare si ai grija

-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
No daca asa sta treaba mai bine ma lipsesc...merg in continuare in retezat la pescuit si imi vad eu de treaba cu lacul Cerna cu tot...va multumesc mult pentru informatii, daca mai stiti unde se mai poate pescui pastrav mi-ar placea sa mai discutam aici despre locuri de pescuit mai facem schimb de informatii va astept cu drag sa discutam, mai ales despre diferite muste de pastrav si oscilante.
- pastravarul 77
- utilizator constant
Poate te ajut eu. La Valiug e pastrav rar dat mare. Se ajunge din satul Valiug inspre Semenic faci dreapta. Ani trecutii a fost pastrav mult dar lacul a scazut mult in primavara si baietii buni cu plasele nu au stat
si de atunci sa inmultit si cleanul. Mai este si lacul de la Breazova unde am prins pastravi frumosi.