lacul cerna sau lacul lui iovanu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Asa arata o chitanta eliberata de asociatia de vinatoare si protectia mediului "Acvila Cernei"Dupa cum se poate observa au mai redus pretul,dar si asa o percep ilegal.
http://imageshack.us/photo/my-images/59/dsc02950a.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/59/dsc02950a.jpg/
Am fost weekend-ul asta la Herculane, si mai exact in coada lacului Prisaca.
Zona este foarte misto dar cam atat.
Din pacate, desi esti in natura, nu te poti bucura de relaxare prea mult cand din mertzane rag manele, din logane populare, si fiecare incerca sa isi arate ce "scula de muzica" are.
Referitor la pescuit, am pescuit cateva ore seara si cateva ore dimineata, din barca, cu motor electric.
dpdv al pescuitului, vantul a fost principalul obstacol, fara motor era un chin sa pescuiesti, dar mai ales sa revii la baza
. Pestii care au raspuns prezent au fost clenii si aia destul de mici, desi am marit dimensiunea voblerelor pana pe la 7 cm.
Mi-a lasat un gust amar faptul ca, la un moment dat mi-am agatat voblerul intr-o PLASA, plasata strategic langa mal, si pe care o supravegheau doi berbeci intr-o barca de tabla verde. Pentru "curiosi", berbecii aveau si o telescopica in mana, dar obiectul lor principal de activitate era plasa respectiva. Dupa ce am agatat plasa si mi-am recuperat naluca, au venit repede sa verifice daca le-am lasat-o intreaga....
PS. Bine ca nu a venit nimeni sa ma intrebe de permis sa autorizatie, ca il inecam in plasa aia...
Zona este foarte misto dar cam atat.
Din pacate, desi esti in natura, nu te poti bucura de relaxare prea mult cand din mertzane rag manele, din logane populare, si fiecare incerca sa isi arate ce "scula de muzica" are.
Referitor la pescuit, am pescuit cateva ore seara si cateva ore dimineata, din barca, cu motor electric.
dpdv al pescuitului, vantul a fost principalul obstacol, fara motor era un chin sa pescuiesti, dar mai ales sa revii la baza

Mi-a lasat un gust amar faptul ca, la un moment dat mi-am agatat voblerul intr-o PLASA, plasata strategic langa mal, si pe care o supravegheau doi berbeci intr-o barca de tabla verde. Pentru "curiosi", berbecii aveau si o telescopica in mana, dar obiectul lor principal de activitate era plasa respectiva. Dupa ce am agatat plasa si mi-am recuperat naluca, au venit repede sa verifice daca le-am lasat-o intreaga....
PS. Bine ca nu a venit nimeni sa ma intrebe de permis sa autorizatie, ca il inecam in plasa aia...
- AdarMarian
- junior
Desi in mod evident sunt putine comentariile bune la adresa Lacului Iovanu, eu pot marturisi ca mi-a oferit cele mai multe satisfactii, exceptand Pecineagul de pana in 2004. Daca mai adaug si surprizele placute din Cheile Corcoaiei, as situa Valea Cernei printre destinatiile proritare oricarui pastravar.
Re: lacul cerna sau lacul lui iovanu
A mai fost cineva la pescuit in aceasta zona?