lacul cerna sau lacul lui iovanu

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 03 Aug 2011, 15:04

AVPM Acvila Cernei, nu am gasit-o printre asociatiile care au primit autorizatie de pescuit recreativ/sportiv si nici informatii legate de tarifele practicate de "acvila".
In aceste conditii, cum poate taxa pescuitul?

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 03 Aug 2011, 22:27

Ca sa nu mai deschid alt topic, poate careva sa imi spuna daca pe Prisaca este permis accesul cu barca pneumatica si motor electric?

Ceva mai devreme, cineva mi-a spus ca a auzit ca nu ar fi permis niciun fel de motor, doar la vasle, dar mi se pare o aberatie treaba asta.
Multumesc

Nair_olf
junior
junior

Mesaj de Nair_olf » 04 Aug 2011, 19:33

Asa arata o chitanta eliberata de asociatia de vinatoare si protectia mediului "Acvila Cernei"Dupa cum se poate observa au mai redus pretul,dar si asa o percep ilegal.
http://imageshack.us/photo/my-images/59/dsc02950a.jpg/

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 05 Aug 2011, 20:01

macar....merita banii aia?Ai prins ceva peste?

Nair_olf
junior
junior

Mesaj de Nair_olf » 05 Aug 2011, 23:44

Chitanta este a unui prieten.
Pentru a prinde peste aici nu trebuie sa fi profesor in ale pescuitului.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 06 Aug 2011, 20:26

Nair_olf scrie: Pentru a prinde peste aici nu trebuie sa fi profesor in ale pescuitului.
Hmm...Mai greu asa ceva in RO....peste,nu alevini de pana in 25 cm:)

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 08 Aug 2011, 09:04

Am fost weekend-ul asta la Herculane, si mai exact in coada lacului Prisaca.
Zona este foarte misto dar cam atat.
Din pacate, desi esti in natura, nu te poti bucura de relaxare prea mult cand din mertzane rag manele, din logane populare, si fiecare incerca sa isi arate ce "scula de muzica" are.

Referitor la pescuit, am pescuit cateva ore seara si cateva ore dimineata, din barca, cu motor electric.
dpdv al pescuitului, vantul a fost principalul obstacol, fara motor era un chin sa pescuiesti, dar mai ales sa revii la baza :). Pestii care au raspuns prezent au fost clenii si aia destul de mici, desi am marit dimensiunea voblerelor pana pe la 7 cm.

Mi-a lasat un gust amar faptul ca, la un moment dat mi-am agatat voblerul intr-o PLASA, plasata strategic langa mal, si pe care o supravegheau doi berbeci intr-o barca de tabla verde. Pentru "curiosi", berbecii aveau si o telescopica in mana, dar obiectul lor principal de activitate era plasa respectiva. Dupa ce am agatat plasa si mi-am recuperat naluca, au venit repede sa verifice daca le-am lasat-o intreaga....

PS. Bine ca nu a venit nimeni sa ma intrebe de permis sa autorizatie, ca il inecam in plasa aia...

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 08 Aug 2011, 11:23

Pai...toate lacurile de munte sunt pline de plase supravegheate sau nu de "berbeci" din barca sau de pe mal..Planuiesc si eu o iesire luna viitoare,la fly de la Prisaca in sus,pe rau...Eram totusi curios cum e cu valea lui Iovan...

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 29 Aug 2011, 20:30

Desi in mod evident sunt putine comentariile bune la adresa Lacului Iovanu, eu pot marturisi ca mi-a oferit cele mai multe satisfactii, exceptand Pecineagul de pana in 2004. Daca mai adaug si surprizele placute din Cheile Corcoaiei, as situa Valea Cernei printre destinatiile proritare oricarui pastravar.

Nair_olf
junior
junior

Re: lacul cerna sau lacul lui iovanu

Mesaj de Nair_olf » 21 Mai 2012, 21:32

A mai fost cineva la pescuit in aceasta zona?

Scrie răspuns