Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
...
Nu a raspuns nimeni, in fine....ieri am fost pe barajul de la Rogojesti si debitul mi se pare f scazut, din cauza asta nici nu se mai prinde cum s-ar prinde normal perioada asta (stiuca mai ales...) ce parere aveti? am vazut pescari cu barcile totusi si cativa dimineata... La mamaliga, viermusti s-ar mai prinde ceva oare? multumesc
Re: ...
Da, stiuca nu se prinde asa cum ar fi normal ci pur si simplu se masacreaza deoarece mananca orice naluca.Se iau sute de stiuci zilnic. Cat despre pestii pasnici, si acestia sunt foarte activi dar nu vin la mal ci pe mijlocul lacului , acolo unde apa este foarte mica.mihaiT scrie:Nu a raspuns nimeni, in fine....ieri am fost pe barajul de la Rogojesti si debitul mi se pare f scazut, din cauza asta nici nu se mai prinde cum s-ar prinde normal perioada asta (stiuca mai ales...) ce parere aveti? am vazut pescari cu barcile totusi si cativa dimineata... La mamaliga, viermusti s-ar mai prinde ceva oare? multumesc
Re: Pescuit in jud. Botosani
Concluzie: barca face diferenta.
-
- senior
Din pacate, masacrul stiucilor continua pe Rogojesti, fara a se tine cont de marime. Celor care iau stiuci mici le doresc lor si copiilor lor sa aiba acelas succes in viata cat au si puii de stiuca pe care ii indeasa in sacosa.
salutari domnilor.....inca vro 2 zile sunt prin zona , aveti idee daca am de unde gasi o barca de inchiriat ( sau ceva de genul ) in zona rogojestilor ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- lucian_flo
- senior
Intr-adevar masacru. Am auzit laudarosi de prin Dorohoi care "au prins stiuca cu sacul". Ma tem ca la anul n-o sa mai avem ce prinde.
- lucian_flo
- senior
Ieri am iesit prima oara cu barca pe anul asta si am reusit sa prind doua stiuci cam la 50 cm.
Ati prins ceva ieri domnule Mihali?
Ati prins ceva ieri domnule Mihali?