Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Azi Duminica
Mi s-au adeverit cateva experiente.
Nu a suflat vantul, solunarul era bun ( dupa cel din pescuitul.ro) vremea excelenta-deci- Stai acasa - pestii nu trag deloc.
4 buc toata ziua + 1 pastravior si cativa cleni de eliberat.
Deci pe pescari sa-i fereasca sfantul de solunar bun si vreme buna fiindca este jale la pesti.
Asta este .
Adrian
Mi s-au adeverit cateva experiente.
Nu a suflat vantul, solunarul era bun ( dupa cel din pescuitul.ro) vremea excelenta-deci- Stai acasa - pestii nu trag deloc.
4 buc toata ziua + 1 pastravior si cativa cleni de eliberat.
Deci pe pescari sa-i fereasca sfantul de solunar bun si vreme buna fiindca este jale la pesti.
Asta este .
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
ar trebui sa-l intrebam pe adriand daca cumva nu are drum pe acolo la o pescuiala stiind ca si anul trecut a avut o iesire de care stiu.
parerea mea este ca e destul de groasa cat sa tina un om avand in vedere temperaturile scazute de -10,-13 din ultimele zile.si astea doar in Cluj.deci la munte ar tre'sa fie mai rece.
poate ar trebui sa iesim impreuna,ne adunam de-o masina si dam un pescuit.
mergem si verificam stratul de gheata.

parerea mea este ca e destul de groasa cat sa tina un om avand in vedere temperaturile scazute de -10,-13 din ultimele zile.si astea doar in Cluj.deci la munte ar tre'sa fie mai rece.
poate ar trebui sa iesim impreuna,ne adunam de-o masina si dam un pescuit.

Catch & relax
Sunt sus la munte.
Gheata este de 20-25 cm.
In noptile trecute temperatura a scazut la - 24 grade.
De pescuit nu prea se arata, fiindca firul ingheata instantaneu .
Am prins un bibanel totusi asa din distractie, ca sa nu zic ca n-am facut nimic in domeniu.
Altfel- ziua este o vreme minunata desi destul de rece.
Soare toata ziua , te poti bronza asa de tare este .
Oricum sunt peisaje unice de iarna, iar zapada este excelenta pentru snow-mobile.
Adrian
Gheata este de 20-25 cm.
In noptile trecute temperatura a scazut la - 24 grade.
De pescuit nu prea se arata, fiindca firul ingheata instantaneu .
Am prins un bibanel totusi asa din distractie, ca sa nu zic ca n-am facut nimic in domeniu.
Altfel- ziua este o vreme minunata desi destul de rece.
Soare toata ziua , te poti bronza asa de tare este .
Oricum sunt peisaje unice de iarna, iar zapada este excelenta pentru snow-mobile.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Cica voblerele cozma nu sunt buneadriand scrie:Nu am pescuit decat cu un vobler de 3,5 de la Cozma-maro cu galben si rosu sub barbie.
Biserica este jos la Belis si nu cred ca se vede fiindca apa este prea mare.
Apa creste in ritm destul de alert 1/2 m pe zi.
Sper sa o tina in ritmul acesta.
Adrian