PERIS -BALTA RECORDURILOR

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 16 Sep 2010, 19:04

Din pacate au si exceptii!! :oops: Anu' trecut, pe o balta din Szeged, pe malul unui lac era un mic concurs local, ceva stationar, erau si cu rubeziene si cu match-uri, la crap. Dupa terminarea concursului au ramas cativa in continuare, intr-un colt al baltii, probabil ceva cunostinte de-ale patronului. Dupa alte doua-trei ore, cand au plecat, au eliberat crapii ce-i prinsesera intr-un mod f. "civilizat", pur si simplu le bagau degetele in branhii si-i aruncau de la distanta in apa!! Am ramas socat, eu am avut grija sa nu-i ranesc, sa-i eliberez cat mai repede, punand incet in apa ciortanii ... Am strans si am plecat, bineinteles ca la iesire am fost verificat la sange, am fost nevoit sa scot tot din rucsac, betele din husa, etc. Am inteles toate astea din prisma ca sunt roman si altii au facut ravagii pe unde au trecut, dar mie mi-a lasat un gust amar. N-am mai calcat pe acea balta niciodata! N-o sa fiu de acord niciodata cu verficarea bagajului la sange, cu scosul lucrurilor din rucsac sau a betelor din ranita. Pune-ti, d-le patron, camere de supraveghere, patruleaza cu paznici si monitorizeaza de la distanta ptr. a nu deranja pescarii si vezi toate neregulile facute de braconieri si actioneaza in consecinta, dar nu ma umili la iesirea de pe balta, eu ca pescar corect si cinstit, punandu-ma sa scot tot din ranita si husa de fata cu alti pescari care sa se amuze si sa rada. Plus ca era si o nunta la terasa din sediul patronului si nuntasii se uitau spre noi! :evil:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

santieco
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de santieco » 16 Sep 2010, 20:04

semlecangheorghe scrie:Patronul de la Mezohegyes ,cind are multi clienti romani,umbla la nivelul apei.Te stropesc crapii pe picioare si nu pun botul.
ai prins ideea indian larry?
cand e vorba de pescarii romani toti umbla la apa :) ca nu au ce sa le faca.. romanul hot e inventiv si gaseste mereu cate o solutie sa bage pestele la roata ... indiferent de vigilenta paznicilor sau ale camerelor de filmat de pe balta. Si stii de ce? UNII pescari romani cand ajung pe balta nu se gandesc ce sa puna in ac, ci isi fac planuri cum sa doseasca pestele :)
Oricum discutia poate continua la nesfarsit.. Ai dreptate indian larry, pentru ca tu esti un pescar cinstit dar din pacate sunt foarte putini cei ca tine.. si vorba aia te iei dupa majoritate ..din pacate.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Sep 2010, 23:08

Indian Larry scrie:Una e sa citesti regulile, alta e sa te confrunti cu ele la fata locului . :lol:
Daca vreti sa vedeti reguli ultra idioata si patron tampit cautati pe google balta Floarea Popestiului si veti rade cu lacrimi. Niste reguli de lagar de concentrare.

DANYT
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de DANYT » 18 Sep 2010, 21:31

crysst scrie:stiuca, salau ceva are?
Da, populatia de pesti este destul de bogata: crap, caras, fitofag (peste 1kg). cteno (cu greutati intre 5 si 20kg), salau, stiuca, biban, rosioara etc

S-a deschis si o terasa pe lac, se pot urmari meciuri la TV.

www.laculperis.ro

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 20 Sep 2010, 18:33

Sincer, nu fac reclama dar lacurile Butimanu mi se par mai "productive" ca Persiul. E doar parerea mea.

Scrie răspuns