PERIS -BALTA RECORDURILOR

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

DANYT
utilizator nou
utilizator nou

PERIS -BALTA RECORDURILOR

Mesaj de DANYT » 14 Sep 2010, 17:49

Incercati si la Peris, multi si-au doborat recordul acolo, in 5.06.2010
Podisor 2 a fost repopulata cu 2 tone de crap si somn
Bucati intre 4 si 12kg.
Fir intins!
Pt informatii:
www.laculperis.ro

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 14 Sep 2010, 20:09

stiuca, salau ceva are?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Sep 2010, 20:14

Peris ??? Reclama la Peris ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Acolo lipsesc oile ... spiritul si atitudinea de ciobanas sunt prezente inca de la intrare . De fapt , au luat-o pe sina de tren , spre Bucuresti ... :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Sep 2010, 20:15

Ungurii au conditii mai avantajoase.Acolo ,daca ma duc cu sotia si copilul nu trebuie sa platesc 20ron de persoana ca stau linga mine..Ctenii se pot retine pina la 10kg bucata.Si daca vreau sa schimb un loc cu altul sau cu alt luciu de apa din aceeasi locatie ,nu platesc nimic...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Sep 2010, 20:20

Adevarat ! La noi inca nu s-a invatat cum sa-ti atragi clientii ! La noi , denumirea de "patron" este o functie mai inalta decat a presedintelui ... :lol:
Oricum , la Peris nu-i de mers decat sa-ti plimbi cainele . Evident , or sa apara lingaii domnului Albastroi...sa ne comunice ce "porci" furajati au prins ei . :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Sep 2010, 20:38

Care va sa zica nu sint singurul care am avut impresia cind am citit regulile,ca sint luate de la Auschwitz?Si acum imi amintesc,ca este la marginea Aradului ,o locatie mica,unde se poate prinde crap ,somn african si caras,iar pentru sotie su copil este o incapere special amenajata si dotata cu tv,fotolii,iar linga este un barulet dragut unde poti sa bei o bere sau o cafea.Iar sotiile se pot relaxa la umbra pe niste sezlonguri ,afara,daca vor la aer.Si nu costa nimic.Costa doar taxa pe zi ,vreo 30ron,cred.Nu sint pesti enormi ,dar pina in 10kg sint exemplare,si la wagler sau feeder poti face partide de exceptie.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Sep 2010, 21:18

Una e sa citesti regulile, alta e sa te confrunti cu ele la fata locului . :lol:

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 14 Sep 2010, 21:22

semlecangheorghe scrie:Si acum imi amintesc,ca este la marginea Aradului ,o locatie mica,unde se poate prinde crap ,somn african si caras,iar pentru sotie su copil este o incapere special amenajata si dotata cu tv,fotolii,iar linga este un barulet dragut unde poti sa bei o bere sau o cafea.Iar sotiile se pot relaxa la umbra pe niste sezlonguri ,afara,daca vor la aer.Si nu costa nimic.Costa doar taxa pe zi ,vreo 30ron,cred.Nu sint pesti enormi ,dar pina in 10kg sint exemplare,si la wagler sau feeder poti face partide de exceptie.
Daca nu-i secret si nu-i considerata reclama interzisa, as fi curios care-i locatia aia de langa Arad... c-ar fi aproape si de mine... eventual PM :) . Multzam!
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Sep 2010, 21:35

INDIANUL stie bine ceea ce stie...
Va invit daca aveti RABDARE si NERVI, sa asteptati primavara si o sa vedeti cu siguranta intr-o emisiune de-a domnului TARUS, popularile pe aceasta balta...
Este aproape distractiv...un lighean plin cu "porci".
Nici sa nu va ganditi la intimitate.
Daca mai pui ca trece din 20 in 20 de minute si cate un tren pe langa tine este aproape de ce-am "visat" in pescuit...

santieco
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de santieco » 15 Sep 2010, 18:33

Indian Larry scrie:Adevarat ! La noi inca nu s-a invatat cum sa-ti atragi clientii ! La noi , denumirea de "patron" este o functie mai inalta decat a presedintelui ... :lol:
Oricum , la Peris nu-i de mers decat sa-ti plimbi cainele . Evident , or sa apara lingaii domnului Albastroi...sa ne comunice ce "porci" furajati au prins ei . :lol:
Adevarat ! la noi denumirea de ''client'' este asociata cu ''hotz''. Spre deosebire de Ungaria, la noi patronii sunt nevoiti sa puna reguli a la Auschwitz pentru ca si clientii nu stiu altceva decat sa doseasca la portbagaj pestii...
De ce credeti voi ca pe orice balta din tara asta se umbla la apa, se da de mancare la pesti? V-ati intrebat de ce? simplu ..din cauza pescarilor! pentru ca nu se multumesc cu 5 kg cat e limita, ei vor sa ia tot..In Ungaria oare daca un pescar prinde 50kg de peste pleaca cu toate acasa? NU! Eu stiu una si buna: Daca ma duc intr-un restaurant sa beau o bere si fumatul e interzis, pai ii respect regula si nu fumez..daca nu imi convine plec, nu stau sa fumez pe sub masa!

Scrie răspuns