@santieco ,
Eu ma numar printre pescarii care au respectat regulile impuse si sunt unul dintre aia care NU a luat nici macar un caras din Peris . Daca ma crezi bine , daca nu , asta e...
Ultima data cand am calcat acolo , a fost acum vreo 2 ani . Imi placea balta , imi placeau capturile si era totul ok . Nu-mi aduc aminte sa fi fost inghesuit cu gratare si manele , in schimb , nu o data mi s-a intamplat sa fiu stramtorat de "cunoscutii" patronului(aia cu state vechi) . Cand i-am spus cele intamplate , mi s-a raspuns pe un ton de undeva din corcodus : "Balta e mare , muta-te si tu , ce vrei sa-ti fac? " .
Pai stai putin mai nene , eu am venit primul aici , asta este locul meu !
" Pai stii, cutare e unul din clientii mei vechi si nu-i pot zice nimic ".
Asta a fost una din nemultumirile de atunci .
Am continuat sa merg , nicio problema . Cand se prindea mai bine , brusc aparea o mana care lucra la apa , sau facea altceva . Asta numai dupa orele amiezii , cand inainte se prinsese bine .Pai eu iti platesc taxa sa-ti bati joc de mine sau cum ? De ce cand se desfasurau concursuri , nu se umbla la apa , nu se hraneau pestii , etc. , cu o saptamana inainte ?
Sa fie totul brici si sa se duca vestea ca Perisul are peste si este o balta buna,nu ? Acelasi lucru se putea face si cu pescarii de rand , ca pana la urma ei iti fac reclama cea mai buna , asa-i? In fine , voi stiti cel mai bine.
Daca esti nevoit sa ai 10 paznici , atunci angajeaza-i . Nu umbla la apa , mancare nu o mai da in mijlocul lacului , si atunci o sa ai si clienti . Avand clienti mai multi , vei avea bani sa platesti angajatii .
Maruntisul de care spuneam , nu face altceva decat sa nu poti ajunge la capturile record de care pomenesti . Porcii furajati nu au cum sa puna botul de ciortanasii grupir ! Asta-i o masure de prevenire a voastra , sa nu se prinda exemplarele mari , de frica hotilor . Asa-i sau ba ? Acum ne intoarcem la paznici .Daca aveti suficienta paza , ar mai pleca pestii din balta ? Evident ca nu . In ritmul asta , nu stiu cine ar mai pune botul la "capturi record" , cand baltile sunt pline ochi cu ciortanel .
Intre timp , amici de-ai mei au mai colindat Perisul . Unul dintre ei a avut o altercatie cu cineva de acolo pe motivul biletului de insotitor .

Era cu inca un amic si cu sotia acestuia . Amicului i s-a taiat bilet pentru pescuit , iar sotiei pentru insotitor , dat fiind faptul ca au stat de vineri pana duminica. Exemplele negative pot continua , sau le mai gasiti si pe alt site .
Buhul despre balta si administratie s-a dus de mult timp , nu de acum . Incercarile de a face reclama pe un site de pescuit , nu fac altceva decat sa trezeasca ura.
Daca se revine la normal , va fi greu sa mai convingeti pescarii sa-si petreaca timpul acolo . Cine stie...