Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 05 Sep 2010, 00:11

1 clenisor numai ...ma pregatisem pentru avat dar daca muresu nu e bun am incercat altceva

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Sep 2010, 21:04

Mah baieti e nasoala rau cu spinningul in judetul asta :cry: Am fost de vineri pana azi ,impreuna cu familia si prieteni,la Albac unde intamplator (ca nu s-a mediatizat treaba :twisted: ) era un open la fly si spinning "Aventuri in Apuseni".Doua manse de trei ore una sambata si una azi . Concurenti relativi putini la spinning dar am avut onoarea sa schimb cateva cuvinte cu 2-3 baieti de la WSB ,printre care si Adi Spiac .Din Alba era Mircea Teodoresco ( Teoo) si altii concurenti din Cluj,etc. .Baietii cu gandul la etapa de clean de pe Belis de saptamana viitoare .Un castig pentru mine aceste intalniri ! Daca pe Teoo il stiam , pe Adi Spiac chiar mi-a facut placere sa-l intalnesc :un tip ok ,sociabil si de la care ai ce invata! Parerea mea ,normal!Insa pescuitul a fost slab ,mult mai slab ca anul trecut si se pare ca vina o are ca de obicei braconajul salbatic ,in speta cel cu curent! :twisted: Mai multi concurenti la fly (printre care si Moga) si mai multe capturi. Normal totusi pentru o apa ca Ariesul Mic.
Pacat! Niste peisaje superbe, apa frumoasa ,vremea bunicica ...Pestele insa... :cry: S-a luat totusi si pastrav (29,2 cm -Teoo castigator in prima mansa ) si ceva lipan (mai mult la fly) . Teoo scapase azi un lipan in mansa doi ...

Oricum ,ca idee, ne batem joc de noi ca natie,ca oameni,ca pescari :evil: Distrugem tot! Sigur ca ati auzit bocetele astea de multe ori, dar cand vezi ca si in varful muntelui este aceeasi mentalitate ca si la coada carasului durerea este parca mult mai mare :cry: :cry: :cry:
Daca o sa am timp ar trebui sa pun cateva poze cu meseriasii la lucru . Insa mie teama ca mizeria a ajuns prea departe si pozele cu oamenii astia nu merita nota 1 !
O seara buna.

Dormiti linistiti deoarece spinningul,nu-i asa ,merge (oricum) mai departe! :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

claudiuro
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de claudiuro » 06 Sep 2010, 06:47

ieri am fost intr-o vizita la balta de langa aiud la un posibil spinning insa cand am vazut amuri de 10-15 kg cu burta in sus am renuntat. Motive = caldura - Rece - plancton inmultit peste masura - li se depune pe branhii (explicatie oficiala)

Eu as spune ca a fost lipsa oxigenului in apa. O adevarata catastrofa.

Treaba lui , e balta privata si daca nu cureti vegetatia in exces se ajunge aici.

La 20-30 m mai incolo , pe mures, cred ca se pescuia cu explozibil. Explozii tot la 10-15 minute (probabil sa aiba timp sa-i adune) Baiatul de la balta mi-a spus ca de sambata dimineata au inceput si dau pana la 1-2 dupa amiaza. Am incercat sa sun la avps ... nu raspundea nimeni.(duminica fiind)

In felul asta poti sa distrugi o intreaga populatie de peste din zona. Si ne mai miram ca nu este peste. Daca nu se schimba nimic in vreo 10-20 de ani o sa vedem pestii doar la acvariu.

Vazusem pe discovery , intr-o tara din lumea a 3-a , paduri in care nu exista nici urma de pasare sau animal deoarece localnicii le-au mancat pe toate.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 07 Sep 2010, 17:48

Sa fi sunat la jandarmerie, politie .... sau cel mai simplu la 112 ?

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 09 Sep 2010, 18:03

In alta ordine de idei ... Stie cineva cum este Muresul in jud Alba ?Oare ar merge o pescuiala pe weekend?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Sep 2010, 19:47

Nu stiu ,da' maine dupa-masa ies la Mures! :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 09 Sep 2010, 19:59

Va spun eu:
Este limpejor, daca mai scade un pic e perfect, in 2 ceasuri la clean, nici unh atac, nici un fas nimic.
Am impresia ca amu sunt cel mai satui, se infunda cu de toate, si de sarit au sarit, dar nu i-am fentat nici cum!
:(
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Sep 2010, 07:54

:lol:
Va spun eu:
Muresul cica de aseara a inceput sa creasca usurel ... Sus la Mures cica e pleznit! Concluzii ? :twisted:

Ps: merg imediat sa-l vad si mai tarziu va dau de veste.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 10 Sep 2010, 08:26

si cum a fost pana la urma?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Sep 2010, 08:28

e bun...,m...i m....i, iara dam la porcusor pina se rupe linia. :evil: :(
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns