Lacul Morii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Dec 2009, 12:00

nu-mi place la copca. pusesem intrebarea chiar inainte sa se puna copca:D
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 21 Dec 2009, 15:43

am fost am vazut am venit :lol:
lacul inghetat , doar cateva locuri ,am aruncat de cateva ori si cand sa ung din nou inelele am scapat sticluta cu ulei din mana dupa inca cateva aruncari am fost nevoit sa strang dopurile de gheata apareau din ce in ce mai des :cry: dar daca tine frigul asta poimaine intru la marmusca :D
pe canal la rosu erau pescari la copca

probabil in mini vacanta -mutare de domiciliu -lacul morii

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 25 Dec 2009, 11:06

Baieti ati mai ajuns? Vreau sa ies si eu maine pe canal la Rosu....mi-e dor de cativa bibi :roll:

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 25 Dec 2009, 18:13

mihai cred ca sa ca-m terminat dupa caldurile astea dar da-i si tu o fuga pana pe canal daca sunt pescari intri si tu daca nu stai cuminte ca nu se stie
se pare ca sunt unul dintre putinii norocosi care am reusit sa pescuiesc ieri pe lacul mare dar fara rezultate demne dementionat doar niste bibani mult sub dimensiunea asteptata
la fel de adevarat este ca nici nu am pescuit pe zonele vizate
frica pazeste pepenii pardon pestii :lol:
poate ies si eu dar pe dambovita sau la stejar depinde de sotie daca a cumparat yala noua nu ma risc sa plec de acasa :lol:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 26 Dec 2009, 09:06

La multi ani! Am fost acum pe lac: nimeni,gheata "naspa",in curind o sa pescuim la copca...in poze sau pe...asta..
ps...la "nuci"..citiva "vegetarieni" curajosi erau pe gheata(insa la 3-4 m de mal)....rezultat partial...bibi cit "chistocul"!

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 01 Ian 2010, 14:57

La multi ani pe 2010 tuturor pescarilor si nu numai! Fie ca noul an sa ne aduca capturi marete....si sa speram ca va fi un an mai bun pe lacul nostru de suflet. Fir Intins!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Ian 2010, 21:32

Mihai Epcs scrie:La multi ani pe 2010 tuturor pescarilor si nu numai! Fie ca noul an sa ne aduca capturi marete....si sa speram ca va fi un an mai bun pe lacul nostru de suflet. Fir Intins!
La multi ani tuturor! Si imi doresc ca ANPA chiar sa faca ceva controale pe lacul Morii si sa confiste din plasele alea intinse de "indienii" din Crangasi, iar celor ce nu au permis sa li-l poata elibera pe loc, contra cost, fara sa ii mai supuna chinului de a merge la Buftea.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 02 Ian 2010, 08:11

La multi ani!..fratilor..cred ca "albii"din "militari"...sunt acum in "top"!In ceea ce priveste,controlul...."vax",nu se pace el pe DUNARE dar pe "amaraciunea"asta din"city"!..cele bune..

xxxxxx
junior
junior

Copca?

Mesaj de xxxxxx » 04 Ian 2010, 19:04

La multi ani!
Stiti vreun loc pe unde mai este gheata?
Ati incercat la copca pana acum?

Mihai.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail."

- Ralph Waldo Emerson

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Copca?

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Ian 2010, 01:41

xxxxxx scrie:La multi ani!
Stiti vreun loc pe unde mai este gheata?
Ati incercat la copca pana acum?

Mihai.
Copca zici? Esti sigur? ia de-aici, e cea mai interesanta discutii despre copci si...copcari!
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=10

Scrie răspuns