Lacul Morii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 29 Noi 2009, 14:11

Nu stiu coane, intreb si eu; sunt mai biban la spining si avand in vedere ca ma aflu la cateva statii de 41 fata de baraj, doresc sa ma duc pe acolo sa-mi incep ucenicia.:roll:
Asa ca orice sfat si indrumare privind Lacul Morii in ceeace ma priveste sunt binevenite.:help:
Ave!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Noi 2009, 21:03

aci canci :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 29 Noi 2009, 22:38

melculbeat scrie:aci canci :lol:
ba aci pt inceput
bibi ai aproape toate conditiille
apa multa verdeata ,scoici,agataturi cat cuprindel pietre,namol chiar si o zona cu un curentputernic,turbiditatea apei difera dela zona la zona:D ramane ca tu sa iesi pe baltasi sa pui in practica sfaturile baietilor de pe net
dupa ce te prinzi ce si cum poti sa te duci pe balti pe car sepercep taxe pana atunci mai un neajlov,,arges,lacu morii,snagov si dupa ce ti se da mana foarte bine o sa ajungi la o concluzie
cea mai buna balta este cea care o cunosti :D

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 30 Noi 2009, 11:40

nightfishing01 scrie:
ba aci pt inceput
apa multa verdeata ,scoici,agataturi cat cuprindel pietre,namol chiar si o zona cu un curentputernic,turbiditatea apei difera dela zona la zona:D ramane ca tu sa iesi pe baltasi sa pui in practica sfaturile baietilor de pe net
dupa ce te prinzi ce si cum poti sa te duci pe balti pe car sepercep taxe pana atunci mai un neajlov,,arges,lacu morii,snagov si dupa ce ti se da mana foarte bine o sa ajungi la o concluzie

nu te supara...dar nu inteleg
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 30 Noi 2009, 13:31

DidelPro scrie:Parca a inceput .....timid...sa dea in ele!Pe la insula si pe la pasteur....si c am
....pregatiti de iarna!
ps referitor la concesionare "nema"..apele ro. sunt barosanii!!!!!!!!!!!
Salut,

Ceva nou? Merge bibi? La ce?

Keep touch! Enjoy fishing!

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 30 Noi 2009, 13:33

nightfishing01 scrie:
smmileyypescarul scrie:Am auzit ca pe lac sa pus taxa. Mi-a zis cineva ca au venit niste ciori si cer 30 RON. E adevarat?

merge bibanul?

de la cine ai auzit sa-i spui ca mananca kkcu linguroiu si nu mai aplecati fratilor urechea la toate prostiile-

ba sa pescuieste cu plase si deasta nu se prinde,ba macel pe canal la rosu cu stiuci curentate ba nu mananca ca este apa tulbure etc aveti dreptate intr-o singura privintano sa prindeti pestestand in fata calculatorului sau asteptand sa va spuna cineva unde si cand si daca sa- putea si cu ce sa dai ,
treceti si pescuiti ca mi sa urat sa prind singur peste
Sal,

Eu am vazut braconieri pe lac cu plase... asa ca orice este posibil. Iar chestia cu taxa mi-a spus-o un amic foare bun.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 30 Noi 2009, 14:42

La "zgirciuri"...insa a fost asa.....de control!Ieri...mici...si....mici!
ps...cu plasele au ramas 2...poate se "curata"(de, pacate)..iarna asta,ca in baza "militienilor"slabe sanse!

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 30 Noi 2009, 15:24

DidelPro scrie:La "zgirciuri"...insa a fost asa.....de control!Ieri...mici...si....mici!
ps...cu plasele au ramas 2...poate se "curata"(de, pacate)..iarna asta,ca in baza "militienilor"slabe sanse!
multumesc frumos,

Eu am lansat o campanie la mine pe blog contra braconajului.... Poate intr-o zi vom scapa de acesti paraziti.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 30 Noi 2009, 15:42

Eu am lansat la mine"in cartier"acum fro 10 ani..c am tot asa!De atunci cu "mic cu mare"+tel...."militie"..alea, alea...au ramas 2!(cu unul..pot spune ca sunt "amic"...dar !?......."nu il pot aduce ....la urne!!!!!!!!"
ps..."nu intotdeauna,intentiile bune,duc...catre ce vrem, sau optam noi!"
ps1..."fetitele"si braconajul nu vor disparea"never"!

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 30 Noi 2009, 19:30

melculbeat scrie:
nightfishing01 scrie:
ba aci pt inceput

nu te supara...dar nu inteleg

nu ma supar dar nu inteleg ce nu intelegi spune ce nu intelegi si voi incerca sa te lamuresc pe cat posibil

Scrie răspuns