Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant
Salutare!
Am ajuns acum vreo 10 zile pe lac si am plecat la fel de dezamagit ca de obicei de Lacul Morii. Digul poate prezenta probleme asa ca atentie cu ce va incaltati. In cinci ore am avut doua "tzac-uri", unul soldat cu capturarea unui nou record personal, mai precis, o splendida sacosa d'aia returnabila. Ar fi fost o chestie sa fi avut si niste jig-uri infipte in ea, dar macar l-am recuperat pe al meu
... Apa mi s-a parut a fi foarte crescuta (fata de anul trecut pe vremea asta...) si cam tulbure. Din ce mi-au zis ceilalti pescari am inteles ca nu sunt sperante pana nu ingheta lacul, dar si daca ingheata nu garanteaza nimeni ca pestii vor aprecia efortul de facere a copcilor si ca vor colabora.
Pentru partide foarte aproape de casa eu zic ca mai atractiva este Dambovita, si sa nu uitam ca e prevazuta pe aproape totata lungimea cu... balustrada.
Numai bine!
Am ajuns acum vreo 10 zile pe lac si am plecat la fel de dezamagit ca de obicei de Lacul Morii. Digul poate prezenta probleme asa ca atentie cu ce va incaltati. In cinci ore am avut doua "tzac-uri", unul soldat cu capturarea unui nou record personal, mai precis, o splendida sacosa d'aia returnabila. Ar fi fost o chestie sa fi avut si niste jig-uri infipte in ea, dar macar l-am recuperat pe al meu

Pentru partide foarte aproape de casa eu zic ca mai atractiva este Dambovita, si sa nu uitam ca e prevazuta pe aproape totata lungimea cu... balustrada.
Numai bine!
-
- veteran
Sa stii ca ai dreptate! Pe Dambovita se prinde mainou si ceva salau la 500 grame - 1,5 kg, plus biban de 200-400 grame. Si cel putin biban prind cam mereu, f rar sa nu ii vad solzii intr-o partida de 2-3 ore. Sper sa nu o sece astia de la lac.rookie4ever scrie:Salutare!
Am ajuns acum vreo 10 zile pe lac si am plecat la fel de dezamagit ca de obicei de Lacul Morii. Digul poate prezenta probleme asa ca atentie cu ce va incaltati. In cinci ore am avut doua "tzac-uri", unul soldat cu capturarea unui nou record personal, mai precis, o splendida sacosa d'aia returnabila. Ar fi fost o chestie sa fi avut si niste jig-uri infipte in ea, dar macar l-am recuperat pe al meu... Apa mi s-a parut a fi foarte crescuta (fata de anul trecut pe vremea asta...) si cam tulbure. Din ce mi-au zis ceilalti pescari am inteles ca nu sunt sperante pana nu ingheta lacul, dar si daca ingheata nu garanteaza nimeni ca pestii vor aprecia efortul de facere a copcilor si ca vor colabora.
Numai bine!
-
- veteran
-
- veteran
Pe unde te distrezi pe Dambovita ?[/quote]ANDREI RIGA scrie:(/quote]
Sa stii ca ai dreptate! Pe Dambovita se prinde mainou si ceva salau la 500 grame - 1,5 kg, plus biban de 200-400 grame. Si cel putin biban prind cam mereu, f rar sa nu ii vad solzii intr-o partida de 2-3 ore. Sper sa nu o sece astia de la lac.
Depinde. Pe la podul Eroilor dar si spre Opera, unde sunt locuri mai adanci...
Stie cineva daca e voie sa pescuim acolo unde iese apa din barajul Lacul Morii, adica la 5-10 m de baraj? Exact unde incepe Dambovita sa curga dupa ce iese din lac. Acolo e loc adanc, apa e "framantata", plina de spuma, cred ca e peste scapat din lac. Pe de alta parte unii zic ca nu e voie. Eu am dat prin septembrie vreo 30 de minute si nu a venit nimeni sa imi zica nimic dar...m-am mirat ca nu mai era nimeni cu undita acolo.
-
- veteran
"comunitari"?DidelPro scrie:Poti pescui unde vrei,la stavilar la ciurel pe partea cu strandul atentie la "comunitari"!Apa este cu 2-3 exceptii la fel de adinca2,2-4 m(in dreptul stavilarelor).Singura problema este iarba,in rest ...pe ei!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
- blogpescuit.com
- junior
-
- utilizator constant
Nu am mai ajuns de cateva zile dar nu cred sa fie adevarat...poate ne lamureste Didel dar totusi nu cred....si pe ce ma rog sa ceara 300? Ca dai ca in cada de acasa oricum....nu cred ca are cineva potentialul sa concesioneze imensitatea asta de lac...sa-l populeze si sa-l pazeasca de cele 3...4 barci care zilnic baga plase parca ar fi balta lu` masa...niste jeguri. Didele