Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Salut baieti.. sunt un novice in ale pestelui..Sunt interesat daca pe lacul morii in zona strandului se prinde ceva peste, daca da ce fel de peste la ce sa dau (fara lucruri complicate...detin 3 lansete si 1 bat de 4 m) Exista vrun fel de taxa? Daca da cat e taxa..DidelPro scrie:..salut..aproape zilnic...am prins "ceva"...o singura data in rest.."brichetari"..
gheata nu mai tine ,canalul baga apa "naspa"....asa ca...asteptam!
Ma intereseaza aceasta zona pt ca e relativ aproape de mine.. astazi nu cred a se merita sa dai 2 milioane la un administrator de balta si sa te intrci cu mana goala.
Intentionez sa ma duc pe la mijlocul lui martie... ce sar prinde in aceea vreme ce momeli sa-mi procur.. Merci antiicpat.
-
- utilizator constant
-
- veteran
PAi pana la urma in zona strandului exista sau nu taxa?? nu am treaba cu Rosu ma intereseaza Doar zona respectiva..nightfishing01 scrie:nu uita permisu cand vii ca nu se stie
3lansete cam mult pt lac mai bine o undita
Momentan sunt in spania Am platit 10 euro pt un permis pe 1 an si pot pescui in tot aragonu (un fel de judet la noi dar foarte mare) si aici am balti si rauri de massatur si prind si peste in prostie, cel putin pe Ebro in zona Caspe am prins la salau de mi-a venit rau...
Ar trebui si la npi sa se face un astfel de pemis si sa se aiva grija de braconaj si sa se ingrijeasca de popularea baltilor (inainte de a ne jegmani cu acele taxe)
Deci exista taxa in zona Strandului?
-
- veteran
-
- veteran
Bucurati-va cat mai puteti de lacul Morii ca in 2010-2011se va construi acolo un megacomplex cu piscina gigantica, parc de distractii, port turistic, peninsula va deveni un paradis al restauranetlor si teraselor si desigur pescuitul pe lac va deveni amintire sau...va fi taxat cu 200 lei pe zi! Ma tem ca si "cetatenii" de culoare vor trebui sa migreze spre alte orizonturi....