Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
cam cite restaurante crezi ca incap pe insula? sa fim seriosi. plus ca...te duci sa maninci o ceafa de porc pe malu' apei si vezi plutind pampersi si alte alea (pe care le stim cu totii)...mi-e greu sa cred asa ceva;)
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
De unde aceasta informatie, unde pot afla mai multe despre acest poiect.. Politicienii nostrii chiar atat de tampiti sunt incat sa distrugem de tot natura ce ne inconjoara?? Chiar atat de nesimtiti sa fie!??Fario_nebunu scrie:Bucurati-va cat mai puteti de lacul Morii ca in 2010-2011se va construi acolo un megacomplex cu piscina gigantica, parc de distractii, port turistic, peninsula va deveni un paradis al restauranetlor si teraselor si desigur pescuitul pe lac va deveni amintire sau...va fi taxat cu 200 lei pe zi! Ma tem ca si "cetatenii" de culoare vor trebui sa migreze spre alte orizonturi....
A fost chiar astazi la stiri
.
Al doilea proiect o sa fie in parcul Tineretului.
PS: nu mai fii asa revoltat pentru ca e bine. ai nostrii nu sunt instare sa faca nimic pentru cetateanul de bucuresti (parcuri/piste de biciclete/jogginf/etc) sau pentru orice cetatean (partii la munte de ex), motiv pentru care vor veni firmele straine sa faca la noi (austriecii o sa faca o partie de ski la nivel mult peste ce avem noi, iar in parcul tineretului mi se pare ca vin niste italieni).
O sa fie bine

Al doilea proiect o sa fie in parcul Tineretului.
PS: nu mai fii asa revoltat pentru ca e bine. ai nostrii nu sunt instare sa faca nimic pentru cetateanul de bucuresti (parcuri/piste de biciclete/jogginf/etc) sau pentru orice cetatean (partii la munte de ex), motiv pentru care vor veni firmele straine sa faca la noi (austriecii o sa faca o partie de ski la nivel mult peste ce avem noi, iar in parcul tineretului mi se pare ca vin niste italieni).
O sa fie bine

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Nu vreau sa fac off tpic, dar nu sunt deacord sa stirce ceva bun (atat cat e el de bun) cel putin nu sa elimine lacul, si sa faca mai stiu eu ce restaurante si alte prostii, Eu cred ca acest proiect nu eltceva decat o noua sansa de a mai fura bani asa cum se intampla si cu autostrazile, cand romania primeste un imprumut politicienii isi freaca mainile, le scapara ochii si se gandesc oare cat sa fur de data asta.. din tot ce primeste tara noastra mai putin de 20% ajunge acolo unde trebuie sa ajunga..
De ce nu populeaza lacul cu peste , apoi sa puna o taxa decenta si sa stopeze fenomenul de braconaj...
De ce suntem noi mereu giga contra!!!???
De ce nu populeaza lacul cu peste , apoi sa puna o taxa decenta si sa stopeze fenomenul de braconaj...
De ce suntem noi mereu giga contra!!!???
..salut...da "se aude"...sa auzit ca:..gradina zoologica...sala de sport,acum
complex "aqua"!!!!!!!..zona este "protejata"(mai ales digurile,care acum sunt
"vai mama lor"),basca ca suprafata este prea mica,apa este cum este,gunoiele persista,ciini.."grupa mare"...si va mai pot scrie.."girla"!!!!!!!!!
ps este adevarat ca a fost "iarna grea"..dar din pomii plantati pe insula si imprejur au mai ramas 1...traiasca "organele"..care isi iau "banii"..si atit!!!!!!!!!(si banii nostri!)
ps1...si ar mai fi ceva:toata lumea isi da cu parerea,insa nimeni nu face nimic(sa nu va suparati...toti)..sau pus cosuri de gunoi(si chiar se ridica)...vin acum "gratarele"90 0/0 din gunoi se lasa"loco"...asa ca asta E!
..cele bune...iar de spus sunt cite la "ant 3"+"real"....
complex "aqua"!!!!!!!..zona este "protejata"(mai ales digurile,care acum sunt
"vai mama lor"),basca ca suprafata este prea mica,apa este cum este,gunoiele persista,ciini.."grupa mare"...si va mai pot scrie.."girla"!!!!!!!!!
ps este adevarat ca a fost "iarna grea"..dar din pomii plantati pe insula si imprejur au mai ramas 1...traiasca "organele"..care isi iau "banii"..si atit!!!!!!!!!(si banii nostri!)
ps1...si ar mai fi ceva:toata lumea isi da cu parerea,insa nimeni nu face nimic(sa nu va suparati...toti)..sau pus cosuri de gunoi(si chiar se ridica)...vin acum "gratarele"90 0/0 din gunoi se lasa"loco"...asa ca asta E!
..cele bune...iar de spus sunt cite la "ant 3"+"real"....
- rookie4ever
- utilizator constant
Raspuns: DA!KIcKeR scrie:De unde aceasta informatie, unde pot afla mai multe despre acest poiect.. Politicienii nostrii chiar atat de tampiti sunt incat sa distrugem de tot natura ce ne inconjoara?? Chiar atat de nesimtiti sa fie!??Fario_nebunu scrie:Bucurati-va cat mai puteti ....

-
- veteran
-
- veteran
Uraaaaa, mesaj pentru toti "indragostitii" de Lacul Morii si de raul Dambovita in Bucuresti. Ne face "primarele" Oprescu peisaj noi si mai ales structuri unde sa cautam bibanul si poate in viitor si bass-ul daca vreun curajos il aduce in secret si il arunca in apa.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-70 ... irca-6.htm
Sunt curios cum vor arata peretii astia mobili si ghivecele plutitoare! In orice caz pentru bibani vor fi structuri f interesante!
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-70 ... irca-6.htm
Sunt curios cum vor arata peretii astia mobili si ghivecele plutitoare! In orice caz pentru bibani vor fi structuri f interesante!