Olt - Draganesti, Frunzaru ( Babiciu ), Rusanesti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pt cine era interesat de balta cu stiuca de la Frunzaru(e mai aproape de Frunzaru decat de Babiciu) tin sa-l anunt ca de cand e privata stiuca a cam disparut si asta se datoreaza celor care au inchiriat-o pt ca au preferat s-o populeze cu ceva mai mult crap si in plus s-a intins iarba mult si nu prea se mai poate lansa cu artificial fara sa se agate si drumul nu s-a schimbat prea mult.
-
- senior
sa le traiasca primaru ca au botezat si toate ulitele si au instalat la treceri si hopuri(mai inspre pod ce-i drept) dinalea de iti omori rulmentii la masina, ca mine care trebuie sa-i schimb!ileana scrie:daca-ti spun ca groparul (a murit... dar nu asta era ideea) avea un aparat radio de buzunar si-l tinea in buzunarul camasii, deschis (aparatul)... nu ma crezi...
baieti,
radeti voi radeti,dar comuna ca babicul mai rar.
nu stiu cate sate sau comune din tara au toate stradutele si ulitele botezate si cu indicatoare la ele,basca nr la case
sa mai vorbim de multitudinea de stradute care sunt toate paralele si perpendiculare una pe alta??
in Babiciu nu ai cum sa te ratacesti si cred ca nu exista fundatura (cel putin asa am avut eu impresia)
radeti voi radeti,dar comuna ca babicul mai rar.
nu stiu cate sate sau comune din tara au toate stradutele si ulitele botezate si cu indicatoare la ele,basca nr la case
sa mai vorbim de multitudinea de stradute care sunt toate paralele si perpendiculare una pe alta??
in Babiciu nu ai cum sa te ratacesti si cred ca nu exista fundatura (cel putin asa am avut eu impresia)
-
- senior
s-au cam dus, dar vezi ca au pus si in draganesti la iesire. iar ca sa nu le ocolesti au facut sant pe langa...costi scrie:hopuri d'alea de redus viteza am vazut doar in Stoenesti, la Babiciu nu am vazut nici unul..... si orium vad ca au inceput sa se stirbeasca bine![]()
pana la vara nu cred sa mai se vada urma de ele
![]()
![]()
de peste vad ca nu zice nimic niciunul...
mai zemfi,zamfi scrie:Nu am citit tot topicul...Dar acum am ajuns din judetul Valcea si pot sa va spun ca am ramas super incantat de cele vazute pe acolo...Tot respectul!Chiar si pentru (majoritatea) drumuri...
Babiciu este tare departe de Valcea,cam la 100 si juma de km si este vorba de penultimul baraj de pe Olt
apropo,sa stii ca aici chiar te astepti oricand sa treaca vaca asfaltul