Vasile numai... etc.Pop Vasile scrie:Daca mergeti pe acolo, spuneti- ne si noua !doc scrie:stie careva cit e cotizatia aps cluj pe 2009?
Ar mai fi interesant de stiut : ce se mai ofera ( pe linga facilitatea de la Sacalaia) si cred Braniste.
- Parcul municipal ?
- lacurile din Gheorgheni ?
- etc ?
Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
Pop Vasile
- senior

-
vali stratonov
- veteran

Daca mergeai si ieri auzeai aceasi poveste ca sau prins 30-40 stiuci /om/zi dar dumineca ...Zamfir scrie:am trecut eu pe la Sacalaia duminica
si cabanierul zicea ca in prima zi cand s-a dat drumu la stiuca sa prins intre 20 si 30 buc/zi de pescar, exemplare pana in 2.5kg.
eu am prins 3 marlite in 2 ore
Eu nu am auzit de administrator de balta care sa zica ca nu merge pestele la el in balta ....
mai ales acum ca sa facut taxa 40 ron pt. "bogatanii" din judetul Cluj.... pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
watermoccasin
- veteran

- Catalin M.
- utilizator constant

astazi am fost la sacalaia sa vedem ce s-a intamplat intr-o saptamana(prima)de la deschiderea pescuitului.va solict pe aceasta cale sa complectati la terminarea fiecarei partide de pescuit"fisa de monitorizare"in toate rubricile.este necesara pt.a putea face o statistica care va fi publicata saptamnal,ce s-a prins,cat s-a prins,in ce conditii de timp,ore aproximative.este un efort dar consider ca 5 min.in plus la terminarea unei partide sper fructuasa nu inseamna prea mult.nu peste mult timp va apare un site special sacalaia unde vor fi prezentate fisele de monitorizare.deasemenea va rog in situatia in care oservati intamplari contrare regulamentului zonei protejate sa anuntati paznicul piscicol in timpul cel mai scurt posibil sau sa imi trimiteti mie mp.
multumesc
la o prima estimare a fiselor am constatat ca in intervalul vizat s-au prins peste 250 de stiuci si marea captura un somn de 9,9 kg.
asta la un nr.mediu de 8 pescari/zi.
voi reveni saptamana viitoare cu date concrete.
astazi era un singur pescar pe apa si pana la ora 14 avea prinse patru bucati intr 1-3kg la streamer.
fir intins
multumesc
la o prima estimare a fiselor am constatat ca in intervalul vizat s-au prins peste 250 de stiuci si marea captura un somn de 9,9 kg.
asta la un nr.mediu de 8 pescari/zi.
voi reveni saptamana viitoare cu date concrete.
astazi era un singur pescar pe apa si pana la ora 14 avea prinse patru bucati intr 1-3kg la streamer.
fir intins