Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 11 Mai 2009, 22:39

grecu scrie:am auzit ca ati dat box weekendu asta pe balta
Pai noi am mers la birdwatching... ce era sa prindem ?O pasarica ?:D :D

Cu aceasta ocazie ii salut pe trompetistii de sambata seara cu platicile lor de 3-4kg bucata, cu adacimea de 20 de metrii a lacului si povestea cu Sile si ce 66 de lini.
E cam offtopic dar simteam nevoia sa ma kk in traista lor...

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 19 Mai 2009, 14:33

Duminica, apa cristal.
La spinning niciun atac.
La pluta: biban soare, rosioara si obleti - toti in virsta de 1 an.

Formidabil spectacolul cuibaritului ( biban), la debarcader.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 19 Mai 2009, 19:12

am fost astazi la sacalaia. traseu apahida-gadalin-visea-coasta-sic-sacalaia. drum asfaltat, deteriorat pe mici portiuni in coasta si sic, in rest ok. nici un pescar pe lac. am intrat la 10 si am iesit la 12. apa curata, transparenta total. am vazut o stiuca de aprox. 80 cm in preajma voblerului la 1m de barca. nici o trasatura. foarte multi obleti. de la administrator, pescar si el, am aflat ca sunt vreo 2 zone unde nu ai voie sa pescuiesti, 2 gropane in dreapta debarcaderului si un mic golf. recent s-a prins salau la twister si biban de 1kg. barcile sunt de 2 dimensiuni. daca sambata, duminica nu prinzi barca mare, barca mica precis gasesti. multi pescuiesc la pluta, la caras si restul, fara stiuca. precis o sa ma mai duc, dar iau si bat de plutarit pt. carasul mare de 1 kg.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 20 Mai 2009, 08:43

Am fost pe Sacalaia luna trecuta. Prima zi cu 2 stiuci si a 2 a zi cu 3 stiuci. Cumetrele erau foarte frumos colorate dar nu foarte mari, cea mai mare avea 3,5-4kg. Am prins la shad in atractant Berkley Gulp Alive. Am mai incercat si la Dollinger argintata si la voblere Rapala de adancime si Ugly Duckling de suprafata dar fara rezultat. Nu mai fusesem la Sacalaia pana atunci. Stiucile mancau in buza stufului si nu urmareau naluca decat foarte rar. Daca nu insistai mult lansand in zona unde ai vazut atacul nu prea aveai sanse. Am pescuit jucand incet naluca pe fund si asa am prins.

Pe acolo toata lumea pescuia cu twistere albe. Nu stiu daca din cauza ca la asta se prinde bine cun spunea cabanierul sau mai probabil pt ca un twister ramas in stuf nu te intristeaza asa mult ca un vobler. Twiaterele cu care am prins erau jumatate albe jumatate negre.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 25 Mai 2009, 18:07

am fost si sambata la sacalaia. am pescuit 6 ore non stop tot arsenalul din dotare. apa curata, vant destul de puternic, nu am vazut nici un peste, apa calda (erau cateva persoane care se scaldau), pana la ora 3 cand am iesit eu de pe lac nu a prins nimeni stiuca, desi erau vreo 7-8 barci pe lac. mai incercam :D

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 26 Mai 2009, 00:11

Se scaldau?!? Hai k asta e tare.....

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 26 Mai 2009, 08:32

ca si eu stiam ca acolo-i interzis scaldatul

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 26 Mai 2009, 09:13

da, se scaldau, au intrat si cu saltea gonflabila. in trecut era un ponton din scanduri langa parcarea de langa lac. cand am luat-o spre casa sambata, pe directia sic-coasta-etc, in parcare erau scaldatorii la plaja in parcare. se scalda si fara ponton. uite un filmulet , vedeti comentariile:
http://www.youtube.com/watch?v=snvgbHeRieY

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 26 Mai 2009, 09:30

dadrian scrie:pescuitul se deschide din data de 17.04 2009 dupa urmatorul regulament:
...
-se interzice scaldatul in lac.
...

Atunci as vrea sa stiu acest regulament pentru cine s-a facut??? ca daca tot ma duc acolo pt o partida de pescuit vreau sa am parte de liniste, nu de "bombe" in apa...

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 26 Mai 2009, 18:18

Corect. Dar ca de obicei, legea nu e pentru toata lumea la fel..........

Scrie răspuns