first steps in fly fishing- sfaturi pentru incepatori
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
da, fa bine si trimite-i ceva filme, e bune.leba scrie:Michael scrie: da-mi pe privat adresa ta si-ti trimit nejte DVD.uri pentru muscari incepatori, contin casting&more cu niste tatici.
mai mari de kil. adica decat carasii aia ai taiTavi scrie:pesti mai mari decat ce?
si be)
prietenul nu poate face minuni![]()
clar ca nu face minuni dar esti de acord ca scurtezi bine de tot perioada de pionierat, da? tu cum ai inceput acolo la Sibiu, spre exemplu?
Michael, daca nu-tz da leba, cauta "the essence of fly casting", un filmulet facut de raposatul Mel Krieger. Daca nu gasesti, da un semn ca ti-l trimit eu.
Sunt de acord, e ideal sa-ti arate cineva neste treburi ca sa inveti sa lansezi. Te ajuta si filmele, dar nu-i totuna.
Noi pe aici pe la Sibiu suntem cam toti specializati in muscarit si oierit, e traditional, deci nu-i problema, ai pe cine sa-ntrebi.
acuma-l dau jos cu dc-ul.Tavi scrie: Michael, daca nu-tz da leba, cauta "the essence of fly casting", un filmulet facut de raposatul Mel Krieger. Daca nu gasesti, da un semn ca ti-l trimit eu.
tnx a lot!

Michael va recomanda Regulamentul forumului
cauta si " Mel Krieger's Patagonia - 40 years fly fishing in Argentina " e extraordinar filmul ca si realizare - pescuit, casting, imagine, soundMichael scrie:acuma-l dau jos cu dc-ul.Tavi scrie: Michael, daca nu-tz da leba, cauta "the essence of fly casting", un filmulet facut de raposatul Mel Krieger. Daca nu gasesti, da un semn ca ti-l trimit eu.
tnx a lot!

din pacate captura e de slaba calitate si are integrata o ditamai subtitrare in suedeza, cred.Michael scrie:acuma-l dau jos cu dc-ul.Tavi scrie: Michael, daca nu-tz da leba, cauta "the essence of fly casting", un filmulet facut de raposatul Mel Krieger. Daca nu gasesti, da un semn ca ti-l trimit eu.
tnx a lot!
Michael va recomanda Regulamentul forumului
deci ti-l trimit pana la urma au ba?Michael scrie:din pacate captura e de slaba calitate si are integrata o ditamai subtitrare in suedeza, cred.Michael scrie:acuma-l dau jos cu dc-ul.Tavi scrie: Michael, daca nu-tz da leba, cauta "the essence of fly casting", un filmulet facut de raposatul Mel Krieger. Daca nu gasesti, da un semn ca ti-l trimit eu.
tnx a lot!

Tavi, amu, daca tot ai zis, sai si tu cu Patagonia aia...musai sa-l vad si eu daca e asa de laudat.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team