Vreau sa-mi cumpar o barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 09 Mai 2007, 17:46

mini _ mic sa nu te miri cand o sa te injura ca iai recomandat o barca proasta , asculta ce zic eu nu le face reclama la rushi ca is pe spate cu articolele de pescuit numa chinazarii si chestii nasparlite de la suceava luate la juma de pret (sursa sigura )

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Mai 2007, 17:52

Stiu cel putin 15 care si-au luat barca Ufimka de la "rusi". In afara de cea a lui Stefan Tudose, care a avut un defect de fabricatie si i-a fost schimbata fara probleme, nici unul nu a mai avut probleme si nu a spart vreuna de 3 ani de cand au aparut pe piata de la noi. Asa ca nu cred ca sfatul e gresit.
Dar!!!!
Este si un dar: experienta celor 15 spune ca toti cei care aveau peste 1.85 m au avut probleme si i-a durut spatele dupa o zi de pescuit. Cei intre 1.70-1.80 nu au avut nici pe dracu, s-au simtit f bine si totul a fost in regula. Dar se pare ca nu e loc suficient pentru cei inalti sa isi intinda picioarele, asa ca nu o recomand celor peste 1.85m.
Si eu am de aproape 3 ani si nu as schimba-o pe nimic altceva de pe piata, dar am 1.73 si nu ma intereseaza sa folosesc motor.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 09 Mai 2007, 20:53

da ce spuneai ca au avut defecte vezi aici bat si eu nu zic ca nu sunt printre ele bune dar rar si majoritatea is cu defecte , eu zic ca la greutatea lui iulian nu e indicata .

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 09 Mai 2007, 21:14

Ovi, sunt rusesti, vorbesc in cunostinta de cauza:), am si eu de alea si am folosit ceva ani asa ceva- si folosesc inca. Astea-s preturile, corecte, daca vanzatoru nu baga adaos la greu sa se imbogateasca peste noapte :D
Genu, e undeva la 7 mil...

Sunt rusestile clasice, din cauciuc armat cu panza.

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 09 Mai 2007, 21:32

total de acord cu ceea ce a zis MihaiV
barca ruseasca e buna
am 184 si la inceput ma cam durea spatele dupa vreo 2-3 ore dar am rezolvat(partial) si acest aspect prin folosirea unei placi (scandura slefuita) pe care am montat o "perna" mai rigida...merge perfect...am renuntat la banchetele originale cu care venea din fabrica si asez scandura(noua bancheta) transversal peste cele doua camere laterale-obtin astfel o pozitie mai inalta,mai comoda si cu o pozitie diferita si a picioarelor fata de cea de pe bancheta originala

la capitolu fiabilitate nu am avut nici o problema cu ea de vreo 4 ani
la pretu lor mai bune nu gasesti(sunt net superioare fata de alea de la metro de ex)
daca va luati ar fi bine sa luati una cu fund gonflabil(ajuta mult) si sa aiba dispozitivu de prindere a vaslelor prin surub si nu prin acel furchet sau ochet de cauciuc

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 10 Mai 2007, 07:04

Da de barcile de la energofish nu zice nimeni nimic ? pret , fiabilitate ???
S'altare și bunăstare !

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 10 Mai 2007, 09:13

OvidiuRus scrie:mini _ mic sa nu te miri cand o sa te injura ca iai recomandat o barca proasta , asculta ce zic eu nu le face reclama la rushi ca is pe spate cu articolele de pescuit numa chinazarii si chestii nasparlite de la suceava luate la juma de pret (sursa sigura )
e de ajuns sa postezi o data pt ca se vede, iar de injurat nu o sa ma injure nimeni pt ca vbesc din experienta de pescar nu stand in fata calculatorului. Prietenu meu cel mai bun are deia si o folosim de ani de zile cu succes.
Ce spune Mihai s-ar putea sa fie adevarat, eu am 1.80 si m-am simtit bine in ea. Chiar si prietena mea a vaslit la barca aia fara mari dificultati desi nu mai vaslise in viata ei.
Ca sa revin la OvidiuRus, din ce am vazut eu nu exista barca pe piata cu un materila mai bun ca ala, dar nu neg varianta ca ar putea exista. Iar in incheiere iti spun ca nu fac reclama la nimeni si nici nu vbesc de dragul de a a-mi schimba rankul, ci doar din experienta mea de pescar care este una destul de mare dar in acelasi timp insuficienta. Nu cunosc subiectul nu postez, ci prefer sa analizez parerile pescarilor de referinta de pe acest site si astfel are toata lumea de castigat. :)
Obiectiv: 8,1 kg !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Mai 2007, 17:25

dan_81 scrie:total de acord cu ceea ce a zis MihaiV
barca ruseasca e buna
am 184 si la inceput ma cam durea spatele dupa vreo 2-3 ore dar am rezolvat(partial) si acest aspect prin folosirea unei placi (scandura slefuita) pe care am montat o "perna" mai rigida...merge perfect...am renuntat la banchetele originale cu care venea din fabrica si asez scandura(noua bancheta) transversal peste cele doua camere laterale-obtin astfel o pozitie mai inalta,mai comoda si cu o pozitie diferita si a picioarelor fata de cea de pe bancheta originala

la capitolu fiabilitate nu am avut nici o problema cu ea de vreo 4 ani
la pretu lor mai bune nu gasesti(sunt net superioare fata de alea de la metro de ex)
daca va luati ar fi bine sa luati una cu fund gonflabil(ajuta mult) si sa aiba dispozitivu de prindere a vaslelor prin surub si nu prin acel furchet sau ochet de cauciuc
astazi tocmai am achizionat o barca ruseaseasca model Ivolga 2-06 si la prima impresie pot sa spun ca sunt multumit,dar inca nu am iesit pe balta cu ea asa ca ce voi spune este doar la prima vedere si umflare.
modelul este o barca cu 3+1 compartimente de umflare,deci are si fundul gomflabil,dar intentionez ca dupa cateva iesiri sa ii confectionez o podea rigida.
materialul din care este facuta este un cauciuc cu insertie textila,dar este foarte gros,are lungimea de 2.6m si cantareste 20kg
ce imi place la ea este sistemul de furchet al vaslei si faptul ca rabateaza perfect pe barca si nu ai cum sa pierzi o vasla fiindca ea vine fixata prin furchet exact cum a scris dan_81
pretul la care am achizitionat-o este de 7.5mil dar nu am negociatsi poate ca rusul ar mai fi lasat ceva cu toete ca el a zis ca mi-a facut pret bun ca pt prieteni :lol:
o sa ii fac poze dupa ce o umflu si o sa le postez la galerie,dar ceva mai tarziu.
modelul il puteti vedea aici http://yarlodki.ru/en/production/catalo ... a/ivolga-2
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 10 Mai 2007, 18:49

fericitule!sa o stapinesti sanatos. :D :D

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 10 Mai 2007, 19:30

felicitari ! zic ca ai facut o alegere buna in raport calitate/pret :)
Obiectiv: 8,1 kg !

Scrie răspuns