folosesti mincioc???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
mai e dupa preferinte dupa parerea mea, nici obligatoriu nici in plus (cu conditia sa nu te incurce). Pe mine nu ma incurca in barca. Am pierdut destui pesti ca nu aveam mincioc sa-i salt in barca, mi-au scapt din mana etc. Ce sa fac, daca nu mi-a facut mama palma de tip lipgrip 

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- Dornea Ionut
- senior
Multam mult ... pescarilor...!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

Cand merg la pescuit primul lucru ce-l fac pe malul apei e sa desfac minciogul telescopic(cca2,7m.lungime),dar e drept eu pescuiesc la spinning mai mult stationar.
Marti 14 nov.'06 un calcan de vreo 2kg. ce l-am scos cu minciogul a reusit sa se murdareasca cu nisipul de pe mal.Vrand sa-l spal in galeata ce mereu e cu mine si plina cu apa(ca sa nu-l bag murdar in lada frigorifica),s-a zbatut si a reusit sa sara direct in apa, asa ca vrand, nevrand am practicat "catches & releases"in acest caz...
Jean Scurtu
Marti 14 nov.'06 un calcan de vreo 2kg. ce l-am scos cu minciogul a reusit sa se murdareasca cu nisipul de pe mal.Vrand sa-l spal in galeata ce mereu e cu mine si plina cu apa(ca sa nu-l bag murdar in lada frigorifica),s-a zbatut si a reusit sa sara direct in apa, asa ca vrand, nevrand am practicat "catches & releases"in acest caz...
Jean Scurtu