Daiwa Capricorn sau Shimano Aero Stradic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Daiwa Capricorn sau Shimano Aero Stradic
Amandoua sunt super,dar,desi Daiwa a scos la teste punctaj cu putin mai mult decat Shimano,eu as alege Shimano.E cu vreo 5$ mai mult,dar merita.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
eu tocmai mi-am descoperit o noua preferinta in materie de mulinete. auzisem de ryobi dar nu vazusem si eram cam sceptic. ieri la acquamania am studiat un pic modelul ryobi applause. data viitoare cand ma duc mi-l cumpar. 4 mil, made in japan, hardbody, rulmenti putini, infinite antireverse, finisaj impecabil, tot ce trebuie.
respect!
respect!
- Wavedancer
- veteran
eh, asta e, tie ti-e usor sa vorbesti. eu am una singura pentru toate, e normal sa mai vreau una. dup-aia poate ma mai gandesc si la sonar, ca vad ca insisti. he he he..
merçi de pontul cu magazinul. foarte bun, mi-am luat o gramada de chestii. iti povestesc la tel duminica dimineata, cand te sun sa vad daca vin si eu dupa voi pe seara, sau ma duc la stiuca pe snagov.
fir intins!
merçi de pontul cu magazinul. foarte bun, mi-am luat o gramada de chestii. iti povestesc la tel duminica dimineata, cand te sun sa vad daca vin si eu dupa voi pe seara, sau ma duc la stiuca pe snagov.

fir intins!
- edi_curiosul
- veteran
ai cumva ANTARES AX 240 sau 270
ai cumva ANTARES AX sau TECHNIUM DIAFLASH AX shimano 240 sau 270, spune-mi te rog muuult ce dimensiuni are manerul? cu totul si de la extremitate pana la piciorul mulineteicostica_fishing scrie:Cred ca m-am hotarat. Inainte de a da 250 $ pe un bat, vreau sa vad ce anume caut eu la acel bat. Asa ca o sa incep cu bate de 50$. Adica o sa imi iau un Cabelas de 7' L, fast (pret catalog 40$ - aquamania 80$) si un Shimano Antares de 2,40 sau 2,70 (de la Gipo) aprox. ,5 mil. Asa o sa vad ce imi place mai mult, si o sa restrang aria cautarilor.
Dupa un an, daca mai rezista, o sa ridic stacheta. Cum pana acum un an dadeam la oscilanta cu Germina (si mai iesea ceva!), un an in plus nu conteaza.
Merci mult baieti!
sau cunorti pe cineva care are?
daca stii da-mi dimensiunile 240 si la 270
pesc din barca si ..., dar si de pe mal
merci
- costica_fishing
- veteran