Aveau mai multe culori decat au acum pe site...mai este o culoare rosu-portocaliu cu dungulite negre...tot foarte bun la clean.
Voblere hasznosi
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Aveau mai multe culori decat au acum pe site...mai este o culoare rosu-portocaliu cu dungulite negre...tot foarte bun la clean.
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant

-a adus si Florin ceva voblere ale ungurului pe site-ul xxx.ro la pretul de 8.5leic.catalin scrie:care sait ? daca nu e cu suparareULK scrie: Aveau mai multe culori decat au acum pe site...mai este o culoare rosu-portocaliu cu dungulite negre...tot foarte bun la clean.
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant

Asa stiam si eu...dar nu eram sigur.
Eu am cumparat de la fiul lui, care a adus voblere la o cunostinta comuna si eram acolo din intamplare...dar nu stiam cine e exact , nici numele..doar cunostinta mi-a povestit , ca el si tatal lui le fabrica.
Apropo si eu sunt ungur... cetatean roman si vorbesc romaneste
P.S. Am citit topicul intreg si defapt scria de unde e...scuze de intrebari stupide.
Eu am cumparat de la fiul lui, care a adus voblere la o cunostinta comuna si eram acolo din intamplare...dar nu stiam cine e exact , nici numele..doar cunostinta mi-a povestit , ca el si tatal lui le fabrica.
Apropo si eu sunt ungur... cetatean roman si vorbesc romaneste
P.S. Am citit topicul intreg si defapt scria de unde e...scuze de intrebari stupide.
Re: Voblere hasznosi
Stie cinava unde mai pot gasi? Pe xxx vad ca mai sunt doar de 5 si de 7 cm.