Voblere hasznosi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 22 Oct 2005, 21:33

Paul scrie:
MihaiV scrie:De Dawn pot sa-ti garantez, caci realizatorul lor nu mai e in tara de cateva luni.
Pentru hazsnosi cred ca vartsa l-a facut sa se opreasca.
Pacat... sunt bune voblerele Dawn.. comparativ chiar cu Salmo, dar la un pret mai mic.
De Hasznosi ce sa spun... la pretul la care se comercializau, nu mai gasesti voblere cu performante asemanatoare.. dar, au si ele unele defecte...
salut Paul,
Am gasit intr-un magazin cateva uitate.
Sunt Bune de ceva astea Hasnosi?
Ca am vazut erau toate dimensiunile pe acolo.
Dar nu la avat si clean ca aste doua specii nu ma tenteaza! :)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Oct 2005, 17:21

Mugurstefan scrie:salut Paul,
Am gasit intr-un magazin cateva uitate.
Sunt Bune de ceva astea Hasnosi?
Ca am vazut erau toate dimensiunile pe acolo.
Dar nu la avat si clean ca aste doua specii nu ma tenteaza! :)
Salut!
Daca nu le folosesti, trimeti-mi-le mie :)
Serios acum... sunt niste voblere bune, parerea mea.... Destul de bine echilibrate, destul de grele asa incat pot fi aruncate departe, majoritatea pe care le-am folosit erau floating, dar se scufunda destul de mult.
Cele mici (aprox 3 - 4 cm) au fost foarte bune la clean si avat... mai ales cele cu fluo si cele cu patern natural. Aaa... scuze, am uitat ca nu te intereseaza sceste doua specii :D
Am mai luat destul de bine biban cu ele si chiar stiuca. (ma rog, marla)
Doua probleme am vazut la ele... barbeta destul de casanta (daca o dai in pietre sau copaci - cum am facut eu uneori - se crapa) si ancorele, desi sunt foarte, foarte ascutite, sunt destul de moi, astfel incat dupa cativa pesti de dimensiuni ceva mai rasarite se mai indreapta.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 24 Oct 2005, 19:21

Multam' de raspuns Paul!
O BR RC la Domnu' Paul , va rog ! :)
Pai ce nu se mai gasesc?
Ca la 7,5 RON nu merita sa le trimiti.
Am vazut undeva sa m-am gandit daca sa le iau sau nu.
Chiar azi am eliberat un clean si am plecat din zona, ca nu ma pasioneaza specia decat asa de joaca!
Imi dau seama ca pentru Bibani trebuie sa mearga, dar ce nu merge la Domnu' Biban ? Iar pe la noi , Bibanii mai rar. Pacat , ca specia asta mi-e cea mai simpatica !
Deci, doar atat? Cleni, avati , bibani si marle?
Stiuca mare? salau ? somn?
Poate si pastrav, dar tot asa nu e pentru mine.
:)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 24 Oct 2005, 21:15

Mugurstefan scrie:Multam' de raspuns Paul!
O BR RC la Domnu' Paul , va rog ! :)
Pai ce nu se mai gasesc?
Ca la 7,5 RON nu merita sa le trimiti.
Am vazut undeva sa m-am gandit daca sa le iau sau nu.
Chiar azi am eliberat un clean si am plecat din zona, ca nu ma pasioneaza specia decat asa de joaca!
Imi dau seama ca pentru Bibani trebuie sa mearga, dar ce nu merge la Domnu' Biban ? Iar pe la noi , Bibanii mai rar. Pacat , ca specia asta mi-e cea mai simpatica !
:)
Cu multa placere :) Multam si eu pentru BRa RC :)
La noi nu se mai gasesc.. Erau la GIPO, dar au disparut si de-acolo

Intrebi:
... zic ca ar mai merge si la un black bass si la o muskie, poate, si la o baracuda... si la multe alte specii, dar, sincer, nu le-am incercat....

Poate ai aflat (tot de pe forum) deocamdata am in studiu pescuitului macro (ului) la taparina, pe Prut :)
Inca n-a iesit nimic, dar mai incerc :)
Cand mai mergi la cate o partida de pescuit, si, daca poti, ia-l si pe Ovidiu (oprea) cu tine :)
Multumesc!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 24 Oct 2005, 22:22

Daa, ma , uite la Black Bass nu am incercat.:)
Poete ii dau un pont lu' Nea Jean( Scurtu). :)
Pe ovidius l-am mai sunat, dar el cu spinningul mai greu..., el inca la stationar...Eu am propus da el...are trupa lui de stationaristi....
Pacat ca era un tanar care promitea
:lol:
Mugur Dixit !

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Oct 2005, 07:05

Mugurstefan scrie:Daa, ma , uite la Black Bass nu am incercat.:)
Pe ovidius l-am mai sunat, dar el cu spinningul mai greu..., el inca la stationar...Eu am propus da el...are trupa lui de stationaristi....
Inca nu a prins gustul de spin... Daca mai vorbesti cu el, transmite-i salutari din partea mea si spune-i ca am zis io sa il iei si pe el la o partida de spin.... Dar sa se prinda ceva, stii cum e cand mergi la inceput si mai si prinzi.. iti intra in sange :)

salmoman
junior
junior

Mesaj de salmoman » 30 Noi 2005, 02:09

Voblerele Hasznosi se fabrica in continuare la Cluj,sunt de calitate si au aparut modele noi.Am sa incerc sa va fac rost de nr de tel al producatorului.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Noi 2005, 02:16

[
Inca nu a prins gustul de spin... Daca mai vorbesti cu el, transmite-i salutari din partea mea si spune-i ca am zis io sa il iei si pe el la o partida de spin.... Dar sa se prinda ceva, stii cum e cand mergi la inceput si mai si prinzi.. iti intra in sange :)[/quote]

Nu vrea, poate il indupleci tu sa se dezobisnuiasca de obiceiuri urate gen Fixa cu pestisor ,cu pestisorul la grund samd, 6 bete la pestisor....
Zii pe privat ...
Mugur Dixit !

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Noi 2005, 07:46

Mugurstefan scrie: Nu vrea, poate il indupleci tu sa se dezobisnuiasca de obiceiuri urate gen Fixa cu pestisor ,cu pestisorul la grund samd, 6 bete la pestisor....
Zii pe privat ...
I-am zis... corespondam destul de des... dar.. se pare ca a luat destul de bine la fixa :)
Oricum a zis ca tot incearca, da' nimic inca... Poate ca daca mai ajunge odata in Iasi il duc la o partida de bibi... acolo nu are cum sa nu prinda si sa vezi atunci ce va prinde gustul de pescuit la artificiale :)

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Noi 2005, 09:08

Mugurstefan scrie:Daa, ma , uite la Black Bass nu am incercat.:)
Apreciez pontul,dar eu nu prea pescuiesc la black bass(iti cam trebuie barca pt. el si nu am si nici nu intentionez sa-mi iau),dar in schimb ma ocup de white bass de pe mal,la care cred ca voblerele lui DADY vor fii criminale,deoarece la sea trout au "facut legea"!!!
Dar oricum pot incerca si altele,desi tot jig-ul e mai ecomomic si prinzi tot felul de pesti cu el daca alegi plasticul potrivit si stii sa-i dai viata....

Multumesc oricum,

Jean Scurtu

Scrie răspuns