DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
ok! mersi de raspunsuri. o sa uit de ea 

Maestre intrebare... barbetele alea turnate tin ? adica nu se rup ?RaduG scrie:Voblere "de Murano"
Super tari voblerele am zis ca incerc si eu cand ajung la tara ..ca la bloc nu am unde

Ceva sarma de inox otelita de 0.4-0.5mm unde as putea gasi in Bucuresti? Am nevoie sa fac niste inele despicate pentru microvoblere pana in weekend, o cantitate mica e ok, 1m mi-ar fi suficienta pentru 60-70 de inele 

-
- veteran
Pot sa-ti dau eu cativa metri.RAFYYY91 scrie:Ceva sarma de inox otelita de 0.4-0.5mm unde as putea gasi in Bucuresti? Am nevoie sa fac niste inele despicate pentru microvoblere pana in weekend, o cantitate mica e ok, 1m mi-ar fi suficienta pentru 60-70 de inele
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- semlecangheorghe
- veteran
''Arsenalul ''meu de clean..3.5 cm sinking sau fastsinking,incepand de la 3 la 5 gr..Ala micu' cere fratiori,e singurul la 2.5 cm..sa vorbimcu SiGi Lures sa vedem ce se poate face..Si ceva capturi de primavara..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
01 Apr 2015, 05:53 erai pe balta ? 

- semlecangheorghe
- veteran
Nu, la ora aia imi beau cafeaua sa imi fac curaj pentru o noua zi de munca..astazi ma asteaptau la vopsit cateva zeci de woblere..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- junior
Salutare, unde pot gasi sa cumpar vreo 15 m de sarma de inox de 0.6-0.7 mm pt voblere pana in 3 cm ??
sarma sa nu fie foarte oteloasa
oare cea de 0.5 mm e prea subtire pt voblere ??
Respecte.
sarma sa nu fie foarte oteloasa
oare cea de 0.5 mm e prea subtire pt voblere ??
Respecte.