DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Omu' gospodar isi face vara sanie si iarna car.. 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Flori ce sarma ai folosit pt. trailere?
Vremurile frumoase au trecut ...
-
- veteran
Sarma de inox ecruisata de 0,8 mm.Maniacs scrie:Flori ce sarma ai folosit pt. trailere?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- veteran
Am " dotat" stiuculitele cu aripioare colorate. Cele mai inchise la culoare sant pentru zilele cu mult soare, cele mai " stravezii " pentru vreme innorata.

online photo sharing
Broscutele, prima varianta. Arata bine dar mai am un pic de lucru la ele. Pot fi realizate floating sau slow sinking.

upload img

online photo sharing
Broscutele, prima varianta. Arata bine dar mai am un pic de lucru la ele. Pot fi realizate floating sau slow sinking.

upload img
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
...arata intr-un mare fel.
Felicitari !
Felicitari !
-
- veteran
Multumesc Radu. Tu nu ai mai postat nimic . Te-ai lasat de cioplit ?
- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Intreb pe cei binevoitori: Cum as putea sa tai cat mai "profi" policarbonatul pt barbete ? In clipa de fata lucrez cu un material de 0,75, flexibil si care se poate taia cu foarfeca. Dar nu reusesc sa fac doua palete la fel
. Taiatul cu laser costa mult ? Orice sfat e binevenit si multumesc in avans pentru el.
P.S. Oooofff ce greu trece prohibita

...unii si-au facut stante tip preducea sau stanta ce lucreaza sub presare si folosesc menghina
...daca nu lucrezi serii mari , nu cred ca merita efortul...ai nevoie de otel special si meserias care sa confectioneze .
...daca nu lucrezi serii mari , nu cred ca merita efortul...ai nevoie de otel special si meserias care sa confectioneze .
-
- veteran
RaduG"]Intreb pe cei binevoitori: Cum as putea sa tai cat mai "profi" policarbonatul pt barbete ? In clipa de fata lucrez cu un material de 0,75, flexibil si care se poate taia cu foarfeca. Dar nu reusesc sa fac doua palete la fel
. Taiatul cu laser costa mult ? Orice sfat e binevenit si multumesc in avans pentru el.
[/quote]
Varianta lui Radu e buna, cu dezavantajul ca ai nevoie de cate o stanta pentru fiecare dimensiune de barbeta. Plus ca realizarea unei stante bune, implica un bun meserias, material tratat termic corespunzator si destul de multi banuti. Cel mai elegant o asemenea scula se realizeaza prin electroeroziune, dar cine mai are asemenea masini in ziua de azi ? Stiam eu o metoda mult mai eleganta...dar nu imi mai aduc aminte . Poate niste vapori de zama de prune sa-mi improspateze memoria............? Era ceva ce puteai realiza usor acasa.................Pentru orice model de barbeta..................Pentru orice grosime de plastic..............Mergea si la voblere de "Murano"...............Ma mai gandesc !

Varianta lui Radu e buna, cu dezavantajul ca ai nevoie de cate o stanta pentru fiecare dimensiune de barbeta. Plus ca realizarea unei stante bune, implica un bun meserias, material tratat termic corespunzator si destul de multi banuti. Cel mai elegant o asemenea scula se realizeaza prin electroeroziune, dar cine mai are asemenea masini in ziua de azi ? Stiam eu o metoda mult mai eleganta...dar nu imi mai aduc aminte . Poate niste vapori de zama de prune sa-mi improspateze memoria............? Era ceva ce puteai realiza usor acasa.................Pentru orice model de barbeta..................Pentru orice grosime de plastic..............Mergea si la voblere de "Murano"...............Ma mai gandesc !