discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
adrian99
- veteran

cataline,se presupunea ca vb de ape care tin avat
in plus,orice apa este necunoscuta cand mergi prima data
pescarul face diferenta intre o partida deosebita si-o plimbare
si cum nalucile sunt pescuite diferit de aici si diferenta

-
Goldelian
- senior

..da...thrill-ul se pare ca ramane un vobler indragit de unii ,iar de unii doar plimbat in truse.
Nici eu nu am avut cine stie ce capturi cu el,dar nici nu pot spune ca l-am pescuit atat cat mi-as fi dorit....tot timpul am alte cateva voblere inaintea lui pe care le incerc
Cu rapala x-rap (8-10cm) ati avut rezultate notabile?....intreb pt ca eu doar le plimb in trusa. cu ele pescuind f rar la avat
Ce bine era atunci cand aveam doar 5 voblere pt avat....

-
steff
- veteran

Goldelian scrie:..da...thrill-ul se pare ca ramane un vobler indragit de unii ,iar de unii doar plimbat in truse.
Goldelian scrie:Cu rapala x-rap (8-10cm) ati avut rezultate notabile?....intreb pt ca eu doar le plimb in trusa. cu ele pescuind f rar la avat
Daca vrei sa scapi de ele, suna un prieten
Goldelian scrie:Ce bine era atunci cand aveam doar 5 voblere pt avat....

mare adevar ai spus fratioare. ai vazut cata ruxacul car dupa mine. cateva kg de jiguri, tot pe-atatea gume si voblerele si ma mai mir ca ajung acasa cu coloana stramba

.
Lasa ca vine ea primavara...

-
Goldelian
- senior

Steff, cand o sa-ti cada foii de 200roni din buzunare pt ca nu mai incap, cauta-ma...cred ca ma pot lipsi de 3-4 x-rap-uri
Chiar am 4 x-rap 10cm, culori S, SB(plimbate in trusa doar) BBS si MBS( in cutii sigilate) pe care ma gandeam sa le scot la vanzare...cred ca la un moment dat voi face acest lucru pt ca s-au adunat prea multe.
-
draqdevil
- veteran

-
Arma mea secreta care m-a scos de multe ori din ***** este crystal vibe de 9 gr culoarea b si cr, mai ales in curent puternic si cand avatii ataca departeee!
-
staicu2005
- utilizator nou

Salutare prieteni pescari !!! intai de toate vreau sa felicit pe George 1985 pt postarea nalucii pt avat Cormoran spintail...
Eu detin cateva dintre aceste naluci din fiecare cate o culoare, va spun au facut prapad printre avati la Dunare, nu stiu cum sa fac sa imi strang niste economii si sa-mi iau toata seria de culori si gramaje de la ei ... va spun aceste naluci nu poti da cu ele oriunde si oricum ... in primul rand va trebuie o lanseta zdravana .. eu am un Cormoran Black Master de 2.70 act 40-125g...si nu in ultimul rand trebuie si o mulineta mai buna , deoarece nalucile acestea opun o oarecare rezistenta la inaintare prin curent... ca ma repet aceste naluci poti da cu ele numai in curenti, anafoare, iar paleta rotativa are rolul de a mentine naluca la suprafata apei...se lanseaza la 45 grade in aval si se recupereaza in ritm vioi fara smucituri ale lansetei ... exact cum dai la o rotativa normala ... vibratiile in lanseta sunt destul de puternice ... asa ca in apa se propaga mult mai bine ca un zbarnait ...
Ce va mai recomand gama SPRO...
http://www.totalfishing.ro/naluci-speci ... _1600.html, pe care o cunoasteti dar va spun 3 culori merg foarte bine avatului fara gres ...alb, albastru si argintiu, in rest este fantezie ... :respekt:si Fire Tembele !!!!

-
staicu2005
- utilizator nou

Salutare prieteni pescari !!! intai de toate vreau sa felicit pe George 1985 pt postarea nalucii pt avat Cormoran spintail...
Eu detin cateva dintre aceste naluci din fiecare cate o culoare, va spun au facut prapad printre avati la Dunare, nu stiu cum sa fac sa imi strang niste economii si sa-mi iau toata seria de culori si gramaje de la ei ... va spun aceste naluci nu poti da cu ele oriunde si oricum ... in primul rand va trebuie o lanseta zdravana .. eu am un Cormoran Black Master de 2.70 act 40-125g...si nu in ultimul rand trebuie si o mulineta mai buna , deoarece nalucile acestea opun o oarecare rezistenta la inaintare prin curent... ca ma repet aceste naluci poti da cu ele numai in curenti, anafoare, iar paleta rotativa are rolul de a mentine naluca la suprafata apei...se lanseaza la 45 grade in aval si se recupereaza in ritm vioi fara smucituri ale lansetei ... exact cum dai la o rotativa normala ... vibratiile in lanseta sunt destul de puternice ... asa ca in apa se propaga mult mai bine ca un zbarnait ...
Ce va mai recomand gama SPRO...
http://www.totalfishing.ro/naluci-speci ... _1600.html, pe care o cunoasteti dar va spun 3 culori merg foarte bine avatului fara gres ...alb, albastru si argintiu, in rest este fantezie ... :respekt:si Fire Tembele !!!!

-
adrian99
- veteran

staicu,de la SPRO(modelul spin-tail)sunt si alte culori catre prind avat(decat cele prezentate de tine).chiar foarte bine.probat si garantat

-
Muresan Paul
- utilizator nou

Ce parere aveti de Rapala Rippin Rap 5 cm, Rapala SSR, Rapala X-Rap XR08, Rapala Jointed SSR, Savage Gear Manic Prey 7 cm si Vibra Jig 8 cm? Vreau sa-mi fac un set complet de pescuit la avat in primavara lui 2015 si acum imi fac planul de bataie

-
gyrgy
- senior

Muresan Paul scrie:Ce parere aveti de Rapala Rippin Rap 5 cm, Rapala SSR, Rapala X-Rap XR08, Rapala Jointed SSR, Savage Gear Manic Prey 7 cm si Vibra Jig 8 cm? Vreau sa-mi fac un set complet de pescuit la avat in primavara lui 2015 si acum imi fac planul de bataie

Rapala Rippin Rap de 5 cm (mai ales culoarea PGS), X-rap si Vibra Jig de la Tubertini sunt foarte bune, cu celelalte nu am dat...deasemenea foarte bune sunt Salmo Thrill de 5 si de 7 cm si spin-tailurile Dam Kick,s (cei de la Spro au copiat modelul ASP Jigging Spiner de la Dam, ca de altfel si cei de la Carp Zoom cu modelul Predator Z). Fire-ntinse.