Arme secrete la Avat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Arme secrete la Avat
In anotimpul rece toamna si iarna gume de 6.2 si 7.cm culori naturale pe jiguri usoare 

...presupun ca ''secretul'' ce n-i l-ai dezvaluit consta in dimensiunea exacta a gumelor
...sper sa nu te superi..glumesc

...sper sa nu te superi..glumesc

nu ma supar, merge orice guma culoare naturala si mica, depinde si de apa 

- George1985
- veteran
Acum cateva zile am prins la Thrill de 7cm.
Am ajuns la parerea ca Thrillul bate orice naluca cand avatul ataca la suprafata,iar curentul de apa este relativ puternic.
Am ajuns la parerea ca Thrillul bate orice naluca cand avatul ataca la suprafata,iar curentul de apa este relativ puternic.
N-am prins niciodata la Thrill, singurele doua (trei) naluci care au dat rezultate au fost - in ordinea numerelor de pe tricou: Kopyto Ripper (3 cm, perla), Kopyto Ripper (5 cm, perla) si o chinezarie de rotativa firetiger nr 1. Anul viitor vreau sa insist mai mult pe Thrill, desi anul asta care e pe cale sa iasa pe usa n-am avut nici un rezultat la lemne.
Hug me, I'm mentally unstable!

...incearca-l si mai jos.George1985 scrie:...
Am ajuns la parerea ca Thrillul bate orice naluca cand avatul ataca la suprafata...

George, eu am ajuns la concluzia ca Thrill-ul bate orice naluca (in general vorbind, nu cazuri particulare) indiferent de anotimp sau zona in care circula avatulGeorge1985 scrie:Acum cateva zile am prins la Thrill de 7cm.

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- George1985
- veteran
Au fost momente in care am prins avatati la alte naluci,mai putin la thrill.
Lingura,cicadele, twisterul sunt cateva care "m-au scos la suprafata" de multe ori.
Probabil ca mai am de experimentat thrillul
P.S. Thrillul este una din nalucile in care am avut foarte putina incredere...
Lingura,cicadele, twisterul sunt cateva care "m-au scos la suprafata" de multe ori.
Probabil ca mai am de experimentat thrillul

P.S. Thrillul este una din nalucile in care am avut foarte putina incredere...
sunt o groaza de naluci care prind avat inafara Thrilului
asta este parerea mea(pescuiesc acest peste super de prin '94)
cel mai important este increderea in naluca(nalucile)folosite.aici se face diferenta,acele ceva in plus care tine de al 6-lea simt
numai bine si capturi marete in 2014
asta este parerea mea(pescuiesc acest peste super de prin '94)
cel mai important este increderea in naluca(nalucile)folosite.aici se face diferenta,acele ceva in plus care tine de al 6-lea simt

numai bine si capturi marete in 2014
Asta cu increderea , nu stiu , e cam trasa de par , nu zic , e bine sa ai incredere in naluca cu care dai dar , depinde de o groaza de factori ca tu sa prinzi ceva cu ea , eu de exemplu nu am avut deloc incredere in Thrill , ba mai mult nu mi-a placut deloc cum evolua , dar am inceput sa prind si parca nici atunci nu ma dadea pe spate si da sunt si alte naluci care prind avat , dar ca si numar de capturi pe partida , thrill-ul e numarul 1 , mai putin anul asta , nu inteleg ce s-a intamplat , cu toata increderea capatata in timp , nu stiu daca am prins cu el 5 avati toata vara . Deci nu cred ca trebuie lasat totul la voia increderii , ia luati voi un vobler de la selgros , oricare si dati cu incredere cu el dupa avat si mai ales dati cu incredere intr-o apa care nu o cunoasteti , nici nu stiti daca tine avat , vedeti , prindeti ? Hai multi ani si fire intinse in 2014 !!!!!!