recomandare blank salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: recomandare blank salau
salutare
Megabass Orochi Aaron Martens Limited
http://www.megabassusa.com/products/meg ... ns-limited
parerea mea.
Megabass Orochi Aaron Martens Limited
http://www.megabassusa.com/products/meg ... ns-limited
parerea mea.
Nici nu depaseste megabassu bugetul de 150 $
)
Ca tot veni vorba...ce ai cumparat pana la urma?Ma intereseaza si pe mine un batz care sa respecte aceleasi cerinte
,dar cu 150$ montat gata daca se poate=))

Ca tot veni vorba...ce ai cumparat pana la urma?Ma intereseaza si pe mine un batz care sa respecte aceleasi cerinte

- kingofbeasts
- veteran
La banii astia cam greu si daca ti-l montezi singur. Nu ca nu s-ar putea face dar, daca pui un blank cat de cat pe la 300 lei si-un set de inele cat de cat la 100 lei iti mai raman maxim 100 pentru mandrina, butcap, eva, inele ornamentale, ata matisaj si rasini vezi ca e cam cu sacrificii batul.draqdevil scrie:Ma intereseaza si pe mine un batz care sa respecte aceleasi cerinte,dar cu 150$ montat gata daca se poate=))
In principiu ar cam trebui sa mergi strict pe functional in stil minimalist daca vrei macar putina calitate (adica o mandrina ieftina care sa nu prea neceasite frontgrip , o bucata de eva in coada care sa tina loc si de buttcap si vreo 2 inele decorative din plastic ca sa inchida mandrina cu inele matisate "uni" si cam atat ).
Poate exista ceva gata montat de fabrica care corespunde cerintelor,numai ca eu il vreau pt bibanoci 90%, nu pt salai:)
deci il mai vrei ?draqdevil scrie:Nici nu depaseste megabassu bugetul de 150 $)
Ca tot veni vorba...ce ai cumparat pana la urma?Ma intereseaza si pe mine un batz care sa respecte aceleasi cerinte,dar cu 150$ montat gata daca se poate=))

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
am cumparat un TR 76 ML . cu 150 $ gata montat nu iasa nici cu inele de cupru si mandrina de banda izolatoare .draqdevil scrie: Ca tot veni vorba...ce ai cumparat pana la urma?Ma intereseaza si pe mine un batz care sa respecte aceleasi cerinte,dar cu 150$ montat gata daca se poate=))

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
draqdevil scrie:Poate exista ceva gata montat de fabrica care corespunde cerintelor,numai ca eu il vreau pt bibanoci 90%, nu pt salai:)
ia un avid.. si te-ai rezolvat
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
L-ai facut din 2 bucati?:PMuskMd scrie:deci il mai vrei ?draqdevil scrie:Nici nu depaseste megabassu bugetul de 150 $)
Ca tot veni vorba...ce ai cumparat pana la urma?Ma intereseaza si pe mine un batz care sa respecte aceleasi cerinte,dar cu 150$ montat gata daca se poate=))
Cred ca pana la urma Avid este solutia

-
- veteran
Grey Wolf,
Pentru pescuit de finete cele mai bune blankuri 2 piece sunt SCV si SCIV in varianta de putere ML.
Modele de 7`ft au mai multa blandete pe varf, SCIV e putin mai lent si mai elastic.
Sunt recomadarile mele nr. 1 cand vine vorba de blankuri 2 piece pentru jiguri usoare si pescuit de finete.
Am comandat cateva modele 2 piece de putere ML in varianta SCV(FRS) si SCIV pentru pescuit din barca si modelul nou SCV FRS 7`6``ft. 6-12 lb. 1/4-5/8 oz. pentru pescuit de pe mal atunci cand nu voi cara blankurile 1piece.
Vor fi cele mai pescuite blankuri pentru jiguri de 3.5 si 5g si modelul de 7`6``ft pentru jiguri de la 5 g in sus.
St.Croix face in varianta ML cele mai fine blankuri pentru jigging de finete , varful fin pe o lungime mare face minuni , elasticitatea pe o zona mare o gasesti in putine blankuri chiar premium.
Sunt blankuri special concepute pentru jigging asa cum sunt si M1, UMBX , R2 sau NFC SJ sau MB si mult mai bune decat T Russell Super Shore care nu au legatura cu jiggingul si au fost concepute pentru alte aplicatii.
Pentru pescuit de finete cele mai bune blankuri 2 piece sunt SCV si SCIV in varianta de putere ML.
Modele de 7`ft au mai multa blandete pe varf, SCIV e putin mai lent si mai elastic.
Sunt recomadarile mele nr. 1 cand vine vorba de blankuri 2 piece pentru jiguri usoare si pescuit de finete.
Am comandat cateva modele 2 piece de putere ML in varianta SCV(FRS) si SCIV pentru pescuit din barca si modelul nou SCV FRS 7`6``ft. 6-12 lb. 1/4-5/8 oz. pentru pescuit de pe mal atunci cand nu voi cara blankurile 1piece.
Vor fi cele mai pescuite blankuri pentru jiguri de 3.5 si 5g si modelul de 7`6``ft pentru jiguri de la 5 g in sus.
St.Croix face in varianta ML cele mai fine blankuri pentru jigging de finete , varful fin pe o lungime mare face minuni , elasticitatea pe o zona mare o gasesti in putine blankuri chiar premium.
Sunt blankuri special concepute pentru jigging asa cum sunt si M1, UMBX , R2 sau NFC SJ sau MB si mult mai bune decat T Russell Super Shore care nu au legatura cu jiggingul si au fost concepute pentru alte aplicatii.
Am constatat pe pielea mea dar nu e nici o problema . face cam ce doream eu sa faca datorita virfului fin si sensibil . diametrul mic al virfului ofera flexibilitate pe o zona destul de mare . se descurca si TR bine spre foarte bine la jigging fin , la pesti care trag anemic si care au nevoie de un virf mai blind decit NFK SJ . asa cum e el isi face treaba cu brio si daca ar fi sa ma pling de ceva la el e ca acum nu mai vreau bat din 2 bucaticristian.ene scrie:Grey Wolf,
Sunt blankuri special concepute pentru jigging ............. mult mai bune decat T Russell Super Shore care nu au legatura cu jiggingul si au fost concepute pentru alte aplicatii.

sa nu uitam ca piesa care prezinta cel mai des defecte in arsenalul unui pescar e cea care face legatura dintre bat si bocanci ! ( o sa urmeze in curind si un review la Lansete Custom )
acum ,, m-am sucit " si vreau un SCV 1 piece ML fix 7 picioare . in concluzie cu prima ocazie mai adaug o prajina la arsenalul de dat in cap pestelui

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !