Barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Vegas_75
veteran
veteran

Re: Barca pneumatica

Mesaj de Vegas_75 » 06 Apr 2012, 21:00

Hypalon-ul zici ca are proprietati anti aging chiar si dupa 5-6 ani si nu imbatraneste ? M-ai facut curios, o sa cercetez subiectul sa ma documentez dar in ceea ce ma priveste bugetul nu ma lasa acum sa investesc 4000 lei intr-o barca de calitate si cred fara sa stiu sigur dar presimt eu ca hypalonul aici se aseaza el, pe la scoru asta. Si iar asa intuitiv daca mai arunci freo mie de lei max peste cei 4000 lei te apropii bine de o coaja de fibra in care s-o boieresti si birjaresti pe Dunare dar asta e din alt episod.
Pana una alta in curand o sa-mi brodesc un Intex Sea Hawk II ca la cat ajung eu sa ies cu ea pe vara-toamna, 5-6 ani tot o sa umflu la ea si o sa fie de-ajuns.

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 07 Apr 2012, 18:14

Barca pneumatica AS Samba 265 Allroundmarin este fabricata cu material Hypalon ???
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

DM
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DM » 08 Apr 2012, 12:42

MatrixVR5 scrie:Barca pneumatica AS Samba 265 Allroundmarin este fabricata cu material Hypalon ???
Numai la comanda !

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 09 Apr 2012, 12:21

Am avut barca pneumatica Kingfisher si acum am AS Samba 265 Allroundmarin, dar nu se compara ca material. La AS Samba 265 Allroundmarin materialul este mai gros si total diferit de cel de la barcile Kingfisher.
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

nmmarine
junior
junior

Mesaj de nmmarine » 13 Apr 2012, 01:35

Toate barcile Allroundmarin AS-Samba se fac din DTex.. Hypalon numai la comanda..
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Apr 2012, 12:40

Pentru cei mai putin initiati in materialele noi din care sunt fabricate barcile gonflabile (am auzit tot felul de denumiri tehnice sau comerciale) cred ca ar fi util sa incercati un top 3 sau 4 al acestor materiale ca sa ne putem ghida mai usor si , in plus poate, de ce ati recomanda un material sau altul.

Eu am gasit ceva de genul (dar nu sunt sigur asa ca astept corectiile si comentariile voastre):

1. Hypalon (cica rezista si 25 de ani , .... nu prea-mi vine sa cred dar ... , o barca din asta pleaca de pe la vreo 1300-1500 euro in sus)
2. Diverse sandvich-uri mai groase sau mai subtiri dintr-o combinatie de PVC-uri , polivinil-uri , tesaturi sintetice de rezistenta (astea sunt mai ieftine , o barca pleaca de pe la 500 Euro in sus in fct. de marime).

Mi se pare ca exista o confuzie intretinuta de producatori si aproape fiecare are o denumire proprie si particulara pentru materialul folosit care invariabil e probabil cel mai bun de pe piata la pretul sau.
Cine ne lumineaza si pe noi in aspectele astea oculte ?

Multumesc !

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 16 Apr 2012, 09:15

Toate raspunsurile le gasesti tocmai in topicul acesta. Cele mai competente pareri le ofera mihaif99. Scrie clar avantajele si dezavantajele fiecarui material. Pe mine acest topic m-a determinat sa imi iau o Achilles de care sunt incantat. :elkgrin:

ady_89_sv
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ady_89_sv » 03 Mai 2012, 14:56

Salut! numele meu este ady si sunt nou pe acest forum. Ma gandesc tot mai serios ca in aceasta vara sa imi achizitionez o barca pneumatica . as dori o barca cu o dimensiune rezonabila ( 2.60 - 2.90 m ) si la un pret cat mai decent. bugetul meu pentru aceasta barca ar fi in jur de 1800 - 1900 ron. spuneti-mi va rog ce parere aveti de aceasta barca : http://www.probarca.ro/anunt/19560/101/ ... D-270-.htm . are cineva asa ceva? merita banii? a doua varianta ar fi o barca kolibri la acelasi pret : km 260 . din descrierile celor ce le vand au acelasi material . eu as inclina spre prima pentru ca are dimensiunea balonului mai mare si chila. astept parerile voastre! :)

ady_89_sv
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ady_89_sv » 04 Mai 2012, 09:56

nu da nimeni nici o parere? :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Mai 2012, 10:11

ady_89_sv scrie:nu da nimeni nici o parere? :D
Orice ti-ai lua, ia-ti cu chila gonflabila
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns