Salmo Tiny

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 15 Iul 2010, 22:22

Anii trecuti si la mine Tiny a facut legea pe rauri mai ales cand muscaresc clenii! Anul acesta a fost cam slabut din cauza apelori mari si care nu permit sa ajung la locurile de muscarit pe care le cunosteam! Parca am si eu acest vobler, dar nu l-am prea pescuit!
Cat despre agatatul ancorelor, trebuie schimbate cu unele ceva mai mari, iar asa daca se agata intre ele exista sanse mari sa se desfaca singure in momentul in care se incepe recuperarea. Acul de pe burta poate fi inlocuit foarte usor cu o bila de plumb!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Iul 2010, 22:47

si eu am observat ca la modelul acesta anorele se "impreuneaza", insa evolutia nu se schimba, asa vad eu.
nu este o solutie schimbarea lor, nu o sa mai joace ca inainte, totusi ancorelele alea micute nu au fost puse la voia intamplarii, dar totusi ,poate ma insel 8) pe mine nu ma deranjeaza ca se incurca intre ele.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Alecu14
junior
junior

Mesaj de Alecu14 » 16 Iul 2010, 12:20

Dar daca ancorele se "impreuneaza" :lol: :lol: acest lucru poate duce la o evolutie incorecta a voblerului ?Sau e doar un motiv de stres pentru pescari dat faptului ca trebuie sa dezgate ancorele? :lol: :lol: :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Iul 2010, 13:00

MARIUS POPA scrie:si eu am observat ca la modelul acesta anorele se "impreuneaza", insa evolutia nu se schimba, asa vad eu.
nu este o solutie schimbarea lor, nu o sa mai joace ca inainte, totusi ancorelele alea micute nu au fost puse la voia intamplarii, dar totusi ,poate ma insel 8) pe mine nu ma deranjeaza ca se incurca intre ele.
Da' ce, in zona voastra clenii tin voblerul strans de spinare pana pui mana pe ei? :? :?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Iul 2010, 14:27

ANDREI RIGA scrie:
MARIUS POPA scrie:si eu am observat ca la modelul acesta anorele se "impreuneaza", insa evolutia nu se schimba, asa vad eu.
Da' ce, in zona voastra clenii tin voblerul strans de spinare pana pui mana pe ei? :? :?
nu inteleg ce vrei sa zici 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Iul 2010, 15:57

Pai daca ancorele sunt incurcate intre ele, cine mai inteapa pestele ?

Alecu14
junior
junior

Mesaj de Alecu14 » 16 Iul 2010, 16:11

Pai tot ancorele deoarece ele se incurca doar putin intre ..ele...si vor permite inteparea pestelui...problema este ca pestele va fi mai greu de scos deoarece se va agata in ambele ancore.. :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Iul 2010, 16:42

Sincer sa fiu, eu la 10 aruncari scot Tiny-ul de cel putin 4 ori cu ancorele incurcate. Si cu ele incurcate , nu cred ca functioneaza inteparea! Parerea mea...

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 16 Iul 2010, 16:47

Pai nu se pot modifica ancorele ?? Nu se gasesc cu tija mai scurta ??

Intrebsi eu, ca stiam ca asa se rezolva problema asta. :wink:

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 16 Iul 2010, 17:10

Eu in cativa ani de pescuit cu Tiny nu am prins niciodata peste cand s-au incurcat ancorele. Cat despre schimbatul ancorelor cu unele cu tija mai scurta, cred ca nu aduce nimic benefic la agatarea pestilor in ele! Daca sunt prea aproape de vobler s-ar putea sa pierzi mai multi pesti printr-o intepare superficiala!

Scrie răspuns