Sonda sonar si nu numai
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
lasa dane, ca avea dreptate adrian, ce ai tu acolo e paraietoare nu sonar ....
degeaba ai dat atatia bani pe el ...
auzi la el , arata prag-peste-peste-craca-peste-craca-craca-peste-peste-peste-prag, si culmea, cand dau acolo gasesc numa prag-craca-craca-craca-prag ..... bai nene cum vine asta ????? unde-s pestii ?????
io zic ca minte sonarul ala al tau nene, nu se poate asa ceva

degeaba ai dat atatia bani pe el ...
auzi la el , arata prag-peste-peste-craca-peste-craca-craca-peste-peste-peste-prag, si culmea, cand dau acolo gasesc numa prag-craca-craca-craca-prag ..... bai nene cum vine asta ????? unde-s pestii ?????
io zic ca minte sonarul ala al tau nene, nu se poate asa ceva

-
- veteran
la ultima iesire, humminbird mi-a aratat pe 15 m niste copaci de 6-7 m imbracati in monofilament(hamuri de crap si somn ).
a iesit un foc de tabara deosebit ;fara bricheta si benzina nu ies la peste .
aaaa.... indienii care au vazut focul si fumul au dat telefon la reprezentantul anpa local (nu spui cine) si au zis ca dam cu curent,adica facem fizioterapie .
cre'ca imi iau scaun electric si detector de minciuni .un indian bun, e un indian mort!
comments?
aaaa.... indienii care au vazut focul si fumul au dat telefon la reprezentantul anpa local (nu spui cine) si au zis ca dam cu curent,adica facem fizioterapie .
cre'ca imi iau scaun electric si detector de minciuni .un indian bun, e un indian mort!
comments?
walleye
yeap.adrian frunza scrie:la ultima iesire, humminbird mi-a aratat pe 15 m niste copaci de 6-7 m imbracati in monofilament(hamuri de crap si somn ).
comments?
1. cu ce scule ai scos cadourile?
2. salai nu erau printre copacii aia?

3. congrats, nice job.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
proceduri :
1.agatat setca cu jigul
2.bagat ancora de fier beton +coarda alpinist
3. smuls setca din copaci .munca ca la balamuc +manjiti de noroi ca purceii .
cand ii dai foc poti sa canti ceva vesel ;tre benzina si lemne ca setca uda arde greu .iti cam mananca din timpul de pescuit ,daaaa.... dixtractia se plateste.
1.agatat setca cu jigul
2.bagat ancora de fier beton +coarda alpinist
3. smuls setca din copaci .munca ca la balamuc +manjiti de noroi ca purceii .
cand ii dai foc poti sa canti ceva vesel ;tre benzina si lemne ca setca uda arde greu .iti cam mananca din timpul de pescuit ,daaaa.... dixtractia se plateste.
walleye
-
- utilizator nou
-
- veteran