Vreau sa folosesc rotative si voblere. Sa fie ceva cu actiune rapida si lungine de 2.4m
Recomandati-mi o lanseta!!!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Recomandati-mi o lanseta!!!!!
Pentru pastrav, clean........
Vreau sa folosesc rotative si voblere. Sa fie ceva cu actiune rapida si lungine de 2.4m
.
- hunting_fish
- veteran

Vezi daca gasesti pe la vreun magazin ceva din gama ALCEDO. Si iti recomand "GreenLine Fast Spin". Sunt bete cu actiune fast-plus. Au si "Spin" simplu, dar mi se par cam moi, cu actiune unpic parabolica:

Ca si raport pret/calitate - sunt imbatabile, crede-ma... 95 RON ? Pt. banii aia, altundeva cumperi niste gioarse.
Mie, nu stiu din ce cauza, imi plac betele FAST (and furious)
Stima!

Ca si raport pret/calitate - sunt imbatabile, crede-ma... 95 RON ? Pt. banii aia, altundeva cumperi niste gioarse.
Mie, nu stiu din ce cauza, imi plac betele FAST (and furious)
Stima!
...... ><(((@> .......
- Marcus_Turcus
- junior

mey, mie azi mi-a venit Energo Spin Blade de 2,4 cu actiune de 10-30, real cred ca e 5-25...cu spigot, inele low rider, si imi place, nu e the best da e ok, pe ea scrie "handmade" desi ma indoiesc ptr ca mai am un Sportex care e chiar handmade....
ptr clean si pastrav poate ar fi bun cel cu actiune de 0-10....sunt f usoare, blanc subtire din IM12....acu tre sa te uiti la ele in magazine, ca degeaba zic io, care oricum sunt incepator la spinning....dar am om parere
ptr clean si pastrav poate ar fi bun cel cu actiune de 0-10....sunt f usoare, blanc subtire din IM12....acu tre sa te uiti la ele in magazine, ca degeaba zic io, care oricum sunt incepator la spinning....dar am om parere
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! 
- hunting_fish
- veteran

...si marmota invelea ciocolata.
Turcus-ule! Zi-mi te rog cati bani iei de la EnergoFish pt. reclama?
Atata slavesti Spin Blade-ul ala, ca Maica Sfanta e PEPSI pe langa ele! Pe bune. Incep sa cred ca lucrezi cu juma de norma la Energo.. Asa o fi?
Plus ca ET Spin Blade 2.40m/0-10g 169,00 RON. Dublu fatza de ALCEDO al meu!
Of-ioi!
Turcus-ule! Zi-mi te rog cati bani iei de la EnergoFish pt. reclama?
Atata slavesti Spin Blade-ul ala, ca Maica Sfanta e PEPSI pe langa ele! Pe bune. Incep sa cred ca lucrezi cu juma de norma la Energo.. Asa o fi?
Plus ca ET Spin Blade 2.40m/0-10g 169,00 RON. Dublu fatza de ALCEDO al meu!
Of-ioi!
...... ><(((@> .......
- Marcus_Turcus
- junior

- lucian_flo
- senior