Recomandati-mi o lanseta!!!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- hunting_fish
- veteran
George C.
Zi suma!
Hau maci iz da xxx??
Sau ai plecat in concediu in Delta si ne lasi pe noi sa polemizam, in timp ce tu pescuiesti si te doare la banana??...
Hai, ca deja avem o probl. Si cum in Romania, totul se rezuma la bani... Zi-necati bani vrei sa aiba lanseta ta de clean/pastrav... ?
Deja m-am certat cu Turcus deoarece la aceeasi categorie de bete, al meu e 95 RON, al lui e 169 RON si totusi zice ca ii convine...
S-a vorbit de Shimano.. S-a amintit deja si de St.Croix, care depasesc cu mult ET, Alcedo si Shimano... Atat ca si calitate, cat si la pretz.
Deci ?
Stima!

Zi suma!

Sau ai plecat in concediu in Delta si ne lasi pe noi sa polemizam, in timp ce tu pescuiesti si te doare la banana??...

Hai, ca deja avem o probl. Si cum in Romania, totul se rezuma la bani... Zi-necati bani vrei sa aiba lanseta ta de clean/pastrav... ?
Deja m-am certat cu Turcus deoarece la aceeasi categorie de bete, al meu e 95 RON, al lui e 169 RON si totusi zice ca ii convine...

S-a vorbit de Shimano.. S-a amintit deja si de St.Croix, care depasesc cu mult ET, Alcedo si Shimano... Atat ca si calitate, cat si la pretz.

Deci ?
Stima!

...... ><(((@> .......
- hunting_fish
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
corect, ai dreptateonesti scrie:Mai depinde si cine-tzi face customul ala (pt ca CUSTOM nu e brand). Fie el si blank de Lamiglas, daca ajunge pe mana unuia mai putzin virtuos poate iesi mai nasol decat Fireblood-ul respectiv.
eu cunosc unii care fac niste beteee

- Marcus_Turcus
- junior
nu ne-am certat, avem doar pareri diferite...apropos ce Alcedo ai tu de 95 roni? Mhunting_xxx scrie:George C.
Zi suma!Hau maci iz da xxx??
Deja m-am certat cu Turcus deoarece la aceeasi categorie de bete, al meu e 95 RON, al lui e 169 RON si totusi zice ca ii convine...![]()
![]()
S-a vorbit de Shimano.. S-a amintit deja si de St.Croix, care depasesc cu mult ET, Alcedo si Shimano... Atat ca si calitate, cat si la pretz.![]()
Deci ?
Stima!
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!!