Recomandati-mi o lanseta!!!!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Iul 2008, 21:40

George C. scrie:Io as prefera sa imi sugerati ceva ce imi pot procura din Romania :D
eu mi'am inceput ucenicia in spinning cu betele cormoran... iti pot recomanda black bull si black star, sunt undeva moderat rapide

mai poti incerca un berkley cherrywood la 2,40m 8-25g parca, e la fel moderat rapid, ce nu prea mi'a placut la batul sunt inelele SS care nu's asa de rezistente... numai cu mono 0,16-0,25 mi s'a comportat cat de cat ok

daca esti din bucuresti poti incerca la magazinul a...w de la piata obor(au niste bete daiwa haioase ptr pescuitul la clean, atat cu atiune moderata dar si rapida)

linea effe pithon-asta s'ar putea sa'ti placa e rapid, chiar daca are 10-30g la 17-18 g ii cam pica varful.... nu are plaja de greutati cinstita. poti pescui cu el la clean si pastrav pe rauri chiar si cu voblere de 2-3g. este un bat cinstit fara prea mari pretentii

arunca o privire si la maver stralis light spigot plus parca ii zice la 2,40m si 5-12g ar trebui sa fie o alegere buna in pescuitul la clean. (parerea mea: nu imi plac betele cu spigot dar asta face o exceptie)

pacat ca st croix nu se prea gasesc pe la noi de 8'(2,40m) altfel triumph era o alegere ft buna, cu o calitate cu mult peste betele enumerate mai sus

sper ca ti'am fost de ajutor, in rest numai de bine si fir intins!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Iul 2008, 21:41

@ George...alege cu incredere ,una de aici:

http://www.totalfishing.ro/shimano-shim ... 8_637.html

...cred ca nu o sa regreti...

Fir intins ! tuturor. :wink:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 19 Iul 2008, 13:15

George C.
ALCEDO e cumparat din Romania! :D De aceea ti-am dat si pretul in RON. Doar nu crezi ca merg pana in Italia dupa un batz! :o
Cum iti ziceam, cel de 2,70 - Fast Spin a fost 95RON. Cel de 2,10 e undeva pe la 75-80RON, zic eu. Deocamdata nu stiu excat, dar o sa imi cumpar si unul de 2,10m si atunci am sa iti spun! :)
Stima!
8)
...... ><(((@> .......

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 19 Iul 2008, 19:38

hunting_xxx scrie:Turcus:
O luam inginereste:

Modello Lunghezza Azione Elementi
GL SPIN1.80 1.80 m 6-25 gr 2
GL SPIN2.10 2.10 m 8-30 gr 2

Capisco? Sau este Fast Spin (preferatele mele):
GREEN LINE FAST SPIN 180 1,80 5-30
GREEN LINE FAST SPIN 210 2,10 8-40

http://www.italiafishing.it/PDF/ITF10-C ... _canne.pdf

Si da mai spre sfarsit, sa vezi despre ce vorbeam...
George C. te mai intereseaza treaba??? :shock:
Stima!
8)
nu le stiu, sa le stapanesti sanatos...

si daca e sa o luam de-a dreptu inginereste, atunci trebuie sa ascultam si alte pareri ...ca un adevarat inginer nu? sau numai eu sunt inginer (pe bune:P)? :) ca eu iti respect postarile, nu tin minte sa te fi contrazis, io mi-am dat cu parerea.
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! :)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Iul 2008, 08:33

Kuint, conteaza banii pentru ca fac diferenta intre calitate si utilitate, cum se vorbea mai daunazi pe forum.

George C, am intrebat de bani in cazul in care conteaza, daca nu ai facut un buget si dispui de mai mult e si mai bine dar deobicei facem calcule cand cumparam ceva din domeniul "pescuit". Si a doua intrebare e: neaparat 2,4? Locurile bune de clean si pastrav, cand nu vorbim de barci sau lacuri, sunt adesea inghesuite, eu as opta pentru ceva mai scurt.

Recomandare: St. Croix Premier 6'6'' lite
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 21 Iul 2008, 13:40

excelenta alegere

Scrie răspuns