A,uitasem, v-am zis ca am vazut in descrierea mulinetei ca : 1+1rulment cu role care echivaleaza cu 8 BB , zic ei, voi ce credeti....oricum merge f, f, bine fata de o mulineta cu 2 rulmenti !!!
Mulineta spinning !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Mai sa stiti ca mulineta nu este deloc mare, e chiar micuta, tamburul este mai "butucanos" sa spun asa, daaaar.....chiar daca e 2-10g lanseta eu chiar sun f. multumit de ea (avand in vedere ca dau mai ales cu voblere de 3-4g), si mai ales de mulineta, si apropo.....cu " biciul" meu am adus la mal un somn de vreo 12kg.......Repet mulineta este chiar mica, cand aveti ocazia la un magazin va puteti da seama ca am dreptate, si merge de minune pe "biciul meu" 
A,uitasem, v-am zis ca am vazut in descrierea mulinetei ca : 1+1rulment cu role care echivaleaza cu 8 BB , zic ei, voi ce credeti....oricum merge f, f, bine fata de o mulineta cu 2 rulmenti !!!

- Bogdan_Alex
 - veteran

din calculele tale rezulta 1 rulment = 4 ball bearingsjustme scrie: A,uitasem, v-am zis ca am vazut in descrierea mulinetei ca : 1+1rulment cu role care echivaleaza cu 8 BB , zic ei, voi ce credeti....oricum merge f, f, bine fata de o mulineta cu 2 rulmenti !!!
facand abstractie de sarcasmul meu, si eu sunt de acord ca iti statea mai bine cu un ryobi ecusima . poate ca sunt subiectiv si indragostit incurabil de mulineta asta ... daca vroiai shimano poate te orientai catre un nexave sau macar catana ...2000
ce e mai trist in mulinete nu prea cedeaza rulmentii, de regula angrenajele incep sa "macine" atunci cand incep sa aiba uzura/jocuri/tolerante.
ar fi de vis daca s-ar gasi de cumparat la preturi decente toate gear-urile din fiecare tip de mulineta...dar producatorii ar da faliment.

ar fi de vis daca s-ar gasi de cumparat la preturi decente toate gear-urile din fiecare tip de mulineta...dar producatorii ar da faliment.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
						- Bogdan_Alex
 - veteran

perfect adevarat. insa parca intre un shimano cu 2 rulmenti si o okuma sau ryobi cu 4-6 (care sunt cam la acelasi pret) parca le prefer p-astea. Nu spun ca Shimano nu sunt bune dar ca si in cazul daiwa, mi se pare ca platesti si un ban in plus pt ce scrie pe ele.Jedi scrie:Cei doi rulmenti din Shimano valoreaza mai mult decit 8 rulmenti dintr-un " ciainiz garbigi ". Poate asta-i ideea.
ai raspunsul mai sus....justme scrie: Nu, 1 rulment cu role = echivalentul a 8 BB ! Asa zic e descrierea pe un site si vroiam sa stiu daca e vrajeala sau au dreptate. Atat
acel rulment cu role este one-way si este pe tambur ( pt antirevers infinit )
dupa cum a spus si Jedi, daca o compari cu ce se vinde in piata e net superioara, acum ramane sa pui in balans si ce ofera celelalte firme care nu sunt "ciainiz garbigi"