G LOOMIS.spinning rod

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Worth
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Worth » 25 Mar 2008, 05:40

Noroc. Vad ca suntem ceva pescari in Montreal. Porto, in legatura cu batul Kistler am sa-ti scriu un mesaj privat si vedem ce si cum.

Chiar daca e putin offtopic, vroiam sa va spun ca am avut de-a face cu Jun si echipa lui de gheishe de pe japantackle.com. Mi-au procesat comanda in cateva zeci de minute si deja coletul e pe drum. Per total sunt multumit de feedback si felul in care am fost tratat ca si client. Nu ii endorse-uiesc atat ca sunt profi si merita sa cumperi de la ei. 10+++Spun asta dupa ce un forumist a mentionat ceva vis-a-vis de faptul ca nu raspundeau mail-urilor sau ceva de genu asta. JDM rules!

LUMPY
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de LUMPY » 26 Mar 2008, 01:54

adrian frunza scrie:salut Andrei.
in montreal northern pike ,bass si catfish ;la wobler ,soft plastic .
in iunie vine in tara , o sa-l bag la salau , stiuca,bib ,avat ,somn .
eu chiar nu stiu nimic despre loomis si ce nu stiu nu ma bag .
ideea e sa fie o lanseta robusta ,versatila cu care sa pescuiasca cu placere .fata de europeni americanii au niste standarde ff stricte privind puterea de aruncare .
multumesc de raspuns

Cumpara KISTLER He2MH70S si ai sa fi extrem de satisfacut . Calitatile ei sunt extraordinare. Eu am pescuit cu toata gama AVID, ( de la UL , la MH) sunt bune dar KISTLER este extraordinar pt salau , stiuca . O poti combina cu o mulineta Shimano stradic magnezium 2500 , Shimano Stradic 2500 din 2008 ( excelenta , raport pret calitate) , sau una de clasa superioara Daiwa ( exist - pt piata japoneza).

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 26 Mar 2008, 02:49

adrian frunza scrie:salut Andrei.
in montreal northern pike ,bass si catfish ;la wobler ,soft plastic .
in iunie vine in tara , o sa-l bag la salau , stiuca,bib ,avat ,somn .
eu chiar nu stiu nimic despre loomis si ce nu stiu nu ma bag .
ideea e sa fie o lanseta robusta ,versatila cu care sa pescuiasca cu placere .fata de europeni americanii au niste standarde ff stricte privind puterea de aruncare .
multumesc de raspuns
In Montreal northern pike,bass si catfish iar in tara stiuca,biban si somn.Sigur da si peste brochet,achigan si barbot ,plus walleye,dore si salau.Si avat ???!!!!.Nooo. Prea multa versatilitate chiar si pentru Loomis :lol:

Worth
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Worth » 29 Mar 2008, 21:03

Salut. Super off-topic. Tin sa va spun ca cei de pe japantackle.com au fost super prompti in legatura cu echipamentul pe care l-am cumparat. 4 zile in capat a durat shipping-ul din Japonia pana in Montreal, nu au fost probleme in vama. Cumparati cu incredere de la ei, sunt super profesionali.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 29 Mar 2008, 21:47

4 zile?! :shock: Suspect de putzin! :wink:
Sa o / le stapanesti sanatos! Deci pana la urma ce tzi-ai luat?
Inca 5 saptamani si vine vine primavara si la noi!
Numai bine!

Worth
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Worth » 29 Mar 2008, 23:02

Salut onesti. Am luat doua mulinete Daiwa Certate si cateva naluci. Intradevar, suspect dar au ajuns super repede. Luni seara am dat comanda, la ei era deja marti dimineata. Kayo, persoana care se ocupa de processing/shipping a pus coletul la posta (EMS) pe data de 25 iar aici a ajuns vineri pe 28. Totul a fost super rapid, initial mi-au zis intre cinci si sapte zile lucratoare. M-am bucurat ca nu mi-au ramas in vama produsele pentru ca aici taxele de import sunt super mari. Cred ca daca mai aveam si un bat pe langa ce am comandat cu siguranta imi cereau taxele + cheltuielile de vama.

Iarna de aici nu se mai da dusa. In anii trecuti pe vremea asta deja nu mai aveam zapada si era placut. Facem o iesire pana la mijlocul lui Mai daca se indreapta vremea?!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 30 Mar 2008, 02:16

Neseriosi ca intotdeauna japonezii astia!
Sa vedem cum ne-om sincroniza cu timpul anu'asta. Poate ne vom permite sa ne bagam si noi cu o echipa la un "turnoi virtuel" candva.
http://www.quebecpeche.com/forums/index ... owforum=33
Asa ca asteptam dezghetzul pt antrenamente!
BTW: Double Good Choice!

Scrie răspuns