G LOOMIS.spinning rod
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
G LOOMIS.spinning rod
salut
recomandati-mi va rog o lanseta de spin jig loomis pt mulineta cu tambur fix,care sa arunce 5-25 g si care sa se pupe cu o daiwa certate 3000.
andrei ,baiatul meu vrea sa-si ia o lanseta loomis si nu stiu ce sa-i recomand .multumesc pt raspuns
recomandati-mi va rog o lanseta de spin jig loomis pt mulineta cu tambur fix,care sa arunce 5-25 g si care sa se pupe cu o daiwa certate 3000.
andrei ,baiatul meu vrea sa-si ia o lanseta loomis si nu stiu ce sa-i recomand .multumesc pt raspuns
walleye
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
Pentru ce fel de pescuit vrea sa o foloseasca? Si cam la ce se poate astepta ca si capturi...
Aceasta cred ca ar fi cea mai universala sa-i spunem asa. SJR782S 6'6" 6-12lb 1/8-3/8. Se gaseste in toate variantele de la GL2 pana la GLX. Recomandat ar fi IMX sau GLX, ce e sub ele.....nu prea-si merita banii.
Aceasta cred ca ar fi cea mai universala sa-i spunem asa. SJR782S 6'6" 6-12lb 1/8-3/8. Se gaseste in toate variantele de la GL2 pana la GLX. Recomandat ar fi IMX sau GLX, ce e sub ele.....nu prea-si merita banii.
-
- veteran
salut Andrei.
in montreal northern pike ,bass si catfish ;la wobler ,soft plastic .
in iunie vine in tara , o sa-l bag la salau , stiuca,bib ,avat ,somn .
eu chiar nu stiu nimic despre loomis si ce nu stiu nu ma bag .
ideea e sa fie o lanseta robusta ,versatila cu care sa pescuiasca cu placere .fata de europeni americanii au niste standarde ff stricte privind puterea de aruncare .
multumesc de raspuns
in montreal northern pike ,bass si catfish ;la wobler ,soft plastic .
in iunie vine in tara , o sa-l bag la salau , stiuca,bib ,avat ,somn .
eu chiar nu stiu nimic despre loomis si ce nu stiu nu ma bag .
ideea e sa fie o lanseta robusta ,versatila cu care sa pescuiasca cu placere .fata de europeni americanii au niste standarde ff stricte privind puterea de aruncare .
multumesc de raspuns
walleye
- StefanDinu
- veteran
Eu ii recomand cu toata inima sa-si ia Kistler LTX II de 6.9' MH de actiune 1/8-3/4 dintr-o bucata pe care o am si eu de doi ani si e superba. De cand am acest bat vreau sa spun ca mi-am vandut toate celelalte bete. Este extrem de versatil acest bat si ff usor 95g si puternic. Am scos si biban cu el si esturgeon de 15 kile. Dar cel mai mult imi place sa dau cu el la salau. Pretul este de 349$ si daca vrea sa faca comanda sa zica ca vrea sa-i fie trimisa USPS(posta americana) si nu UPS sau FEDEX pentru ca pretul final va fi cu vreo 50 $ mai mic ajuns in Montreal.
- StefanDinu
- veteran