Help mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
La noi in Brasov, Gipo este cel mai scump magazin....am vrut sa-mi cumpar un cort de la ei dar nu mai aveau pe stoc...norocul meu
l-am gasit la un magazin online cu 120 ron mai ieftin.... la produsele shimano sunt mai scumpi cu cel putin 25% fata de sipcarp, celalalt distribuitor shimano.....

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
salut, iti pot recomanda daiwa procaster, la arrow e mai putin un pic de 200 ron, tocmai mi-am luat-o si sunt f multumit de ea, daca o invarti un pic in magazin o sa ti se para ca nu e unsa, dar am desfacut-o imediat cum am ajung acasa si am grasat-o si merge PERFECT. parca era unsa cu ulei, nu avea decat ff putina vaselina. daca vrei sa dai la dunare cu ea e f ok, eu mi-am luat modelul 2000 pt stiuca si salau, are 2 tamburi metalici, decizia e a ta.
fir intins
fir intins
Va multumesc inca o data pentru sfaturi!
Dupa mai multe incercari"pe viu" cu daiwa, okuma,tica, abu garcia, am descoperit o shimano Nexave 2500 RB, cica o varianta mai noua a lui RA pe care am si luat-o. "La rece" merge muult mai usor decat: 3 buc Exage 2500 RA si FA din cutie (apropo, una avea aceaasi problema cu cea discutata pe forum privind ingreunarea dupa o cursa completa) 2 buc Nexave RA si FA si una buc Stradic. Acum vreau sa pun pe un tambur un mono (dupa ce am citit, de la trabucco) iar pe celalat tambur (tot metalic) un textil de la PowerPro. Voi ce sfat imi dati? Stiu ca s-a mai discutat, dar poate a aparut ceva mai nou pe care l-ati testat.
Va multumesc si va doresc fire intinse!!!
Dupa mai multe incercari"pe viu" cu daiwa, okuma,tica, abu garcia, am descoperit o shimano Nexave 2500 RB, cica o varianta mai noua a lui RA pe care am si luat-o. "La rece" merge muult mai usor decat: 3 buc Exage 2500 RA si FA din cutie (apropo, una avea aceaasi problema cu cea discutata pe forum privind ingreunarea dupa o cursa completa) 2 buc Nexave RA si FA si una buc Stradic. Acum vreau sa pun pe un tambur un mono (dupa ce am citit, de la trabucco) iar pe celalat tambur (tot metalic) un textil de la PowerPro. Voi ce sfat imi dati? Stiu ca s-a mai discutat, dar poate a aparut ceva mai nou pe care l-ati testat.
Va multumesc si va doresc fire intinse!!!
nu s-a schimbat cel putin pe mono >
trabucco pe spinning si eventual berkley trilene maxx (care mie personal mi-a placut- un fir rezonabil la un pret rezonabil)
pe textil las pe alti care le-au folosit mai mult (eu folosesc ocazional si numai pe linguri si voblere clasa heavy metal peste 10 grame)
trabucco pe spinning si eventual berkley trilene maxx (care mie personal mi-a placut- un fir rezonabil la un pret rezonabil)
pe textil las pe alti care le-au folosit mai mult (eu folosesc ocazional si numai pe linguri si voblere clasa heavy metal peste 10 grame)
the angler is catching xxx, not by the lure
-
- veteran