Help mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Help mulineta
Va salut frati pescari! As dori sa achizitionez o mulineta pentru spinning si, din ce am citit pe forum, ma hotarasem la o shimano exage 2500 RA. Am fost la distribuitor la Gara de Nord si am ramas dezamagit dupa ce am pus mana pe ea. Merge greu de noua si nu ma astept sa evolueze in bine dupa folosire. Am observat ca sunt made in malaezia. Gasesc made in Japan? Sunt mai bune japoneze? Ce imi recomandati? Sa incerc si Daiwa Tornado 7i 3550?
Dispun in jur de 200 RON, vreau sa o folosesc la stiuca si la dunare la avat
Multumesc!
Dispun in jur de 200 RON, vreau sa o folosesc la stiuca si la dunare la avat
Multumesc!
incearca o daiwa exceller,pretul e rezonabil si calitatea e ok.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Eu iti recomand FA-ul...merge foarte bine... acuma depinde de distribuitor...al tau vinde la taraba in Gara de Nord?
Cumpara si tu dintr-un magazin serios care ofera si garantie...incearca Totalfishing.ro

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
Am fost la GIPO, nu la o taraba dar nu vroiam sa-i dau numele. Oricum la cat de bine sunt pregatiti vanzatorii... din "nu stiu" nu ies. Am intrebat daca au si fabricatie japoneza sa vad diferenta si mi-au spus ca la 220 RON vreau si originala? Doar de asta m-am dus la ei ca altfel vizitam NIRO. 
Am sa incerc si Totalfishing
PS Exceller-ul este mult peste 200 RON cat sunt dispus sa dau dar am sa pun mana si pe el

Am sa incerc si Totalfishing
PS Exceller-ul este mult peste 200 RON cat sunt dispus sa dau dar am sa pun mana si pe el

Shimano Made in Japan gasesti mai greu la 200 de ron,poate una folosita vreo 3-4 ani sau vreuna stricata gasesti la banii astia!!!Sa stii ca si Nexave-ul sau Exage-ul merg bine chiar daca sunt Malaysia!!!Am Nexave 2500 FA de un an si merge ca in prima zi si a fost chinuita nu gluma!!!Iti recomand in banii astia si un Sert Morpheo sau un Sert Steelix(asta e putin mai scumpa,dar merge ca una japoneza) amandoua sunt modele noi pe 2008 de la Sert!!!Fire intinse!!!
-
- veteran
salut! poti incerca si cabelas prodigy, asta daca gasesti marimea 2500 la un pret corect...adica 220-250ron. e tot made in malaesya, e facuta de daiwa si este exact modelul capricorn de la daiwa numai ca are ceva rulmenti in plus. o alta mulineta pe care o poti folosi este abu garcia cardinal C3, ceea ce am observat la aceasta mulineta este aparitia destul de desa a perucilor in cazul folosirii firului textil. nu ma pot pronunta in cazul mulinetelor shimano intrucat eu sunt fan daiwa...
numai bine si fir intins!

numai bine si fir intins!
Sau mai este Abu Garcia 801,802 sau 803 care pot sa zic ca merge exact ca stradic-ul pe care il am eu Japan,nu exista jocuri la aceasta mulineta!!!Aflandu-se intr-o delegatie in Franta seful nostru a fost placut surprins sa vada aceasta mulineta in vitrina cu cheita intr-un mare magazin de pescuit (nu-i mai retin numele)!!!Alaturi de ea mai erau Shimano Stella si Daiwa Infinity Q!!!Vanzatorul spunea ca aceste mulinete se adreseaza unui anumit tip de clienti (adica mai experimentati)!!!O poti gasi si la noi la magazin!!!
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
In primul rand va multumesc pentru sfaturi si pentru promtitudine tuturor!
Am o abu garcia cardinal 1000 pe care o folosesc la clean pe rauri mici dar imi pare cam fragila pentru dunare. Am sa incerc la Arrow mulinetele daiwa pe care le-ati recomandat. Totusi as dori sa mai "invart" o shimano si la alt distribuitor. Exista? In afara de Gipo!
Este posibil ca cea expusa pe care am probat-o sa fie cu probleme. Nu stiu...
Nu sunt adeptul cumpararii on-line a unui produs. Prefer sa "simt" in mana cum lucreaza si apoi sa dau banii. De aceea poate ma ajutati cu un alt distribuitor shimano care are magazin de desfacere in Bucuresti
Fire intinse va doresc!
Am o abu garcia cardinal 1000 pe care o folosesc la clean pe rauri mici dar imi pare cam fragila pentru dunare. Am sa incerc la Arrow mulinetele daiwa pe care le-ati recomandat. Totusi as dori sa mai "invart" o shimano si la alt distribuitor. Exista? In afara de Gipo!
Este posibil ca cea expusa pe care am probat-o sa fie cu probleme. Nu stiu...
Nu sunt adeptul cumpararii on-line a unui produs. Prefer sa "simt" in mana cum lucreaza si apoi sa dau banii. De aceea poate ma ajutati cu un alt distribuitor shimano care are magazin de desfacere in Bucuresti
Fire intinse va doresc!