Caut un amic (partener) de pescuit pe ARGES
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
dumitru nicolas
- utilizator nou

Caut un amic (partener) de pescuit pe ARGES
Pescuiesc de multa vreme la clean dar ma atrage in general pescuitul la rapitor.Majoritatea prietenilor merg la crap(caras) sau si-au luat traista-n bat si au plecat in srainatate
.Asa ca m-am gandit ca Argesul ar putea fi o alternativa in ideea ca sunt zone destul de apropiate de Bucuresti (Mihailesti,Adunatii-Copaceni).Dar sa mergi singur...Macar in doi mai imparti singuratatea ,banii de benzina
,etc.Am si masina(vroiam sa zic Dacia
) dar care merge inca bine .Astept colegi de breasla care sunt interesati de propunerea mea .Pana atunci va urez la toti ''FIR INTINS!!!''
nui frumos mesajul tau, cateodata si eu merg singur la peste, asta nu ma deranjeaza, dar daca mergi in 2(ideal), ori mai prinde celalalt un cheste daca tu nu, ori mai vb cu el pe tren sau in pauze si tot ii bineAdelin scrie:Supersimpatic mesajul tau, un prieten imi spunea ieri, ca a vazut un anunt la matrimoniale care suna cam asa:"Barbat, caut partener de acelas sex, EXCLUS EFEMINATzII!!!"....am ras de m-am cracanat.![]()
![]()
![]()
![]()
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- mihaimircea
- veteran

- exu...
- utilizator constant

Se prea poate sa fii uimit, cind citesti ca unu' n'are cu cine iesi la "un rapitor"...zona aceasta, a bucurestiului, este o zona saraca'n rapitor, sau poate asa cred io, oricum nu vei intilni exemplarele pe care le ai tu Adelin in poze, insa stiu cu siguranta, ca pescarii sunt orientati in marea lor majoritate, catre pasnic...eu de asemenea nu prea am cu cine sa ies p'un riu, Bertie sau Vijelie sunt prea ocupati cu "ale lor"Adelin scrie:Supersimpatic mesajul tau...................am ras de m-am cracanat.![]()
![]()
![]()
![]()
ÃŽmi plac peştele...
Saluatere tuturor iubitorilor de spining.Eu m-am mutat de curand in Bucuresti si sunt disperat ca nu cunosc locuri de clean.Dupa cum puteti vedea in galeria mea asta e pestele pe care m-am axat de ceva timp incoace.As vrea sa mai schimb ceva impresii despre locurile de clean de pe Arges,Sabar sau Neajlov.Nu ma dau in laturi nici de la alti rapitori daca stiti locuri cu asa ceva...........
Locuri
Nu e vorba numai ca orice rinocer batran devine mai solitar dar trebuie sa recunoasteti ca toate locurile care au fost cat de cat prolifice si de care a aflat unu si altul au fost rapid distruse . Asa s-a intamplat si cu apele din jurul Bucurestiului, insa mai sunt locuri foarte putine de altfel care mai tin rapitor si pe care intalnesti foarte rar pe cineva ,eu am doua locuri pe care anul trecut de ex. nu am vazut nici un pescar, si unde am prins exemplare superbe , bineanteles ca acolo nu as merge nici cu mama. Singuratatea asta implica si multe dezavantaje (eu de multe ori ma lipsesc sa fac fotografii la exemplare record) dar asta e . Asa ca ...
Numai bine....
Numai bine....