Caut un amic (partener) de pescuit pe ARGES

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dumitru nicolas
utilizator nou
utilizator nou

Caut un amic (partener) de pescuit pe ARGES

Mesaj de dumitru nicolas » 09 Aug 2006, 14:30

Pescuiesc de multa vreme la clean dar ma atrage in general pescuitul la rapitor.Majoritatea prietenilor merg la crap(caras) sau si-au luat traista-n bat si au plecat in srainatate :cry: .Asa ca m-am gandit ca Argesul ar putea fi o alternativa in ideea ca sunt zone destul de apropiate de Bucuresti (Mihailesti,Adunatii-Copaceni).Dar sa mergi singur...Macar in doi mai imparti singuratatea ,banii de benzina :lol: ,etc.Am si masina(vroiam sa zic Dacia :) ) dar care merge inca bine .Astept colegi de breasla care sunt interesati de propunerea mea .Pana atunci va urez la toti ''FIR INTINS!!!''

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Aug 2006, 21:17

Supersimpatic mesajul tau, un prieten imi spunea ieri, ca a vazut un anunt la matrimoniale care suna cam asa:"Barbat, caut partener de acelas sex, EXCLUS EFEMINATzII!!!"....am ras de m-am cracanat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Aug 2006, 00:26

Adelin scrie:Supersimpatic mesajul tau, un prieten imi spunea ieri, ca a vazut un anunt la matrimoniale care suna cam asa:"Barbat, caut partener de acelas sex, EXCLUS EFEMINATzII!!!"....am ras de m-am cracanat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nui frumos mesajul tau, cateodata si eu merg singur la peste, asta nu ma deranjeaza, dar daca mergi in 2(ideal), ori mai prinde celalalt un cheste daca tu nu, ori mai vb cu el pe tren sau in pauze si tot ii bine ;) ,deci insist te cam plicti singur la peste, plus ca mai schimbi informatii sau opinii deci....nui de ras :wink: nu mi se pare ca isi au loc mishtourile aici

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 10 Aug 2006, 09:41

Dumitru, mai pe la toamna poate mergem impreuna pe arges, sper ca stii tu locuri ca eu nu :)

Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 10 Aug 2006, 12:15

M-ar interesa propunerea dumneavoastra pt ca oricum m-as fi dus la un pescuit stationar in aval de barajul Mihailesti in acest weekend.Din pacate nu cunosc prea multe locuri de clean.Cum va place sa pescuiti la clean cu momeala naturala sau la artificiale?Dak vreti ma puteti contacta pe privat :!:

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 19 Aug 2006, 19:05

Adelin scrie:Supersimpatic mesajul tau...................am ras de m-am cracanat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Se prea poate sa fii uimit, cind citesti ca unu' n'are cu cine iesi la "un rapitor"...zona aceasta, a bucurestiului, este o zona saraca'n rapitor, sau poate asa cred io, oricum nu vei intilni exemplarele pe care le ai tu Adelin in poze, insa stiu cu siguranta, ca pescarii sunt orientati in marea lor majoritate, catre pasnic...eu de asemenea nu prea am cu cine sa ies p'un riu, Bertie sau Vijelie sunt prea ocupati cu "ale lor" :twisted: ...am tot cautat de'a lungu' timpului, frun group in care sa ma integrez, doar ca daca esti novice (cum is io), esti luat in ris...nu disper din cauza asta, insa stiu cu siguranta, ca nu sunt singuru' in aceasta situatie si, asa cum spunea un coleg mai sus, e AIUREA sa iesi singur la pescuit, chiar daca "ai de munca pe riu", tot mai bine este cind ai cui sa'i ceri un sfat, un foc, sau sa'i spui o poanta...
ÃŽmi plac peştele...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Aug 2006, 19:18

Nu tre sa te intristeze faptul ca nu aveti multi rapitoristi, aici deja incep sa apara tot mai multi spinneri care te ochesc si apoi isi pun cortul ca si la stationar pe locul unde te-a vazut ca prinzi.
Da, e mai misto in doi, dar cu timpul orice pradator batran tinde sa devina solitar. :twisted:

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 20 Aug 2006, 10:34

Ai dreptate cu "stationaristii la rapitor"...cre' ca nimic nu se compara cu spiningeala si ca pescuitu', este mult mai frumos in doi...
ÃŽmi plac peştele...

lush
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lush » 24 Mai 2007, 18:26

Saluatere tuturor iubitorilor de spining.Eu m-am mutat de curand in Bucuresti si sunt disperat ca nu cunosc locuri de clean.Dupa cum puteti vedea in galeria mea asta e pestele pe care m-am axat de ceva timp incoace.As vrea sa mai schimb ceva impresii despre locurile de clean de pe Arges,Sabar sau Neajlov.Nu ma dau in laturi nici de la alti rapitori daca stiti locuri cu asa ceva...........

pupu
veteran
veteran

Locuri

Mesaj de pupu » 24 Mai 2007, 19:02

Nu e vorba numai ca orice rinocer batran devine mai solitar dar trebuie sa recunoasteti ca toate locurile care au fost cat de cat prolifice si de care a aflat unu si altul au fost rapid distruse . Asa s-a intamplat si cu apele din jurul Bucurestiului, insa mai sunt locuri foarte putine de altfel care mai tin rapitor si pe care intalnesti foarte rar pe cineva ,eu am doua locuri pe care anul trecut de ex. nu am vazut nici un pescar, si unde am prins exemplare superbe , bineanteles ca acolo nu as merge nici cu mama. Singuratatea asta implica si multe dezavantaje (eu de multe ori ma lipsesc sa fac fotografii la exemplare record) dar asta e . Asa ca ...

Numai bine....

Scrie răspuns