Caut un amic (partener) de pescuit pe ARGES

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 25 Mai 2007, 12:09

Intr-adevar sa mergi in doi la pescuit e kiar fain...mai ales cu cineva cu care te poti injura :))) si balacari cum fac eu cu un amic:P...dar prefer singur sa merg la pescuit...mai ales ..Valea Oltului...e prea fain;)
Pilly

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 25 Mai 2007, 12:20

pilula scrie:Intr-adevar sa mergi in doi la pescuit e kiar fain...mai ales cu cineva cu care te poti injura :))) si balacari cum fac eu cu un amic:P...dar prefer singur sa merg la pescuit...mai ales ..Valea Oltului...e prea fain;)
Esti baiat destept.Cele mai frumoase capturi sunt cele care le gasesti singur.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Mai 2007, 12:28

de sa nu fie cele mai frumoase capturi cele pe care le faci cu un partener ?
cele mai frumoase partide sunt sigur......

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 25 Mai 2007, 14:14

vad ca fiecare si-a exprimat parerea PERSONALA...nu exista o regula universal valabila. Eu de exemplu n-as merge singur la pescuit. Pur si simplu nu ma atrage ideea sa nu pot sa schimb o vorba cu nimeni. Si nu sunt nici asa mare pescar sa am locuri in care "sa nu pot s-o iau nici pe mama", ba mai mult de atat, nu sunt f. secretos cu locurile in care dau, mai ales fata de cei de pe forum(exista exceptii). Dupa parerea mea sunt rare cazurile de distrugere a apelor din randurile celor prezenti pe forum(dar sunt, aici se aplica exceptiile), si de aceea nu vad de ce as fi.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 25 Mai 2007, 14:30

chiar azi vorbeam de asta....
dupa mine in 2 e ideal, in 3 e distractiv iar in 4 e altceva numai pescuit nu e :lol: :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 25 Mai 2007, 14:33

Si eu prefer sa ma duc la pescuit cu un partener. Dar daca nu gasesc tot ma duc. Anul trecut, in mai, aveam o saptamana de vacanta pe care trebuia s-o iau, altfel era pierduta. Si cum era inca prohibitie la rapitor in Franta trebuia sa ma duc la peste in alta tara. Am optat pentru Spania. Printre colegii obisnuiti nu a vrut sa vina nici unul, ca n-are bani, ca nu-l lasa nevasta, altul nu mai avea concediu... Asa ca tot m-am dus si am pescuit 5 zile singur cuc. Si tot a fost bine. Singura problema a fost cu fotografierea capturilor. :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 25 Mai 2007, 21:28

aia nu-i problema!
problema e sa nu ai ce fotografia!
:D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 25 Mai 2007, 21:38

Avantajul a fost ca toate deciziile pe care le-am luat au fost cele bune. Toata lumea a fost de acord cu ele. :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Mai 2007, 22:35

tudor scrie:Avantajul a fost ca toate deciziile pe care le-am luat au fost cele bune. Toata lumea a fost de acord cu ele. :lol:
adica tu :P :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Mai 2007, 11:44

Da ideal e sa fi in doi la pescuit.......mai ales daca partenerul e de sex opus!.....sa vezi cum iti aluneca degetele. :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns