Ceva tare!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Robertned
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Robertned » 16 Mai 2007, 22:04

mini_mic scrie:1.5 kg maxim :)
:arrow:

Robertned
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Robertned » 16 Mai 2007, 22:08

Robertned scrie:
mini_mic scrie:1.5 kg maxim :)
:arrow:
Mai mult de 1.7 kg. nu are :arrow:

MaryuS_27
junior
junior

Mesaj de MaryuS_27 » 16 Mai 2007, 23:17

Doryan scrie:nu m`am referit k is raritatzi in apa...is raritatzi in sensul k nu te intalnesti in fiecare zi cu asa ceva!asta voiam sa spun! ;))
nush ce sa zic deoarece nush unde pescuiesti....
eu pe olt iau fregvent cleni peste kg :roll:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Mai 2007, 06:51

Doryan, ai poza cu ceva masurabil langa sau chiar cu o ruleta? Altfel poti visa la orice lungime cand e clar impins mult spre aparat.
Nu zic ca nu poate fi, dar asa ne-am invatat cu pescari mincinosi, incat mie nu-mi pare a avea nici macar pe aproape la cat zici tu. Daca n-ai dovezi discutia putea sa se incheie inainte sa inceapa!

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 17 Mai 2007, 08:18

nu l-am pus aici k sa mint lumea.nu e impins spre aparat.e poza facuta in asa fel incat sa cuprinda exact peshtele.am vazut discutzia cu cleanul lui cozma care avea 4 kg shi 60 de cm.asta are cu 2 cm mai putzin,da` nici nu sper la o greutate peste 3 kg.a avut doar 2 litri shi jumate

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Mai 2007, 08:29

Diferenta majora: cleanul lui Cozma era prins pe lac si avea poze cu ruleta si cu cantarul.
La fel ca la crapi, unde unul de lac e rotund si unul de rau e lunguiet, se intampla si la clean, asa ca raportul lungime/greutate e cu totul altul.
Pentru placerea drilului prefer unul de rau de aceeasi lungime. Am zis mereu ca ar fi mai bine daca s-ar face clasamentele dupa lungime.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 17 Mai 2007, 09:09

pai fii atent aici mihai.in poza aia cu acel clean...daca am vazut bine..in spatele lui cozma era un repezis,o zona cu curent!sa fie oare un lac asa de vijelios?!shi in AVP scrie ca e prin pe Muresh!pana la urma unde e prins!?
:?: :?: :?:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Mai 2007, 09:33

dl Cozma are obiceiul de a-si pastra sectrete locurile prolifice. E prins pe un lac si pozat pe rau.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Mai 2007, 09:37

Doryan ,
Mihai V are dreptate si e si motivul pt care ti-am si spus la inceput ca din aceasta poza tu poti zice ce vrei

Cleanul e si impins in aparat , mainile nu se vad bine si nu e nimic comparabil ca dimensiune.
E clar ca e un clean frumos si pt asta felicitari pt captura !
dar in ce priveste dimensiunile si greutatea , din poza nu se poate distinge , doar tu poti sti cat a avut cu adavarat ....noi doar ne-am dat cu presupusu
daca a avut 2chile jumate , f bine , bravo inca o data .

In ce priveste cleanul lui Bunicul , mai spun odata - ca acest subiect s-a mai discutat - tu crezi ca avea el nevoie sa minta ?????

A prins atata clean la viata lui ca daca iti arunca in barca numa cate un solz pentru fiecare peste te scufunda fara probleme

Eu zic sa-i arati ceva respect si sa incerci sa prinzi unu mai mare ca el ...si atunci cu siguranta te vei simti mai bine
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 17 Mai 2007, 09:48

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu pescuiesc din barca.chiar nu am nimic personal cu Cozma.Da` ma mir pentru ca pestele ala dupa cum ziceti voi,e prins pe un lac,iar in revista scrie k e prins pe Mures.Plus k detzine shi recordul la clean!in fine!Case Closed! :roll:

Închis