Salut suflarea pescareasca de pe acest forum , care face obiectul unui pescuit foarte corect si transparent , care nu pescuieste in prohibitie , care tinde sa elibereze tot pestele , care nu pescuieste decat la naluci si in viitor tinde sa nu mai pescuiasca deloc si nici sa nu mai calce malul apei spre a nu deranja pestii .
As vrea sa povestesc si eu ceva .
Ca de obicei cand apare cineva nou , chiar daca e de valoare sau nu si in cazul de fata isi face o intrare nu tocmai corespunzatoare si bine aleasa sarim la gat precum cainii la leberwurst ( a se intrerpreta ulterior ca nu stiu sa scriu ) .
Ce vreau sa spun si eu : poza cu cleanul lui dorin am executato eu si a fost postata mai demult dupa care am sterso . Baiatul nu voia decat sa arate ca e bunicel si a prins un clean mijto' ( tiganeste ) . Nu e foarte familiarzizat cu criticile existente pe aici . Putea sa aibe o primire mai calduroasa sau mai bine zis , mai prieteneasca ( lucrurile bune nu se invata peste noapte ) .
facand eu poza , ma intreb ... oare ma mint singur ? ? ?
cleanul frumos oricum . si puneti la socoata ca nu are 60 de ani de pescuit .
In alta ordine de idei : in celalalt topic deschis de dorin , vazuta-am ca unii ma onoreaza cu titluri pe care eu nu le-am promovat si nici nu mi le-am insusit vreodata pe aici . daca da as vrea sa ma contrazica ! Si tot in alta ordine de idei nu sunt un mentor pentru nimeni , pescuiesc cu cine imi place si nu fac ore educative cu nici un pescar sa faca ceva anume cu pestii pe care i-a capturat . Din partea mea faca , fiecine ce vrea , aceasta fiind optiunea lui .
Daca tot e asa de neagra treaba si baiatul a mintit , mint si eu ca si numele meu a fost vehiculat pe aci .
Iar pe de alta parte as vrea sa vad si eu la fiecare dintre carcotasi o poza cu un clean asemanator ca al baiatului fara sa ma intereseze ce a facut ulterior cu el . Unul dintre cei mai mari " simpatizanti " ai mei vad in galeria-i un clean demult mort dar deh .... are timp de criticat " maestrii " , iar pe calea asta vreau sa ii transmit ca n-am nici o raca cu el , desi el are cu mine nush d c ca nu ma cunoaste . Deci Florine nu vreau sa te nvat ce ai putea face cu pestii dupa capturare , dar as putea sa te invat sa ii capturezi , asta sa vezi ca nu -s chiar asa bulagiu cum ma crezi .
nu in ultimul rand as vrea sa zic ca s-ar putea invata in randul clenistilor cate ceva de la dorin , desi el m-a dus la clean si nu io p el cum s-a vehiculat si as mai vrea sa zic ca cel mai bun punct de vedere l-a abordat mihaiv si totodata cel mai corect din punct de vedere al problemelor legislative .
@ sorin
parca te stiam putin altfel
@ dorin
putea sa fie mult mai bine
@ maestrii si carcotasi si critici
pescuiti odata la cot cu baiatu' si mai vorbim apoi , numai atunci veti vedea ce elibereaza si ce prinde . poate veti avea un shoc precum eu .
cam atat
In rest va doresc fire-ncinse cu cleni si nu numai si pe viitor poate se va face o critica mai constructiva , pentru ca altfel tendinta tuturor celor ce ar avea de spus in domeniul spiningului la rapitori se va stinge .
am vorbit strict personal neavand nici un fel de simpatii sau antipatii , nici pro si nici contra nimanui ( a se intelege ) .
si va mai zic ca pestele nu lipseste din cauza mea a altora k mine si a lui dorin ci se stie f. bine de ce , doar ca frustrari si invidii vor fi cat e lumea .
Dupa mine forumul ar avea mai mult de castigat daca nu ne-am crampona chiar atat in critici , sau chiar daca poate la o scara de intensitate mai mica .
scuze greseli de scris sau hortografici
Hai norox ca ma hushtura buricili .