Ceva tare!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Mai 2007, 15:10

Michael scrie:sorin: eu zic sa-l lasi pe cozma sa-si apere imaginea,nu te erija in avocatul lui atacand persoana a carei pareri nu-ti convine,nu e concurs de varste pe acest forum....

pikeman: la atac nu raspunzi cu altul,contactezi moderator.

recomand un dush rece amandurora.

facui ceva curatenie p-aci.

pui.BZ:tnx for help.

Nu m-am erijat in avocatul nimanui , si nu sunt aparatorul imaginii ni manui ....am indemnat doar la respect si bun simt , fata de niste oameni care inseamna ceva in pescuit si trebuie tratati ca atare .
Intrebarea cu varsta putea lamuri unele aspecte si nimic mai mult ...

Discutia in sine chiar daca s-a desfasurat in contradictoriu nu a degenerat in nimic , nu au fost jigniri si nici limbaj buruienos . I-am pus amandoi punct in mod civilizat chiar daca avem opinii diferite , evitand sa derapam off topic .

Daca ti-ai luat raspunderea de moderator , ar trebui sa intelegi aceste aspecte si nu sa tai postari dupa bunul plac , pentru ca e un forum in care se discuta , nu se fac exclusiv expuneri impersonale.

inainte sa trimiti listasii la dushuri intreaba-te daca esti potrivit pt a fi moderator
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Mai 2007, 15:13

pikeman scrie:cerem scuze domnu moderator si de asemenea domnu Sorin, cei drept e si caldura mare :lol: totusi domnu Sorin probabil e prieten cu domnul Cozma si e normal sa il apere, nui suparare , discutam frumos ... sper ca nu vati suparat :wink:
nu ma pot lauda ca sunt preieten cu Dl Cozma , am avut onoarea s-al cunosc pe la concursuri .

nu e nici o suparare pikerman , io zic ca ne-om vedea pe Olt si ne-om cinsti cu cateva beri ca deh , e caldura mare . :D
pescuiasca si el va

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 17 Mai 2007, 15:17

Salut suflarea pescareasca de pe acest forum , care face obiectul unui pescuit foarte corect si transparent , care nu pescuieste in prohibitie , care tinde sa elibereze tot pestele , care nu pescuieste decat la naluci si in viitor tinde sa nu mai pescuiasca deloc si nici sa nu mai calce malul apei spre a nu deranja pestii .

As vrea sa povestesc si eu ceva .
Ca de obicei cand apare cineva nou , chiar daca e de valoare sau nu si in cazul de fata isi face o intrare nu tocmai corespunzatoare si bine aleasa sarim la gat precum cainii la leberwurst ( a se intrerpreta ulterior ca nu stiu sa scriu ) .
Ce vreau sa spun si eu : poza cu cleanul lui dorin am executato eu si a fost postata mai demult dupa care am sterso . Baiatul nu voia decat sa arate ca e bunicel si a prins un clean mijto' ( tiganeste ) . Nu e foarte familiarzizat cu criticile existente pe aici . Putea sa aibe o primire mai calduroasa sau mai bine zis , mai prieteneasca ( lucrurile bune nu se invata peste noapte ) .
facand eu poza , ma intreb ... oare ma mint singur ? ? ?
cleanul frumos oricum . si puneti la socoata ca nu are 60 de ani de pescuit .
In alta ordine de idei : in celalalt topic deschis de dorin , vazuta-am ca unii ma onoreaza cu titluri pe care eu nu le-am promovat si nici nu mi le-am insusit vreodata pe aici . daca da as vrea sa ma contrazica ! Si tot in alta ordine de idei nu sunt un mentor pentru nimeni , pescuiesc cu cine imi place si nu fac ore educative cu nici un pescar sa faca ceva anume cu pestii pe care i-a capturat . Din partea mea faca , fiecine ce vrea , aceasta fiind optiunea lui .
Daca tot e asa de neagra treaba si baiatul a mintit , mint si eu ca si numele meu a fost vehiculat pe aci .

Iar pe de alta parte as vrea sa vad si eu la fiecare dintre carcotasi o poza cu un clean asemanator ca al baiatului fara sa ma intereseze ce a facut ulterior cu el . Unul dintre cei mai mari " simpatizanti " ai mei vad in galeria-i un clean demult mort dar deh .... are timp de criticat " maestrii " , iar pe calea asta vreau sa ii transmit ca n-am nici o raca cu el , desi el are cu mine nush d c ca nu ma cunoaste . Deci Florine nu vreau sa te nvat ce ai putea face cu pestii dupa capturare , dar as putea sa te invat sa ii capturezi , asta sa vezi ca nu -s chiar asa bulagiu cum ma crezi .

nu in ultimul rand as vrea sa zic ca s-ar putea invata in randul clenistilor cate ceva de la dorin , desi el m-a dus la clean si nu io p el cum s-a vehiculat si as mai vrea sa zic ca cel mai bun punct de vedere l-a abordat mihaiv si totodata cel mai corect din punct de vedere al problemelor legislative .

@ sorin
parca te stiam putin altfel
@ dorin
putea sa fie mult mai bine
@ maestrii si carcotasi si critici
pescuiti odata la cot cu baiatu' si mai vorbim apoi , numai atunci veti vedea ce elibereaza si ce prinde . poate veti avea un shoc precum eu .
cam atat

In rest va doresc fire-ncinse cu cleni si nu numai si pe viitor poate se va face o critica mai constructiva , pentru ca altfel tendinta tuturor celor ce ar avea de spus in domeniul spiningului la rapitori se va stinge .

am vorbit strict personal neavand nici un fel de simpatii sau antipatii , nici pro si nici contra nimanui ( a se intelege ) .
si va mai zic ca pestele nu lipseste din cauza mea a altora k mine si a lui dorin ci se stie f. bine de ce , doar ca frustrari si invidii vor fi cat e lumea .
Dupa mine forumul ar avea mai mult de castigat daca nu ne-am crampona chiar atat in critici , sau chiar daca poate la o scara de intensitate mai mica .
scuze greseli de scris sau hortografici
Hai norox ca ma hushtura buricili .

:evil:
Ultima oară modificat 17 Mai 2007, 15:54 de către Calone, modificat de 2 ori în total.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Mai 2007, 15:27

Calone scrie: @ sorin
parca te stiam putin altfel

:
detaliaza te rog ce vrei sa zici , dar pe MP
pescuiasca si el va

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 17 Mai 2007, 18:08

E un obicei tipic la noi, cand cineva face o afirmatzie, sa fie combatut venind si cu justificari de genu "eu il cunosc cel mai bine pe x, sau y e cel mai tare prof de clean, samd). Sa lasam oamenii sa spuna ce-au de spus, eventual sa minta ce-au de mintzit, sa ne bucuram de poze si sa apreciem ce-i de apreciat indiferent ca are stelutza de junior pe forum sau e elite angler.

Cat despre unii moderatori, se pare ca administratorii site-ului i-au inzestrat doar cu radiera. Probabil ca si in cazul lor ar trebui facute ierarhii gen junior, senior samd iar pe masura ce inainteaza in grad sa primeasca si stilou pt articole / reviewri personale iar apoi si camera foto pt imortalizarea propriilor capturi.

Si pt ca tot se facea referire in trecut pe un topic la filmul "A river run through it" ar trebui sa se-ntzeleaga de totzi ca nu-i doar un documentar de fly fishing.

Amical,
Cristian

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 17 Mai 2007, 18:42

Sorin scrie: Daca ti-ai luat raspunderea de moderator , ar trebui sa intelegi aceste aspecte si nu sa tai postari dupa bunul plac , pentru ca e un forum in care se discuta , nu se fac exclusiv expuneri impersonale.

inainte sa trimiti listasii la dushuri intreaba-te daca esti potrivit pt a fi moderator
sorin:cat timp te iei de varsta omului,te-ai luat de persoana lui.recomand link-ul din semnatura mea.daca te simti abuzat,reclama.daca dan considera ca nu sunt potrivit ca moderator-no problem-sa fiu retras.ca nu sunt agreat de unii mai "patimashi" de pe forum-that's it.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Mai 2007, 08:34

Michael ,
Consideri tu .....ca m-am luat de varsta lui , l-am intrebat doar cati ani are si nu a raspuns ....asta e o intrebare tabu pt tine ?
Nu ma simt abuzat ca nu-s Andreea Mocanu azvarlita de la balcon , si-ti doresc sa fii moderator inca 100 de ani daca-ti face placere .
Doar ca inainte sa faci trimiteri autoritare la dusuri si regulament , ar trebui sa-l intelegi tu mai intai - un cadru civilizat si normal de discutii si nu o lege din MO dupa care tai tu cu barda .

Consider subiectul definitiv incheiat , si poate ar trebui acest topic inchis .
pescuiasca si el va

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Mai 2007, 09:28

popun reuniune la Olt , Michael, Sorin si eu :lol: aduc berile :wink:

P.S. nar trebui sa mai continue discutia asta daca cele doua parti implicate in contradictie (eu si Sorin) am rezolvat amical treaba :wink:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Mai 2007, 10:07

pikeman scrie:popun reuniune la Olt , Michael, Sorin si eu :lol: aduc berile :wink:

P.S. nar trebui sa mai continue discutia asta daca cele doua parti implicate in contradictie (eu si Sorin) am rezolvat amical treaba :wink:
eu unul , cu mare placere :D
pescuiasca si el va

Badie
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Badie » 18 Mai 2007, 15:55

.........ca nu sunt agreat de unii mai "patimashi" de pe forum-that's it.

banuiesc k te referi la me aici
HellRAISER....pana imi rezolv problema cu userul:((

Închis