Ceva tare!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Mai 2007, 09:51

ai atins orgoliile profesionistilor :lol: :twisted: ar trebui un calcul cu clenii si solzii si scufundatu ca io mis tare curios :roll: problema este ca am si io un cerc de pretini care prindem si noi pesti de 1-2-3-4-5-6 kg si culmea toti sau uitat atunci demult stramb la poza aia (singura explicatie care iam gasito e sa fi fost tare gros cleanu) ... am lasato asa fiindca nu ne intereseaza prea tare ce face altul, dar totusi sa NU EXAGERAM, e un pescar foarte bun , dar pana la a umple barca cu solzi si dastea :lol:

P.S. cleanu ala nu era impins in fata, erau doar mainile pe genunchi si intinse de acolo in fatza , daca faci poza de la distanta parca nu mai e impins in fatza :roll:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Mai 2007, 10:10

fiindca nu avea nimic de ascuns, dl cozma a facut multe poze, cu toate dimensiunile, pentru a putea fi verificat de carcotasi. Iata una dintre ele:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=3417

Acu masoara tu circumferinta la un clean de rau de lungimea asta si vezi cam cat are.
Mie mi-a ajuns cu povestea asta, dar parca vad ca peste un an iar revine in discutie.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Mai 2007, 11:40

Ionut the carp scrie:oricum "bunicul" are mai multi ani de pescuiala decat varsta lui :twisted:
asa si....? :roll: .... mai calculati si voi inainte sa aruncati cu aberatii gen " te scufunda cu barca cu solzi de clean" , in primu rand ca un solz de peste de la un peste sa zicem de 3kg are prin aprox juma de gram (fa tu calculele pentru 100KG de exemplu), inteleg ca e bun pescar , nici nu am contestat valoarea domniei sale , dar sa nu exageram, admir faptul ca stie sa prinda PESHTE in conditiile in care acesta incepe sa fie din ce in ce mai rar si dansul trecand prin mai multe generatii a vazut destule ... dar nu pot trece peste mijtourile astea dintre cei de sus si noi astia mai prosti care mai deschidem gura cand avem si noi o opinie, imi pare rau ca am deranjat pe cei experimentati (ca sa nu zic batrani :wink:) cu impertinenta mea .. nimeni nu recunoaste totusi ca nu se iscau probleme daca poza era facuta corect ... ata ete , nu au rost polemicile, au fost la vremea lor, mai apare cate un user nou care mai aprinde din cand in cand disctuiile :wink:

P.S. @ MihaiV ... felicitari pentru premiu si pentru lipani ... cred ca tu erai MihaiV de la TV :wink:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Mai 2007, 12:16

pikerman ,
fara suparare , n-ai inteles nimic ......

- nu e vorba de orgoliile pescarilor batrani sau profesionistilor ....ci de un elementar bun simt fata de ei .
- ''aberatia'' cu solzii si barca e o expresie , poate neinspirata , din care sa va dati seama de enormitatea a ceea ce sustineti....Daca tii neparat sa calculezi greutati da solzi , n-ai decat , .......iti sugerez sa te gandestui si la densitate= masa/volum si sa o compari cu acea a apei si dupa aia sa strigi in gura mare ca e imposibil ......
- spui ,,nu pot trece peste mijtourile astea dintre cei de sus si noi astia mai prosti care mai deschidem gura cand avem si noi o opinie'' - traiesti modele mentale periculoase . Nu v-a facut nimeni prosti , da daca singurele ,,opinii'' pe care le ai cand deschizi gura e sa zici ca poza lui cozma ,, nu e facuta corect '' , chiar nu se pierde nimic daca se asterne linistea
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 17 Mai 2007, 12:38

Mai sa fie!?!...Toti moderatorii sunt la pescuit? Ca prea s-a-ncins topicul! Sau ca un bun cetatean ce sunt, va recomand politicos sa va dati mesage dragastoase pe private pana vi se termina bitzii.
Si daca amaratul ala de clean pozat in bratele lui Doryan a avut 2.50 kg si 58 cm, aflati ca estimarea mea a fost de 2.50 kg si 57 cm, asa ca macar de consolare merit o sticloantza de J&B.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Mai 2007, 12:49

Eu unul am incheiat ce am avut de zis , din punctul meu de vedere nu are rost continuarea unei astfel de polemici .

Iti doresc doar sa-l intalnesti intr-o buna zi pe Cozma , sa dai mana cu el , si sa vad cum o sa ai tupeul sa-i spui : ,, Stii , ne-am uitat 10 insi la poza aia .......hai recunoaste ca e trucata..... nu-i asa ?'' si-i faci ,,complic'' cu ochiul......

dar probabil ca o sa-l ai pentru ca , nu-i asa?,....doar tre sa deschizi si tu gura fiindca ai o opinie......

Cleni in drill !
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Mai 2007, 12:59

:lol: neam ciondanit aci dejaba , nam zis cai trucata, am zis ca e un juma de kil in plus la greutatea pestelui, bineinteles daca e facuta de aproape dupa cum se poate vedea chiar si in topicu asta is 100 de pareri diferite , daia am zis "facuta corect" insemna langa corp sau obiect masurabil, tu ai inteles cai trucata...doamne fer oricum vorbim de o poza de acum 2 ani :lol:

merci de urare si iti doresc si tie asemenea :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 17 Mai 2007, 14:43

sorin: eu zic sa-l lasi pe cozma sa-si apere imaginea,nu te erija in avocatul lui atacand persoana a carei pareri nu-ti convine,nu e concurs de varste pe acest forum....

pikeman: la atac nu raspunzi cu altul,contactezi moderator.

recomand un dush rece amandurora.

facui ceva curatenie p-aci.

pui.BZ:tnx for help.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Mai 2007, 15:00

cerem scuze domnu moderator si de asemenea domnu Sorin, cei drept e si caldura mare :lol: totusi domnu Sorin probabil e prieten cu domnul Cozma si e normal sa il apere, nui suparare , discutam frumos ... sper ca nu vati suparat :wink:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 17 Mai 2007, 15:01

gata mai oameni buni.nuh va mai certatzi.va rog eo!nuh trebuia sa se incinga discutziile asa de tare!va rog mukt.eo consider acest topic inchis.nu e rost de cearta!

Închis