La ce voblere ati prins salau?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
il Presidente
- junior

Crezi tu ce vrei, dar daca au holograma cu "100% garanted" pe cutie si scrie "MADE IN JAPAN" in relief, sa sti ca nu e vrajeala!!!!pilula scrie:Fara suparare Adeline....dar mi se pare absurda treaba cu voblerele garantate...Nu prea ai cum sa realizezi chestia asta....e ca timpul probabil p care il vezi la stiri
.Ca or fi ele bune...nimic de obiectat....dar nu mereu(asta e clar)
Adevarat graieste Adelin. Si eu mi-am luat de dimineata niste voblere dupa care se urca rapitorii pana pe mal. Sau asa cred dupa preturi.
Un Flap Slap de la ITÖ, da da asa ii zice, care are "six senses". Si costa 24 euro. Mi-a placut si un Trick Darter de la Megabass, care e "Tournament pro's secret". Tot 24 €. Si, mai modest, un Savoy shad de la Owner, care la numai 15 € nu e garantat.
Dar sunt asa de frumoase incat imi vine sa le incadrez si sa le agat de perete.
Un Flap Slap de la ITÖ, da da asa ii zice, care are "six senses". Si costa 24 euro. Mi-a placut si un Trick Darter de la Megabass, care e "Tournament pro's secret". Tot 24 €. Si, mai modest, un Savoy shad de la Owner, care la numai 15 € nu e garantat.
Dar sunt asa de frumoase incat imi vine sa le incadrez si sa le agat de perete.
@adelin
Cu voblerele alea "100%" poti deschide scoala de pescuit la rapitori!Sau mai bine parc de distractii ca la alea ,nu-i asa, nu trebuie sa stii sa pescuiesti numa' le scoti din jeb si hopa te papa salaul! Ar trebui sa fie dotate cu tot felul de Warning! ca e periculoase frate!

Cu voblerele alea "100%" poti deschide scoala de pescuit la rapitori!Sau mai bine parc de distractii ca la alea ,nu-i asa, nu trebuie sa stii sa pescuiesti numa' le scoti din jeb si hopa te papa salaul! Ar trebui sa fie dotate cu tot felul de Warning! ca e periculoase frate!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Exac!zamfi scrie:@adelin
- PODOSU DOREL
- utilizator constant