Stiuca Mare

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Dec 2006, 13:12

daca vrei iti dau eu un poper de la salmo ... la schimb cu un alt vobler
S'altare și bunăstare !

intrus_mail
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de intrus_mail » 16 Dec 2006, 01:57

Din propria mea experienta sunt de aceeasi parere ca stiuca mare se prinde la peste viu nu la naluci.Nu vreau sa ma laud dar la pescut cu peste viu am lut cea mai mare stiuca din viata mea 12kg pe raul Olt(jud.Sibiu).A fost o perioada in care au iesit la iveala inca 3 de 10kg(vazute de mine),iar din auzite inca vreo 4 bucati(sper sa fi auzit bine),toate acestea in decurs de o sapt.dupa care s-au calmat.Nu stiu ce au avut in saptamana aceea!!!!!!

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 16 Dec 2006, 09:54

Banuiesc ca tot de avrig sunt legate aventurile tale :)
Eu zic ca la anu ... daca nu cumva a si plecat ceva popor in directzia asta ... avrigu o sa fie mai aglomerat ca la mall :lol:
Oricum avrigu are ceva aparte ... si mai mult ca sigur acel ceva e legat de cantitatea impresionanta de copaci stocata pe fundul apei :roll: altfel si zona asta era curatzata de plasari si japcari (pe barajele aflate in amonte situtatzia se schimba ... din pacate in rau)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Dec 2006, 17:40

va rog frumos, discutati aici numai despre stiuca la naluci
cine doreste sa continue discutia despre stiuci la pestisor viu o poate face la pescuit stationar

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 17 Dec 2006, 09:45

ieri am fost pe niste canale,desi nu sunt adeptul...am vazut stiuca-este,dar si foarte mult peste mic.deci are hrana din abundenta.am incercat oscilante,rotative,voblere.rezultat-nik.
desi apa este f rece,aproape de temperatura de inghet,canalele erau pline cu puiet,oare cand "dispar" la hibernat?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 17 Dec 2006, 12:22

Asta am constatat si eu ieri...desi stiuca se repezea ca o nebuna, de sarea albitura afara din apa, greu s'o pacalesti cu tablele...chiar nu'mi dau seama, in vremea asta, cand dimineata apa are gheata deasupra, bancurile de obleti sunt mai numeroase ca asta vara...e drept erau mici,5cm...
ÃŽmi plac peştele...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Dec 2006, 18:16

....popper :wink:

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 17 Dec 2006, 20:50

Parerea mea este ca nu prezenta pestisorilor trebuie sa ne ingrijoreze ...dimpotriva , lipsa acestora ar trebuie sa ne ridice adevarate semne de intrebare....

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 17 Dec 2006, 20:56

Lasa ca am fost eu ieri in vestita zona Avrig si de data asta surpriza! Nici pestisori nici stiuca! Am incercat la toate nalucile posibile nici macar un tac! La nimic! Si de la nici o specie! Deci nici u pestisori nici fara pestisori nu e nik! Nici macar omniprezentii hatari nu erau acolo! Asa ca pestele e in alta parte!
Parerea mea!

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 18 Dec 2006, 06:23

Asa ca pestele e in alta parte!
mai la fund

:D

Scrie răspuns