Subscriu. E belea !!!!danone scrie:O lanseta buna calitate-pret in gama care te intereseaza e Daiwa Procyon UL 1.80m/0.03-3.5gr. Am achizitionat-o de mult, nu cred ca se mai comercializeaza in prezent.
Recomandare lanseta Spinning UL
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Recomandare lanseta Spinning UL
S-au epuizat stock-le de la magazinele on-line, poate ca cineva trece pe cast si vrea sa o vanda...danone scrie:O lanseta buna calitate-pret in gama care te intereseaza e Daiwa Procyon UL 1.80m/0.03-3.5gr. Am achizitionat-o de mult, nu cred ca se mai comercializeaza in prezent.

Eu o am si n-as vinde-o...Zau e un bijou! Pune pe anunturi vanzare cumparare cerere ca poate se desparte careva de ea.chuby man scrie:S-au epuizat stock-le de la magazinele on-line, poate ca cineva trece pe cast si vrea sa o vanda...danone scrie:O lanseta buna calitate-pret in gama care te intereseaza e Daiwa Procyon UL 1.80m/0.03-3.5gr. Am achizitionat-o de mult, nu cred ca se mai comercializeaza in prezent.
Vezi un formax cort x 662L sau 702 ML. Sunt o clasa de putere sub cea declarata. Sunt unele modele cu blector, altele cu varf tubular.
Eu am un 662ML si se descurca bine in intervalul 2-8grame, duce si o rotativa nr. 2 in curent moderat. Foarte senzitiva si placuta la jiguri usoare la biban. Fast. Recent am modificat-o, i-am pus blector si e mai molcuta, inca nu am pescuit-o in noua configuratie.
Am avut si procyonul, eu zic ca asta este peste procyon UL.
Eu am un 662ML si se descurca bine in intervalul 2-8grame, duce si o rotativa nr. 2 in curent moderat. Foarte senzitiva si placuta la jiguri usoare la biban. Fast. Recent am modificat-o, i-am pus blector si e mai molcuta, inca nu am pescuit-o in noua configuratie.
Super lansetezvic scrie:Vezi un formax cort x 662L sau 702 ML. Sunt o clasa de putere sub cea declarata. Sunt unele modele cu blector, altele cu varf tubular.

-
- junior
eu folosesc daiwa presso de 1.80 actiune 0.5-5 grame cu ryobi ecusima de 1000 la pastrav cu rotative 00,0,1 pe un rau cu un debit mare si curent puternic si se comporta excelent si cu microvoblere,iar in drill e senzatie,sa scoti un pastrav de 350-500 de grame e placere curata,lucreaza super.Abia astept sa o testez la clean,dar puncul forte care il are este precizia in lanseuri si greutatea infima pe care o are.
Pentru clean am mai multe lansete light, cea mai buna calitativ fiind Professional, care poate fi folosita si la biban.
Vreau ceva pentru pastrav, nu sunteti prima persoana care recomanda Presso Iprimi, si pretul este ok.
O sa montez pe ea Symetre FJ de 500.
Multumesc pt raspuns.
Vreau ceva pentru pastrav, nu sunteti prima persoana care recomanda Presso Iprimi, si pretul este ok.
O sa montez pe ea Symetre FJ de 500.
Multumesc pt raspuns.
-
- junior
Eu la pastrav o folosesc pe un rau in Scotia,si nu imi pare rau o secunda de alegerea facuta,o recomand cu toata increderea!
Salut...pt voblere si rotative de 1 gr ai mevoie de un bat xul....eu pentru asa ceva luat de la Tailwalk silverna bros putere de aruncare 0,4-4 gr...chuby man scrie:Deoarece am cumparat pana acum 2 lansete de la magazine on-line si nici una nu este UL (ambele sunt L) m-am gandit sa cer ajutorul celor care detin echipament UL.
I-mi doresc o lanseta de 1.8m pentru micro voblere sau rotative de 1gr.
Daiwa Presso Iprimi sau Cormoran Motala pot fi doua optiuni de luat in considerare...
Astept recomandarile dv.
Multumesc pt recomandari domnilor. Consider ca am suficiente informatii pt. a putea alege o lanseta XUL.
Cred ca acest topic poate fi inchis. Va doresc fir intins!
Cred ca acest topic poate fi inchis. Va doresc fir intins!