Recomandare lanseta Spinning UL

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

chuby man
veteran
veteran

Recomandare lanseta Spinning UL

Mesaj de chuby man » 30 Mar 2016, 18:25

Deoarece am cumparat pana acum 2 lansete de la magazine on-line si nici una nu este UL (ambele sunt L) m-am gandit sa cer ajutorul celor care detin echipament UL.
I-mi doresc o lanseta de 1.8m pentru micro voblere sau rotative de 1gr.
Daiwa Presso Iprimi sau Cormoran Motala pot fi doua optiuni de luat in considerare...
Astept recomandarile dv. :respekt:

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Re: Recomandare lanseta Spinning UL

Mesaj de Dan Stefan C. » 31 Mar 2016, 09:08

Cormoran TX4 Motala este o alegere buna, insa daca bugetul permite iti recomand Fenwick Elite Tech River Runner.

chuby man
veteran
veteran

Mesaj de chuby man » 31 Mar 2016, 20:18

Fenwick este un nume de legenda. Insa este putin prea lunga, poate prea puternica (lansetele americane au puterea de aruncare superioara celei inscriptionate) Mandrina este cat se poate de "exotica". Mi-e teama ca o sa aleg o alta lanseta light, iar nu in ultimul rand experienta cu alte doua lansete Fenwick comandate de la singurul importator Fenwick din Romania (din pacate) i-mi trezeste amintiri cat se poate de neplacute. Magazinul respectiv tine mai mult la contractul cu o firma de curierat decat la clienti; firma al carei nume nu merita amintit, o firma in care relatia cu clientii inseamna sa poti livra lanseta la o saptamana dupa ce a ajuns in localitate sau sa o trimita inapoi la Bucuresti si in final sa ajungi in posesia ei daca te intalnesti undeva cu reprezentantul firmei, exclus livrare la domiciliu si astfel dupa circa o luna de zile de la comanda sa ajunga la tine. Mentionez ca la a-2-a comanda nu am mai acceptat "tratamentul" celor de la firma de curierat si am refuzat primirea... De atunci nu am mai comandat nimic de la vreun magazin on-line care colaboreaza cu firma respectiva de curierat.... :fluch

chuby man
veteran
veteran

Mesaj de chuby man » 01 Apr 2016, 17:18

Singura lanseta UL ce poate fi recomandata este cea de la Fenwick?
Sau poate pescuitul UL este pentru femei?
Ar trebui sa caut pe vreun forum Femina sau ceva de genul? :oops:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Apr 2016, 07:59

Daiwa Presso Iprimi sau Cormoran Motala pot fi doua optiuni de luat in considerare...
Personal detin Daiwa Presso Imprimi cu care ma impac excelent ...echilibrata corect cu o mulineta clasa 1000 ( de preferat tot Daiwa :D )iti asigura in timpul partidelor finetea si frumusetea pescuitului UL la clean , pastrav...

Despre Motala am auzit lucruri bune dar nu am pescuit cu ea ....
Sfatul meu e sa o iei pe cea care iti sta cel mai bine in mina...din cite stiu le poti gasi in mag Arrow. :wink:
Spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

chuby man
veteran
veteran

Mesaj de chuby man » 02 Apr 2016, 19:48

vali stratonov scrie:
Personal detin Daiwa Presso Imprimi cu care ma impac excelent ...echilibrata corect cu o mulineta clasa 1000 ( de preferat tot Daiwa :D )iti asigura in timpul partidelor finetea si frumusetea pescuitului UL la clean , pastrav...

Despre Motala am auzit lucruri bune dar nu am pescuit cu ea ....
Sfatul meu e sa o iei pe cea care iti sta cel mai bine in mina...din cite stiu le poti gasi in mag Arrow. :wink:
Spor.
Multumesc de raspuns, insa nu am nevoie de mulineta, doar de lanseta.
La noi in oras nu exista Arrow. :respekt:

chuby man
veteran
veteran

Mesaj de chuby man » 03 Apr 2016, 11:13

A pescuit cineva cu lansetele UL de la Colmic?
Ma refer la Trout Area. Astea par a fi intr-adevar UL (0.5-2.5g) :respekt:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Apr 2016, 12:41

La noi in oras nu exista Arrow.
Asta nu-i nici o problema ...arrow are si sit online pe care il poti accesa cu usurinta :respekt: :respekt:
http://www.arw.ro/
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

chuby man
veteran
veteran

Mesaj de chuby man » 03 Apr 2016, 13:04

vali stratonov scrie:
La noi in oras nu exista Arrow.
Asta nu-i nici o problema ...arrow are si sit online pe care il poti accesa cu usurinta :respekt: :respekt:
http://www.arw.ro/
Bine Dl. Vali, dar am cumparat deja fara a putea proba si m-am ales cu o lanseta superba de L (Major Craft Basspara).
Producatorul sustine ca puterea de aruncare este de 0.5-5g, realitatea 2-7g daca nu cumva 3-10g. Arunca linguri de 6g fara nici o problema (nu se supraincarca). Cu grija cred ca se pot arunca si naluci de 10g; pe cele de 2g abia reuseste sa le lanseze, incepand de la 3g lanseaza perfect.
Pentru mine UL inseamna pescuit cu micro naluci (0.5-2.5g). Lanseta asta nu-mi este de folos avand deja una cu putere de aruncate 2-7g(real).
De aceea am cerut ajutorul celor care detin sau macar au folosit echipanent UL spin.
Ca sa fiu bine inteles vreau o lanseta de spinning care sa lucreze perfect in domeniul 0.5-2.5g pe care cu siguranta o pot folosi cu una dintre mulinetele pe care le am. :respekt:

chuby man
veteran
veteran

Mesaj de chuby man » 04 Apr 2016, 17:54

:respekt: Cred ca am uitat sa mentionez bugetul max: 400 RON

Scrie răspuns