Textil-best of !

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gigi.20
utilizator nou
utilizator nou

Re: Textil-best of !

Mesaj de gigi.20 » 02 Dec 2015, 20:13

lau_bau scrie:De la un topic despre fire la ce s a ajuns....
Posteaza d...u la alt topic , nu vezi ca esti deplasat ? De mult...

Ca sa revenim.
Fir Sunline Cast Away foloseste cineva ?
Multam.
Da,il folosesc eu de cam 6 luni .Ce vrei sa stii de el?Il am pe cel de 25lb.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 02 Dec 2015, 20:17

Gardos scrie:evident despre tine, adriane :)
valeriu a fost ironic la adresa a ceea ce a spus albert. probabil acesta i-ar fi raspuns la fel si ori se incheia totul aici, ori continuau in acelasi registru. oricum, ironie nu pot face prostii, si tot ei nu o pot aprecia. personal, o prefer atacului la persoana. in cchimb, atacul la persoana duce intotdeauna la derapaje nedigerabile pentru terti. cam asta ai facut tu. nu e living?! spiru haret?! oricum, mi se pare ca il vanezi pe valeriu. bine, si mie mi se pare ca ii cam iau apararea :)
on topic: albert, la un moment dat cred ca o sa descoperi din intamplare ce iti tot spune lumea pe topicul asta. firul trebuie judecat in context. o concluzie generala trasa pe baza unei premise particulare e chiar definitia unei erori logice. ma surprinde insa ca nu apare cineva de la craiova sa se ia de tine ca sperii incepatorii cu fire scumpe.

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 02 Dec 2015, 20:35

lau_bau scrie:De la un topic despre fire la ce s a ajuns....
Posteaza d...u la alt topic , nu vezi ca esti deplasat ? De mult...

Ca sa revenim.
Fir Sunline Cast Away foloseste cineva ?
Multam.
Am eu, de 10,15 si 25 lbs.Foarte bun in lanseuri, senzitiv, se decoloreaza destul de repede, rezistent la nod.Cel mai folosit , cel de 15 lbs, a inceput sa pocneasca la nod cind intep foarte tare, are totusi 3 ani de folosire.L-am intors o data.Pe cel de 25 lbs nu l-am folosit decit o singura partida, am scos 3 chinezi 7-8-10 kg in 2-3 minute, si un salau de 2 kg.In acea partida am fost invitat de administratorul unei balti si balta era foarte scazuta, scotea chinezul si eu am probat un combo nou de Dunare, am tras de chinezii aia fara sa dau drumul la frina , mulineta Daiwa Exceler 3000, lanseta Lamiglas Russian River, firul a rezistat foarte bine , fara sa se rupa , era nou,eu l-am luat pentru Arges sau Dunare, dar din pacate nu am mai ajuns deloc .

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 02 Dec 2015, 21:55

Nu exista best of, firul care sa fie cel mai bun in orice situatie. Dar exista un fir foarte bun pentru fiecare situatie de pescuit. Dupa incercari foarte multe si costisitoare, cu fire mai mult sau mai putin cunoscute, eu acum folosesc Energo Team Power Braid, pe care il consider un fir foarte bun pentru locurile in care pescuiesc. Si ieftin.

sorinpes
junior
junior

Mesaj de sorinpes » 02 Dec 2015, 23:52

Am folosit si eu acest fir,(Sunline Cast Away 20lb) un an,multumit la inceput,dezamagitor spre sfarsit,se rupea la fiecare intepare mai tare.
Recomandat ca un fir pentru lansari lungi,nou fiind se scufunda foarte greu,deranjant chiar nu taia apa deloc.
De doi ani folosesc YGK
,pentru mine best of!

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 03 Dec 2015, 07:35

spiridusul scrie:Nu exista best of, firul care sa fie cel mai bun in orice situatie. Dar exista un fir foarte bun pentru fiecare situatie de pescuit. Dupa incercari foarte multe si costisitoare, cu fire mai mult sau mai putin cunoscute, eu acum folosesc Energo Team Power Braid, pe care il consider un fir foarte bun pentru locurile in care pescuiesc. Si ieftin.
foarte bun pentru locurile in care pescuiesc
Adica ?

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 03 Dec 2015, 08:38

probabil vroia sa zica "tavaleala", ca la asta e bun Power Braidu, agataturi, bradis, sacrificiu, unde nu bagi japonezele, ca-s pa-pa.
Urasc atarnatorii!

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 03 Dec 2015, 11:04

Daca si la bradis trebuie sa ne facem probleme, dupa ce ca dai 150 de lei pe un kkt de fir....incep sa ii dau dreptate prietenelor/nevestelor care ne considera nebuni :)

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 03 Dec 2015, 20:04

Sa nu uit, la fiecare intoarcere de la pescuit pun mulinetele la uscat, pentru a nu putrezi firele.Acum rezistenta lor depinde si de numarul de utilizari, eu nu cred ca fac mai mult de 20 de partide la spinning, la fiecare partida am la mine cel putin doua bete si doua mulinete, fiecare cu tambur de rezerva.E posibil ca eu sa fac in 4 ani cite partide face alt coleg intr-un an, deci nu pot compara uzura firelor, chiar identice.Apoi intervine mediul in care pescuiesti:pietre, scoici, crengi etc.Pe masura ce evoluezi, adica colectionezi lansete, mulinete, etc, iti cresc pretentiile.Am fost multumit de PP, apoi de Gamakatsu,apoi de Sunline, PE si Cast Away.Am fost nemultumit de Berkley, am dat de pomana doua role noi, mi-a placut Spider, pentru rezistenta , dar am renuntat repede, asa incit gusturile se schimba repede.Mai important e sa pescuiesti mai mult, nu sa devii colectionar .

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 04 Dec 2015, 12:32

azi mi-am facut o "mare" achizitie..un Aqua Crocodile de 0.25 sa scot pietrele afara din Dunare,si un mare mare pret de 40 lei/100 m...pacat ca astea no-name nu se vand si nu au reclama aici pe forum..ca doar suntem snobi si lucram la mari corporatii americane...

Scrie răspuns